andbarpl 03.03.10, 20:34 PIS NA DRZEWO BANANY PROSTOWAĆ I TYLE. PONAD 100 TYS AUT MA NR.REJ. ZACZYNAJACY SIE OD PO A W AUCIE 4 OSOBY I WSZYSTKO JASNE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andbarpl W sobotę PiS napręży muskuły w Poznaniu 03.03.10, 20:35 Kaczyński i muskuły chyba na pietach!!!!!!!!!!!! HI,HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁYSY Re: W sobotę PiS napręży muskuły w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 03.03.10, 20:42 Puk, puk!!! A rozum śpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Szanownym delegatom PiS serdecznie polecamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:06 taksówki spod dworca. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: won z tego miasta IP: *.opera-mini.net 04.03.10, 10:04 Pochodzę z rodziny o historycznych dla Poznania i Polski tradycjii./ CEGIELSKI/ Jestem zwolennikiem Prawa i Sprawiedliwości. Jest mi przykro kiedy nazywa się mnie i moich bliskich pisiorowymi świniami."tsuranni,,pisze o swiniach dlaczego?Jaką krzywdę mu wyrządziło PiS? W Poznaniu żyli zawsze Polacy dumni z tego że są Polakami. Od świń wyzywani byli tylko przez okupantów. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: won z tego miasta 04.03.10, 10:47 Gość portalu: Tadeusz napisał(a): > Pochodzę z rodziny o historycznych dla Poznania i Polski tradycjii./ CEGIELSKI > / Jestem zwolennikiem Prawa i Sprawiedliwości. [...] Jakieś rozdwojenie jaźni czy co? Z jednej strony powoływanie się na dobre, wyzwoleńcze tradycje, z drugiej fascynacja zamordyzmem, hakami, podsłuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: won z tego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 14:03 Mój pradziad był nauczycielem . Nauczał, zamiast po niemiecku to po Polsku i za to musiał uciekać. Mój tato był oficerem przedwojennym, siedział w oflago Woldemberg, stryj zginął w Oświęcimiu a ja i moja rodzina jesteśmy zwolennikami PIS- i tak pozostanie zaliczam się do ludzi uczciwych- nikogo nie nie krzywdzę i nikogo nie obrażam- a przecież mamy ponoć demokrację ale większość piszących chyba nie wie co to , bo tylko obraża i zionie nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: won z tego miasta 04.03.10, 19:56 Zakładam, że piszesz prawdę o swojej rodzinie, choć na forum jest to raczej bez sensu - tutaj i tak nikt z nas nie wie,czy ktoś "nie jest psem". Jak to w internecie. Ale nie o to chodzi - też wolałbym, aby przeciwnicy PiS (do których się zaliczam i to najstarszej i najradykalniejszej frakcji) zachowywali kulturę języka, choćby po to, by nie dawać Wam argumentu. Przypominam Ci jednak, że to PiS jest winny wulgaryzacji języka debaty w Polsce. Pamiętasz "dziadka z wermachtu", "ciemny lud", który "wszystko kupi" i stoi "tam gdzie zomo"? Pamiętasz kulturalne pytanie "gdzie masz czapkę ch..ju"? "Małpę w czerwonym"? To nie sa słowa autorstwa jakies młodziezy na forum. To wazni politycy z PiSu. Jest taki dowcip o Jarosławie Kurskim: - "jak mógłbym pan oskarżyć kogoś o przynależność do Wermachtu?" - agresywnie pyta pewna dzienikarka. - "spie...laj K...wo do garów" - odpowiada jej grzecznie Jacek Kurski. Chwytasz? Oczekiwania kultury i klasy w debacie trzeba rozpocząć od siebie. A ponieważ mamy tu powyżej dwa wpisy o różnych nickach, a nieomal identyczne, to powiem szczerze - jakoś nie wierzę w ogóle w ich autentyczność. Pozdrawiam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: won z tego miasta IP: *.icpnet.pl 04.03.10, 23:24 Gość portalu: poznanianka napisał(a): > Mój pradziad był nauczycielem . Nauczał, zamiast po niemiecku to po > Polsku i za to musiał uciekać. Mój tato był oficerem przedwojennym, > siedział w oflago Woldemberg, stryj zginął w Oświęcimiu a ja i moja > rodzina jesteśmy zwolennikami PIS- i tak pozostanie zaliczam się do > ludzi uczciwych- nikogo nie nie krzywdzę i nikogo nie obrażam- a > przecież mamy ponoć demokrację ale większość piszących chyba nie > wie co to , bo tylko obraża i zionie nienawiścią. Chwała Ci za to, że uważasz się za osobę uczciwą i tak właśnie na co dzień żyjesz. Jednakże Twoi polityczni idole co innego mówią, a co innego głoszą. Pisowi marzy się totalitaryzm, wszechobecna kontrola obywateli i przykrawanie całego życia obywatelskiego pod swoją miarę. Partia ta dąży do tego wszelkimi możliwymi sposobami, co oznacza, że nie ma absolutnie żadnego znaczenia, czy te sposoby są godne i etyczne, czy też wprost przeciwnie. A że ludzie póki co swój rozum mają, to oznacza to porażkę metod uczciwych. A ponieważ nie da się totalitaryzmu wprowadzić uczciwie, więc PiS robi to nieuczciwie - polityką haków, donosów, teczek, pomówień i wszelkiej innej niegodziwości. Dlatego mówię - precz z pisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: won z tego miasta IP: *.icpnet.pl 04.03.10, 23:18 Tu nie chodzi o Twoje tradycje, ale o to, że władze PiS i członkowie tej partii dążą do jedynowładztwa w Polsce za wszelką cenę. Dla osiągnięcia swoich celów nie cofną się przed niczym, zanurzą się w goownie z Samoobroną, będą uprawiać teczkowy szantaż, a przeciwników politycznych wykańczają hakami i donosicielstwem. To są niegodne czyny, a ludzi, którzy tak postępują nazywa się właśnie świniami. Niekoniecznie pisowskimi, ale w tym przypadku mamy do czynienia z kastą szczególną - właśnie z pisowskimi świniami, w odróżnieniu od zwykłych świń. Pisowskie świnie mają niegodzistwo wyPiSane na swoich partyjnych sztandarach, tak postępują i się tego nie wstydzą. Przykładów jest aż nadto, nawet nie trzeba mocno w internecie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel2501111 W sobotę PiS napręży muskuły w Poznaniu 03.03.10, 22:50 Dziby to kaczyści mogą sobie napinać !!! Silni,zwarci i gotowi !!! Do ucieczki chyba !!! Skąd my to znamy. PiS won za Don. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk PiSiory WYPAD!! z POznania! IP: *.icpnet.pl 03.03.10, 23:36 Nikt was tu nie chce, więc spadówa. Zabierajcie stąd swoje manatki i te gomułkowskie zwyczaje jednogłośnego wybierania kaczora na prezesa. Żywa komuna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www wiejskie kmioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 13:28 pis-dzielstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerd Re: wiejskie kmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 19:16 poziom zwolenników PO widać w ich wypowiedziach przywiazanie PO do POznania widać wyraźnie - sprzedaż udziałów w MTP byle komu bez patrzenia na interes Miasta dlaczego niektórzy sa tak naiwni? dodam, ze nie jestem zwolennikiem PIS Odpowiedz Link Zgłoś