nio-be 03.03.10, 13:40 Czy znacie jakieś kursy księgowości godne polecenia w Poznaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: kursy księgowości IP: *.multimo.pl 08.03.10, 11:13 mogę śmiało polecić kurs księgowości organizowany w Akademii Biznesu MDDP. Wykładają tam doświadczeni praktycy więc można wynieść z zajęć coś więcej niż suchą teorię Odpowiedz Link Zgłoś
mika-1982 Re: kursy księgowości 08.03.10, 14:55 zależy o czym myślisz. ja skończyłam kurs z symfonii finanse i księgowość w esus cetrum szkoleń. mogę polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: kursy księgowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 16:48 Sprawdź na stronie Stowarzyszenia Księgowych w Polsce, oddział wlkp. Dużo osób się tam dokształca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio-be Re: kursy księgowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 23:02 Bardzo dziękuję za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: kursy księgowości 12.07.10, 12:33 Widzę, że macie doświadczenie z Akademią Biznesu MDDP oraz Stowarzyszeniem Księgowych. Możecie jakoś je ze sobą porównać. Bo wiem, że kursy różnią się ceną i ilością godzin, a ponoć oba kursy dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martysia Re: kursy księgowości IP: *.isrl.poznan.pl 19.07.10, 12:55 108 godzin w Akademii MDDP w zupełności wystarczy. To i tak dosyć sporo. A cena 2100 nie jest przecież tak bardzo wygórowana. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: kursy księgowości 20.07.10, 13:05 No tak są kursy z mniejszą ilością godzin, ale to już chyba przesada. A w MDDP jeszcze na raty można rozbić, czyli wydaje się, że oferta jest sensowna. Odpowiedz Link Zgłoś