Dodaj do ulubionych

FMS POZNAN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:29
CZY KTOS WIE CZY FMS W POZNANIU JESZCZE ISTNIEJE.JAK ODSZEDŁ DOMINIK NIKT SIE TYM NIE INTERESUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcik Re: FMS POZNAN IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 16:59
      no i bardzo dobrze. Dominik dokonał dobrego wyboru.
      • Gość: adrian kto mi tu skoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:13
        • Gość: kasia halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:16
          • pan.nikt Re: halo 24.06.05, 23:22
            czerwone żabki zdrastwujtie
    • Gość: dr huckenbush Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:37
      A co to jest FMS?
      • Gość: Pozhoga Re: FMS POZNAN IP: *.k.mcnet.pl 30.09.04, 12:02
        No właśnie.

Pzdr,
        • Gość: eciepecie jak to, nie wiecie? IP: *.epsa.pl 01.10.04, 07:28
          hehe
          • Gość: aer3r Re: jak to, nie wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:41
            nie nie niewiemy kto bedzie halo pomocy
            • Gość: parrr Re: jak to, nie wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:15
              co oto jet za smotod
        • Gość: grrggr hhr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:30
          ggrtgr
    • Gość: EGWGWEG Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:22
      kto wie c os o tym
    • Gość: hela Re: FMS POZNAN IP: *.epsa.pl 14.10.04, 10:27
      a co z Patrykosem? hehe
      • Gość: weggt Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:12
        gdzie jst patrykos
      • Gość: pauwa Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:39
        co tu sie dzieje kto tu rzadzi w fms
        • Gość: bacha Re: FMS POZNAN IP: *.epsa.pl 20.10.04, 07:01
          no właśnie
          • Gość: kok Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:05
            wybrano wreszcie nowe wladze
            • Gość: bacha o!!! IP: *.epsa.pl 21.10.04, 07:15
              to kto jest przewodniczącym? kto jest w tych władzach?
            • Gość: x-men Re: FMS POZNAN IP: 150.254.194.* 23.10.04, 09:03
              wybrano wybrano - ale metodami jak z lat 50-tych. O spotkaniu założycielskim
              wiedziała tylko właściwa grupa osób. wybrali się potajemnie i teraz udają greka
              że nic się nie stało, że to nie tak itd... :D

widać musi jeszcze trochę czasu minąć, aż demokratyczne metody wyborcze zostaną
              uznane przez osoby które we własnym tylko gronie wybierają się nawzajem
              • Gość: fmska Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:35
                to trzeba bylo dzialac, a nie sie bez sensu klocic. Z tego, co ja wiem, kolo
                zostalo rozwiazane wlasnie ze wzgledu na to, ze po odejsciu co niektorych osob
                do "nowego" ugrupowania, w kole zapanowal, delikatnie mowiac, chaos i dalsza
                dzialanosc w owczesnej sytuacji nie miala sensu. Dlatego byc moze postąpiono
                tak, a nie inaczej. Kto chce dzialac - zawsze moze sie zapisac, kto nie chce
                sie zapisac i dzialac - widocznie przed ta calą aferą nie o ideały mu chodziło,
                pzdr.
                • Gość: kaen Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:18
                  i oto chodzi gora nadsza ambocja
    • Gość: Mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:22
      Drodzy Towarzysze - z tego, co się orientuję, FMS Poznań zaczął na nowo
      działać, wprawdzie władz wybranych jeszcze nie ma, ale to ma sie stać w czasie
      nie za długim. Myślę, że powinniscie skontaktować się z Tomkiem w tej kwestii.
      A propos - wlasnie, a co tam u Patrykosa?? pozdrawiam z Zach.Pom.
      • Gość: dyhfjdy Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:03
        co lwasnie popierma
        • Gość: ek Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 23.10.04, 14:31
          Jak to nie ma władz wybranych? Co nieco ostatnio poustalali na spotkaniu. A
          przewodniczącym Marcin został.
          Szkoda tylko, że faktycznie o spotkaniu założycielskim wiedziała tylko mała
          grupa osób "właściwych". Szkoda, szkoda, bo lista członków, tych działających,
          była o wiele większa. Tylko co niektórzy zrezygnowali w ostatnim miesiącu z
          przybywania do tego "burdelu", bo za stratę czasu uznało kilkugodzinne kłótnie.
          Szkoda, szkoda. Jakoś za SMLD lepiej się to wszystko układało. Pozdrawiam!
    • Gość: kllee Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:04
      moze i dobrze ze nie wszyscy wiedzieli bedzie swiety spokoj z tymi co przychodzili na zebrania sie tylko klocili i nic nie bylo robione i ukadzikow jzu nie bedzie a pozatym co nie ktorzy donosili swoim starszym kolegom co sie na tyhc zebraniach mowilo
      • Gość: tralalala [...] IP: *.icpnet.pl 23.10.04, 20:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zorientowany Re: FMS POZNAN IP: 217.153.51.* 25.10.04, 11:41
        FMS mogło być fajną organizacją, obecny przewodnizący był za zweklaniem z
        wyborem władz, przez to wszystko się rozłaziło. W tej chwili zostało to
        zorganizowane po myśli niemylnego lidera z przerostem ambicji. Według mnie na
        władzy (tylka jaka to władza? :))zależało tym którzy zrobili sobie spotkanie w
        gronie znajomych. Dobrze by było żeby tacy ludzie publicznie nie pisali o
        ideałach. Mimo wszystko życzę powodzenia w działalności na rzecz lewicy w
        Poznaniu.
        • Gość: hehe Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:43
          witamy SDPL!
        • Gość: b;las Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:03
          masa zle informacje
          • Gość: ewelina a ty się chyba narąbałeś IP: *.epsa.pl 27.10.04, 07:58
            n/t
      • Gość: ek Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 27.10.04, 15:10
        Ale nie wszyscy, którzy zostali pominięci tak robili.
        • Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:29
          eh, lipa, jednym slowem. Co ja Wam moge powiedziec? Musicie to sami we wlasnym
          gronie rozwiklac. Ja tez jestem po czyms takim, jak rozwiazywanie kola (jeszcze
          za czasow SMLD) i wiem, czym to pachnie i w jakich okolicznosciach sie to
          odbywa (NIGDY bez przyczyny, niestety). Ci, co chca dzialac, powinni sie
          skontaktowac z wladzami poznanskiego FMS i wyjasnic wszystkie te kwestie, bez
          publicznego prania brudow (no, ewentualnie zostaje jeszcze forum na stronie
          glownej FMS, gorąco polecam). Bo warto by bylo, zeby ta organizacja istniala w
          Poznaniu i jakos dzialala (a do tego niezbedny jest element tzw. "folkloru
          politycznego", jak to się ładnie mówi;)). Ale bez przesady, bo organizacja, w
          ktorej wszyscy klócą sie ze wszystkimi, nie ma racji bytu (czego dowodem jest
          fakt rozwiązania poznańskiego koła FMS i zawiązania go na nowo). Troche mi
          szkoda tego, co do tej pory udalo wam sie osiagnac jako organizacji miejskiej,
          ale to stara historia; mam nadzieje, ze do dawnej swietnosci powrocicie
          niebawem, pozdrawiam.
          • Gość: ewcik tylko problem jest taki, że IP: *.epsa.pl 28.10.04, 07:34
            wszyscy już się w tym poznańskim FMS-ie wypaliły społecznie. teraz tylko im
            koniunkturalizm w głowie (przykład J.K., który po zaledwie paru miesiącach
            (niecałe pół roku) z idealisty stał się bardzo interesownym kolesiem.
            • Gość: mamaia Re: tylko problem jest taki, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:20
              wypalili sie na własne życzenie, kłócąc się i wlacząc o "złote kalesony". Bawia
              mnie ludzie, którzy rzucaja się na stolki w młodzieżówce myslac, że pana boga
              za nogi złapali. Ale tak jest, że żeby dojśc wspólnie do jakiegoś wspólnego
              myslenia kategoriami organizacyjnymi, a nie indywidualno-koniunkturalnymi,
              trzeba porzadnie dostać w d***. Poznański FMS oberwał porządnego kopniaka. I
              oby na dobre wam to wyszło, czego niezmiennie życzę.

PS. J.K.? Hmmm, uważam, że okoliczności, jakie u was zaszły, wyprały by z
              wszelkich ideałów nawet najbardziej zadeklarowanego socjalistę (o
              socjaldemokratach nie wspominając) ;)))) pozdrawiam
              • Gość: htea Re: tylko problem jest taki, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 07:38
                co tu jest grane
    • Gość: ewg Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 07:54
      gyh35yh5yh545
    • Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 04.11.04, 23:17
      Witajcie!!!
      Przez przypadek znalazlem ten watek i musze przyznac, ze jestem nim bardzo mile
      zaskoczony.
      Chcialbym powiadomic wszystkich, ze nastapila FMS Reaktywacja :)))
      Nie chcialbym dyskutowac na temat wyborow, a zaprosic tych wszystkich, ktorzy
      wierza w lewicowe idealy na nasze spotkania, jezeli chcecie wiecej informacji
      to piszcie.
      Wiem, ze wiekszosc z Was stwierdzi, ze znowu beda klotnie, marazm itd. Otoz ja
      chcialbym Wam zaproponowac, zebyscie przyszli i zobaczyli - nikt Was nie zmusza
      do stalego czlonkostwa. Przyjdziecie, zobaczycie i sami zdecydujecie czy
      odpawiada Wam nowy FMS - dopoki nie sprawdzicie to sie nie przykonacie:)
      Ze swojej stony chcialbym jeszcze poinformowac, ze w zeszlym tygodniu
      przeprowadzilismy pierwsza akcje - moze ktos ogladal Teleskop??
      Jestesmy w fazie realizacji kolejnych mysle ciekawych projektow, oraz otwarci
      na wszelkie nowe pomysly!
      Takze zapraszam serdecznie wszystkich tych, ktorym zalezy na dzialaniu i na FMS-
      ie.
      Pozdrawiam
      Wczesniej wspominany Marcin
      • Gość: parues Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 07:08
        w koncu ktos sie tym interesuje,abys dobrze kierował organizajcja
      • Gość: ewelina a co to była za akcja? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 09:23
        jakoś nie było o niej słychać, w prasie też nic nie było
        • Gość: Marcin Re: a co to była za akcja? IP: *.echostar.pl 05.11.04, 15:27
          Serdecznie zapraszam do lektury i obejrzenia filmiku.
          ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=780&id=129175Pozdrawiam!!!
          • Gość: Marcin Re: a co to była za akcja? IP: *.echostar.pl 05.11.04, 15:29
            Przepraszam za maly blad w linku, oto ten prawidlowy

ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=780&id=129175
            • Gość: jiko Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 08:39
              kim ty jestes ze sie wypowiadasz w naszym imieniu-patrykos to gosc,chyba piszez to Ci kaza
              • Gość: mamaia Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:54
                zamiast sie klocic, wezcie sie za robote:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=17240287
              • Gość: uki Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:56
                co z gejami na parade chyba masz nie masz racji
                • Gość: mamaia Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:43
                  to mam czy nie mam racji, bo nie rozumiem.
                  A co to znaczy, ze z gejami? Że niby co? To wstyd? Homofobia jest wstydem, a
                  uwazam ze jest to swietna akcja i szkoda, ze FMS sie tym nie zajął. Pozdrawiam
                  • Gość: koo Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:57
                    czy znasz patrykosa
                    • Gość: mamaia Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:33
                      Ja? Patrykosa? Ja tam was prawie wszystkich znam, mimo ze z poznania
                      niekoniecznie jestem, pozdrawiam
    • Gość: 23 tt6 Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:51
      lubie chodzic na zebrania sa fajne laski z duzym buistem
      • Gość: partrykos Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:08
        fsm i tak upadnie a ja bede hodował moje siwnki w rezerwacie bo jestem mgr izn i znam ludzie z uam np adrianka
        • Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:25
          Uuuu, Patrykos, nie byłabym aż tak pesymistyczna...
          • Gość: krowa Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:31
            CHCIAŁBYM POZDROWIC WSZYSTKICH Z FMS BEDZEMY GORA I ROZBIJEMY UKLADY PANI B
            ORAZ BETON
            • Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:45
              pani B.? a któz to?
              • Gość: adrian Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:44
                chcialem pozdrowic wszystkich czlonkow fms,nie dlugo do was wroce
    • Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 23.11.04, 03:35
      Miło mi Was poinformować, że otrzymaliśmy zgodę na utworzenie sztabu Wielkiej
      Orkiestry Świątecznej Pomocy. W najbliższym czasie organizujemy również akcję
      na Światowy Dzień Walki Z AIDS 1 grudnia. Wszystkich forowiczów chętnych do
      udziału w tych, oraz innych akcjach serdecznie zapraszamy do współpracy!
      • Gość: adrianok Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 13:25
        fajnie marcin ze dzialasz, jestes w tym nalepszy nie dlugo bedziesz rzadzic w
        wojedzwodztwie a potem na sejmy masz nasze poparcie ludzi
        • Gość: partykoy Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:22
          miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2411126.html
          co tu sie dzieje ludzie fms niedlugo bedzie ok
          • Gość: KLAAA Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:44
            CO TU SIE DZIEJE CZY MZOE MI TO KTOS WYJSNIC FMS NIC O WAS NIE SLYCHAC
            • Gość: ADAAARIAN Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:40
              CZESC CHLOPAAKI JUZ NIE DLUGO ZOSTANE MOJE STANOWISKO PRZEWODNICZACEGO FMS W
              POZNANIU A POMOZE MI MOJA KOLEZNKA I SZEFOWA SAMI WIECIE O KOGO CHODZI
              • Gość: rotl,fg Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:05
                sami se robice jskeis kska koler msfmffd
                • Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:40
                  ze cooooooo??? naucz sie pisac, albo nie pisz na forum po pijaku
                  • Gość: sole Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:14
                    samo sie naucz pisac alkoholiku
                    • Gość: patrukos Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:30
                      I co Marcin nic nie robicie w Poznaniu ja tu rzadze,juz tu nie zagladasz bo
                      nie masz sue czym pochwalic
                      • Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 16.12.04, 16:52
                        ja wole dzialac niz o tym opowiadac:)
                        zapraszam do odwiedzania www.fmspoznan.prv.pl
                        Prosimy o wyrozumialosc co do zawartosci, gdyz jest dopiero wersja wstepna nad
                        ktora bedziemy jeszcze pracowali.
                        Ponownie zachecam wszystkich zainteresowanych do dzialania w FMS Poznan, a
                        wszystkich pozdrawiam!
                        • Gość: partt Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:20
                          fajna strona JESTESCUE SUPER
                        • Gość: dzialal Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:05
                          co wy orbice
                          zami amotorzy
                          • Gość: co wy robicie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:05
    • Gość: pokaa Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:18
      fms działa i do wyborow sie przygotowywuje ciekawie komu bedzie plakaty kleił
      • Gość: prpr Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:06
        to sieo kaze
        • Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 08.04.05, 00:17
          Najlepiej sobie( w domysle przedstawicielu FMS-u w wyborach)
      • Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 08.04.05, 00:18
        Najlepiej sobie( w domysle przedstawicielowi FMS-u w wyborach)
        • Gość: co ot Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:00
          komu przedstawiecielowi kto nim bedzie jaka to bedzie kampania
    • kobieta9 Re: FMS POZNAN 30.03.05, 20:33
      Bartek Krasicki to był gość! Teraz juz nie ma takich ludzi na lewicy...
      • Gość: kto Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:17
        jaki bartek
        sakd ty go znasz
        • Gość: kodokd Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:55
          zki midziecie do wqyborów
          • Gość: kollee Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:34
            popieram postwe czlonkow fms w zyciu publicznym
          • Gość: kolle Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:55
            dobrzen iue maproblem
            • Gość: owca Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:28
              pozdrwiamy szystkich czloamnkowo fms doboju niech tomek wygra
              • Gość: leftie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:12
                popieram, i tez pozdrawiam :)
                • Gość: soks Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:53
                  pozdrawiam tomek do boju
                  • Gość: klee Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:17
                    ok
                    • Gość: KDKD Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:03
                      CIEKAWE CZY BYŁ DZIS ADRIAN NA PLACU
                  • Gość: zorientowana!!! Re: FMS POZNAN IP: *.poznan.uw.gov.pl 06.05.05, 13:44
                    FMS istnieje i myślę ze nieźle się ma!!!Niewielu liczy działaczy ale lepiej
                    miniej osób ale chętnych do działania,zgranych i zaprzyjaźnionych niz tłumy
                    leni!!!!
                    • Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:43
                      a gdzie adrian
                    • Gość: ciekwe Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:36
                      kto pisze z uw
      • Gość: adrian kocham vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:22
        melony sa super
    • Gość: Ewcia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:43
      fabryka samochoduw malolitrarzowych nie istnieje
      • Gość: kols q Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:54
        nie fms a nie fsm
      • Gość: Leftie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:59
        Gość portalu: Ewcia napisał(a):

> fabryka samochoduw malolitrarzowych nie istnieje

Powiedziala co wiedziala
        • Gość: Ewcia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:24
          zamknij sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia
          • Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:52
            ewa kocham cie
            • Gość: Ewcia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:29
              wiem
              • Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:11
                super ewa kocam cie
          • Gość: Leftie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:34
            Gość portalu: Ewcia napisał(a):

> zamknij sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia

Z takim tekstami to sobie mozesz do swoich kolezanek wyskakiwac, moja droga.
            Wódki nie piłyśmy, więc po pierwsze - nie na ty, po drugie - nie rynsztokowym
            językiem, po 3 - z szacunkiem.
            • Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:42
              kocham ewe
              • Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:04
                kocham ewke
                • Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:02
                  kocham ewe
                  • Gość: gghg Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:01
                    kochaM EQE
                    • Gość: adrian Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:22
                      kocham ewe
                      • Gość: adrian pozdrawiam patryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:22
                        pozdrawiam oole
                        • Gość: koles adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 06:53
                          a co tam lubie mariana
                          • Gość: adrian adrian rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:22
                            cwianiaczki krawiaciaze jak wam pokaze ja wygrma wybory i bede przewodniaczacym
                            sld w poznanianiu i nikt mi nie podskoczy,mamy z beatka plany
                            • Gość: Marcin Re: adrian rzadzi IP: 217.153.71.* 15.06.05, 15:55
                              jaki Adrian rządzi? piszesz strasznie ogólnie, i jaka Beata. W poznańskim FMSie nie ma takich osób chyba - przynajmniej na zebraniach takich nie widziałem. Takie bez sensu posty tylko zaśmiecają forum...
