studus 13.02.04, 11:04 witam, poszukuje do kupienia nowego mieszkania (nowe budownictwo). macie jakies swoje opinie i sprawdzone propozycje?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: nowe mieszkania w poznaniu... 13.02.04, 11:17 A już miałam nadzieję, że napiszesz o nowych mieszkaniach, które się buduje w Poznaniu i które czekają właśnie na mnie... :| Paru moich znajomych kupiło mieszkania w Poznaniu. Najbardziej jest zadowolona koleżanka, która teraz mieszka na Milczańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: nowe mieszkania w poznaniu... 19.02.04, 19:24 witam, zmalazlem w gazecie darmowej jakies ogloszenia o nowych mieszkanaiach ale... jak to zwykle bywa jeszcze do nich nie zajrzalem. braciak rzucil propozycje LUBONIA... co wy na to?! moze tam byc fajnie a w sumie i drogo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: nowe mieszkania w poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:43 Co masz na myśli pisząc "drogo nie jest"? Zamieniam się w słuch! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: nowe mieszkania w poznaniu... 24.02.04, 11:24 witam, slyszalem ze do 2400 m2 Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: nowe mieszkania w poznaniu... 02.03.04, 17:04 studus napisał: > witam, > slyszalem ze do 2400 m2 Czyli 120 tys. za mieszkanie 50metrowe. Rzeczywiście, taniocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: nowe mieszkania w poznaniu... IP: *.icpnet.pl 02.03.04, 16:22 Na Milczańskiej - i jest zadowolona?? Przecież tam gwałci sobie facet babeczki, pod nosem policjantów, a oni sobie siedzą i pierdzą w stołki. Mieszkańcom i mieszkankom Milczańskiej współczuję serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: nowe mieszkania w poznaniu... IP: 212.244.188.* 23.02.04, 15:41 Ja mam doświadczenie z budimexem i z taka mala firma co sie zwie Tombor dom. W Budimexie kupowalismy, jak mieszkanie juz stalo i wiadomo bylo, ze sie nie kupuje kota w worku - dosyc wysoki standard wykonczenia, ogolnie jestem zadowolona jak na razie - choc drogo - w centrum mieszkanie dochodzi obecnie do 3300-3700 za metr. W drugiej firmie wlasnie odbieram, z malym poslizgiem, troche gorszy standard (np. klatki schodowe, plasitkowe parapety), ale jestem zadowolona - ceny ok 3000 za metr tylko chyba juz nie maja nic w sprzedazy - ul. mogilenska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: nowe mieszkania w poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:27 jednym słowem - cenami mieszkań Poznań już dogonił Warszawkę :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: nowe mieszkania w poznaniu... 23.02.04, 20:50 ja kupilem w swaju od agrobexu, wiem ze bede dalej budowac na osiedlu promykowym na razie nie mam do nich zadnych zastrzezen,wiec jest oky:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: nowe mieszkania w poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:20 mozesz zdradzic cene za metr? PS. mantis to od Elanów? Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: nowe mieszkania w poznaniu... 24.02.04, 11:26 witam, ja rowniez poprosze cene za m2. ;)) a jak tam z dojazdem i komunikacja dzienna i nocna?! Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: nowe mieszkania w poznaniu... 25.02.04, 20:39 ceny od 2300 mkw www.agrobex.com.pl jak dobrze pamietam:) btw. jakich Elanow? pzdr. mantis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: nowe mieszkania w poznaniu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 21:24 www.echo.com.pl Zostały jeszcze dwa ostatnie mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
werata Re: co myslicie o.. 03.03.04, 21:12 Ja mieszkam niedaleko Lubonia i uważam, ze jest to jedno z najbrzydrzych miejsc, jakie znam w Polsce :-( Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: co myslicie o.. 04.03.04, 20:28 witam, dziekuje za info! przekaze bratu! ;))) mi tez sie wydaje ze to daleko i jakos malo aktakcyjnie wyglada! ale za to tanio! ale nie moze to byc jedynym wyznacznikiem kupna mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
studus a moze remont... 01.03.04, 16:00 witam, a teraz pytanie o remont w mieszkaniu: czy wiecie ile moze kosztowac: - zbicie plytek i polozenie nowych w kuchni i lazienki - montaz kabiny prysznicowek, WC, i wszystkiego w lazience - polzenie terakoty, - malowanie i gipsowanie scian Odpowiedz Link Zgłoś
studus remont... 03.03.04, 15:19 witam, gdzie w poznaniu jest takie miejsce ze mozna pojechac i powybierac plytki do lazienki lub kuchni?! tylko prosze nie mowcie mi ze mam jechac do marketu, bo tam nie ma wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: remont... 03.03.04, 21:05 giant na obornickiej oraz kolo kinepolis cermag na glogowskiej na malwowej jest duzy salon w luboniu na przeciwko pajo centrum sklepik mojego kumpla przebija ceny wszytskich marketow powiedz ze jestes od barola pzdr. mantis Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: remont... 04.03.04, 20:30 witam, dziekuje! drukuje! i pojade zobaczyc!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaikoon Re: remont... 16.07.15, 10:26 Ja wybrałem firmę budowlaną Lech-bud - remont poznań Jeśli ktoś szuka to mogę z czystym sumieniem polecić. Usługi które zamówiłem wykonane szybko i profesjonalnie, sumiennie i dokładnie. SAm nigdy bym lepiej nie zrobił a i zaoszczędziłem dużo czasu, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś