mariposa 20.02.04, 22:57 chcialabym Cie o cos zapytac, ale nigdzie nie znalazlam tu Twojego mail'a. jak nie masz nic przeciwko (bo na przeciwko to zawsze sie cos znajdzie ;-) ) to skrobnij na mariposa@gazeta.pl pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: hej Mariposa IP: *.demon.nl 25.02.04, 19:23 Nie wiem czy to do mnie (nie jestem ta Misia ze zdjecia), tak wiec czekam na jakies szczegoly o ktora Misie to chodzi. Bye bye Misia Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: hej Mariposa 25.02.04, 23:20 o'kurcze! nic nie wiem o zdjeciu ani o podwojnym wcieleniu Misi. zainteresowala mnie ta w chodakach ;-) w kazdym razie pozdrawiam. wszystkich. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: hej Mariposa IP: *.adsl.xs4all.nl 26.02.04, 17:08 ??????????? to chyba jednak nie o mnie chodzilo....chodaki.... a moze wiatraki? ....... napisz o co chodzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: hej Mariposa 26.02.04, 21:55 chodaki, wiatraki, tulipany, no chodzilo Niderlandy, czyli niskie rejony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: hej Misia! 03.03.04, 18:30 halo! dzieki! mam nadzieje, ze sie jeszcze odezwiesz! milego dnia wszystkim! m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Mariposa IP: *.adsl.xs4all.nl 04.03.04, 16:25 Odezwalam sie na twoj prywatny adres, ale nic wiecej od ciebie nie uslyszalam.... Odpowiedz Link Zgłoś