                              • Gość: janusz Re: adrian rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:07
                                kto rzadzi ja tez ich nie znam
                                • Gość: co ty wiesz co ty iwiesxz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:17
                            • macin_boar Re: adrian rzadzi 15.06.05, 15:59
                              a wogole to zauwazylem ze wszyscy na tym temacie o FMSie występują jako "gość"! co to jest... nie zdziwie sie jak ten temat na ponad 100 watkow pisza 2-3 osoby
                            • Gość: janusz Re: adrian rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:41
                              zobaczymy
                            • Gość: bodzio ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:24
                              • Gość: kazikzia kto tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:02
                                to ja adrian
                            • Gość: ktos adrian wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:38
                              został nie zła fuche posadka ciepła
                              stały dostep do neta,czaty gg randki takich ludzi nam trzeba
                            • Gość: adrian to kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:40
                              co tu sie dzieje
                              ja wam dam
                              damroewe minty
                            • Gość: koror kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:28
                              nie iwem
                            • Gość: powrot to ja rwacam po wakcjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:12
                              kocham viike bwate i ole oraz no wiaodmo mojego mentota adrian rzadzi
                          • Gość: mona adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:16
                            kocham wszystkich inaczej
                          • Gość: adrian Re: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:59
                            kocha ole
                            widze jesien juz kocham was rzadze w tu bi kocham ole
                          • Gość: wacek Re: adrian IP: 150.254.69.* 24.11.05, 14:18
                            kto to jest adrian?? i marian??
                          • Gość: wacek Re: adrian IP: 150.254.69.* 24.11.05, 14:20
                            kto to jest adrian i marian??
                            • Gość: JONKIEL Re: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:32
                              TEN KTO PRZEKAZUJE INSYGNIA WŁĄDZY
    • Gość: kolessss wojtus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:38
      i co adrianek wojtek teraz rzadzi i bedzie robił porzadki wiec musisz sobie
      szukac cos nowego chyba ze marianek ci cos zalatwi
      • Gość: cotam szkoakoa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:29
        adrian wraca
        • Gość: adrian rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:45
          ja tu rzadze i robie porzadki
          • Gość: adrian txadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:47
            kocham vikke
            • st_karolka hi hi 12.06.05, 14:03
              pozdrawiam !
              gdzie i kiedy zebrania ?
          • Gość: ADRIAN ADRIAN RZADZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:17
        • Gość: adrian rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:04
          co tu sie dzieje
    • Gość: adeooka rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:23
      adrian rzadzi
      • Gość: Leftie Re: rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:15
        nieprawda, bo ja rządzę i znów niedługo do Was przyjadę :D
    • Gość: M Re: FMS POZNAN IP: *.block.alestra.net.mx 03.10.05, 20:16
      i co w temacie?
      • Gość: adrian Re: FMS POZNAN IP: *.icpnet.pl 05.11.05, 18:51
        rzade combeack
        • Gość: jonkiel Re: FMS POZNAN IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:37
          adrian to ja rzadze jonkiel
          • Gość: wacek Re: FMS POZNAN IP: 150.254.69.* 24.11.05, 14:21
            kto to jest adrian i marian??
    • Gość: adrian mocherwoy beret nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:37
    • Gość: jonkiel Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:01
      rzadze
    • Gość: krakile Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:49
      kotam
    • Gość: czajnik wybory do władz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:25
      dzis sa wybory ciekawe czy wybiora tych co maja wybrac czy juz wszystko jest
      ustawione
    • Gość: pinik ARTUR TERAZ DOWODZI ZMIANA WART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:02
      ARTUR TERAZ OBIJAŁ PRZYWODZTWO W WLPK.NASZE GRATULACJE WODZU DO PRZODU
    • Gość: pinokio Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:01
      co sie dzieje w tym fms co tu sie dzieje,układy układziki ktos przejał władze
      tylko po co
      • judta Re: FMS POZNAN 31.12.05, 13:40
        I dobrze że Tomuś przegrał..tu jest już tylko kasa a nie ideologia
    • Gość: DJ Re: FMS POZNAN IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 17:43
      Spotkania FMS Poznań odbywają sie w każdy czwartek o godz 19 na Piekarach 17
      sala 95, 9 Piętro. Przyjdz a zobaczysz jak działa FMS POZNAŃ pod przewodnictwem
      Marcina i Super Sekretarza DJ.
    • Gość: miron Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:29
      oni wygraja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka