Gość: halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:29 CZY KTOS WIE CZY FMS W POZNANIU JESZCZE ISTNIEJE.JAK ODSZEDŁ DOMINIK NIKT SIE TYM NIE INTERESUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcik Re: FMS POZNAN IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 16:59 no i bardzo dobrze. Dominik dokonał dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:37 A co to jest FMS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aer3r Re: jak to, nie wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:41 nie nie niewiemy kto bedzie halo pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parrr Re: jak to, nie wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:15 co oto jet za smotod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGWGWEG Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:22 kto wie c os o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weggt Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:12 gdzie jst patrykos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pauwa Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:39 co tu sie dzieje kto tu rzadzi w fms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:05 wybrano wreszcie nowe wladze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha o!!! IP: *.epsa.pl 21.10.04, 07:15 to kto jest przewodniczącym? kto jest w tych władzach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: FMS POZNAN IP: 150.254.194.* 23.10.04, 09:03 wybrano wybrano - ale metodami jak z lat 50-tych. O spotkaniu założycielskim wiedziała tylko właściwa grupa osób. wybrali się potajemnie i teraz udają greka że nic się nie stało, że to nie tak itd... :D widać musi jeszcze trochę czasu minąć, aż demokratyczne metody wyborcze zostaną uznane przez osoby które we własnym tylko gronie wybierają się nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fmska Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:35 to trzeba bylo dzialac, a nie sie bez sensu klocic. Z tego, co ja wiem, kolo zostalo rozwiazane wlasnie ze wzgledu na to, ze po odejsciu co niektorych osob do "nowego" ugrupowania, w kole zapanowal, delikatnie mowiac, chaos i dalsza dzialanosc w owczesnej sytuacji nie miala sensu. Dlatego byc moze postąpiono tak, a nie inaczej. Kto chce dzialac - zawsze moze sie zapisac, kto nie chce sie zapisac i dzialac - widocznie przed ta calą aferą nie o ideały mu chodziło, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaen Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:18 i oto chodzi gora nadsza ambocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:22 Drodzy Towarzysze - z tego, co się orientuję, FMS Poznań zaczął na nowo działać, wprawdzie władz wybranych jeszcze nie ma, ale to ma sie stać w czasie nie za długim. Myślę, że powinniscie skontaktować się z Tomkiem w tej kwestii. A propos - wlasnie, a co tam u Patrykosa?? pozdrawiam z Zach.Pom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyhfjdy Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:03 co lwasnie popierma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 23.10.04, 14:31 Jak to nie ma władz wybranych? Co nieco ostatnio poustalali na spotkaniu. A przewodniczącym Marcin został. Szkoda tylko, że faktycznie o spotkaniu założycielskim wiedziała tylko mała grupa osób "właściwych". Szkoda, szkoda, bo lista członków, tych działających, była o wiele większa. Tylko co niektórzy zrezygnowali w ostatnim miesiącu z przybywania do tego "burdelu", bo za stratę czasu uznało kilkugodzinne kłótnie. Szkoda, szkoda. Jakoś za SMLD lepiej się to wszystko układało. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kllee Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:04 moze i dobrze ze nie wszyscy wiedzieli bedzie swiety spokoj z tymi co przychodzili na zebrania sie tylko klocili i nic nie bylo robione i ukadzikow jzu nie bedzie a pozatym co nie ktorzy donosili swoim starszym kolegom co sie na tyhc zebraniach mowilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala [...] IP: *.icpnet.pl 23.10.04, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: FMS POZNAN IP: 217.153.51.* 25.10.04, 11:41 FMS mogło być fajną organizacją, obecny przewodnizący był za zweklaniem z wyborem władz, przez to wszystko się rozłaziło. W tej chwili zostało to zorganizowane po myśli niemylnego lidera z przerostem ambicji. Według mnie na władzy (tylka jaka to władza? :))zależało tym którzy zrobili sobie spotkanie w gronie znajomych. Dobrze by było żeby tacy ludzie publicznie nie pisali o ideałach. Mimo wszystko życzę powodzenia w działalności na rzecz lewicy w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:43 witamy SDPL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b;las Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:03 masa zle informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 27.10.04, 15:10 Ale nie wszyscy, którzy zostali pominięci tak robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:29 eh, lipa, jednym slowem. Co ja Wam moge powiedziec? Musicie to sami we wlasnym gronie rozwiklac. Ja tez jestem po czyms takim, jak rozwiazywanie kola (jeszcze za czasow SMLD) i wiem, czym to pachnie i w jakich okolicznosciach sie to odbywa (NIGDY bez przyczyny, niestety). Ci, co chca dzialac, powinni sie skontaktowac z wladzami poznanskiego FMS i wyjasnic wszystkie te kwestie, bez publicznego prania brudow (no, ewentualnie zostaje jeszcze forum na stronie glownej FMS, gorąco polecam). Bo warto by bylo, zeby ta organizacja istniala w Poznaniu i jakos dzialala (a do tego niezbedny jest element tzw. "folkloru politycznego", jak to się ładnie mówi;)). Ale bez przesady, bo organizacja, w ktorej wszyscy klócą sie ze wszystkimi, nie ma racji bytu (czego dowodem jest fakt rozwiązania poznańskiego koła FMS i zawiązania go na nowo). Troche mi szkoda tego, co do tej pory udalo wam sie osiagnac jako organizacji miejskiej, ale to stara historia; mam nadzieje, ze do dawnej swietnosci powrocicie niebawem, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik tylko problem jest taki, że IP: *.epsa.pl 28.10.04, 07:34 wszyscy już się w tym poznańskim FMS-ie wypaliły społecznie. teraz tylko im koniunkturalizm w głowie (przykład J.K., który po zaledwie paru miesiącach (niecałe pół roku) z idealisty stał się bardzo interesownym kolesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: tylko problem jest taki, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:20 wypalili sie na własne życzenie, kłócąc się i wlacząc o "złote kalesony". Bawia mnie ludzie, którzy rzucaja się na stolki w młodzieżówce myslac, że pana boga za nogi złapali. Ale tak jest, że żeby dojśc wspólnie do jakiegoś wspólnego myslenia kategoriami organizacyjnymi, a nie indywidualno-koniunkturalnymi, trzeba porzadnie dostać w d***. Poznański FMS oberwał porządnego kopniaka. I oby na dobre wam to wyszło, czego niezmiennie życzę. PS. J.K.? Hmmm, uważam, że okoliczności, jakie u was zaszły, wyprały by z wszelkich ideałów nawet najbardziej zadeklarowanego socjalistę (o socjaldemokratach nie wspominając) ;)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htea Re: tylko problem jest taki, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 07:38 co tu jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewg Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 07:54 gyh35yh5yh545 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 04.11.04, 23:17 Witajcie!!! Przez przypadek znalazlem ten watek i musze przyznac, ze jestem nim bardzo mile zaskoczony. Chcialbym powiadomic wszystkich, ze nastapila FMS Reaktywacja :))) Nie chcialbym dyskutowac na temat wyborow, a zaprosic tych wszystkich, ktorzy wierza w lewicowe idealy na nasze spotkania, jezeli chcecie wiecej informacji to piszcie. Wiem, ze wiekszosc z Was stwierdzi, ze znowu beda klotnie, marazm itd. Otoz ja chcialbym Wam zaproponowac, zebyscie przyszli i zobaczyli - nikt Was nie zmusza do stalego czlonkostwa. Przyjdziecie, zobaczycie i sami zdecydujecie czy odpawiada Wam nowy FMS - dopoki nie sprawdzicie to sie nie przykonacie:) Ze swojej stony chcialbym jeszcze poinformowac, ze w zeszlym tygodniu przeprowadzilismy pierwsza akcje - moze ktos ogladal Teleskop?? Jestesmy w fazie realizacji kolejnych mysle ciekawych projektow, oraz otwarci na wszelkie nowe pomysly! Takze zapraszam serdecznie wszystkich tych, ktorym zalezy na dzialaniu i na FMS- ie. Pozdrawiam Wczesniej wspominany Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parues Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 07:08 w koncu ktos sie tym interesuje,abys dobrze kierował organizajcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina a co to była za akcja? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 09:23 jakoś nie było o niej słychać, w prasie też nic nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: a co to była za akcja? IP: *.echostar.pl 05.11.04, 15:27 Serdecznie zapraszam do lektury i obejrzenia filmiku. ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=780&id=129175Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: a co to była za akcja? IP: *.echostar.pl 05.11.04, 15:29 Przepraszam za maly blad w linku, oto ten prawidlowy ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=780&id=129175 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiko Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 08:39 kim ty jestes ze sie wypowiadasz w naszym imieniu-patrykos to gosc,chyba piszez to Ci kaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:54 zamiast sie klocic, wezcie sie za robote: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=17240287 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:56 co z gejami na parade chyba masz nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:43 to mam czy nie mam racji, bo nie rozumiem. A co to znaczy, ze z gejami? Że niby co? To wstyd? Homofobia jest wstydem, a uwazam ze jest to swietna akcja i szkoda, ze FMS sie tym nie zajął. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koo Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:57 czy znasz patrykosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: a co to była za akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:33 Ja? Patrykosa? Ja tam was prawie wszystkich znam, mimo ze z poznania niekoniecznie jestem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 tt6 Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:51 lubie chodzic na zebrania sa fajne laski z duzym buistem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partrykos Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:08 fsm i tak upadnie a ja bede hodował moje siwnki w rezerwacie bo jestem mgr izn i znam ludzie z uam np adrianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:25 Uuuu, Patrykos, nie byłabym aż tak pesymistyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:31 CHCIAŁBYM POZDROWIC WSZYSTKICH Z FMS BEDZEMY GORA I ROZBIJEMY UKLADY PANI B ORAZ BETON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:45 pani B.? a któz to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:44 chcialem pozdrowic wszystkich czlonkow fms,nie dlugo do was wroce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 23.11.04, 03:35 Miło mi Was poinformować, że otrzymaliśmy zgodę na utworzenie sztabu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W najbliższym czasie organizujemy również akcję na Światowy Dzień Walki Z AIDS 1 grudnia. Wszystkich forowiczów chętnych do udziału w tych, oraz innych akcjach serdecznie zapraszamy do współpracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianok Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 13:25 fajnie marcin ze dzialasz, jestes w tym nalepszy nie dlugo bedziesz rzadzic w wojedzwodztwie a potem na sejmy masz nasze poparcie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partykoy Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:22 miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2411126.html co tu sie dzieje ludzie fms niedlugo bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAAA Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:44 CO TU SIE DZIEJE CZY MZOE MI TO KTOS WYJSNIC FMS NIC O WAS NIE SLYCHAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAAARIAN Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:40 CZESC CHLOPAAKI JUZ NIE DLUGO ZOSTANE MOJE STANOWISKO PRZEWODNICZACEGO FMS W POZNANIU A POMOZE MI MOJA KOLEZNKA I SZEFOWA SAMI WIECIE O KOGO CHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotl,fg Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:05 sami se robice jskeis kska koler msfmffd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:40 ze cooooooo??? naucz sie pisac, albo nie pisz na forum po pijaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sole Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:14 samo sie naucz pisac alkoholiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrukos Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:30 I co Marcin nic nie robicie w Poznaniu ja tu rzadze,juz tu nie zagladasz bo nie masz sue czym pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 16.12.04, 16:52 ja wole dzialac niz o tym opowiadac:) zapraszam do odwiedzania www.fmspoznan.prv.pl Prosimy o wyrozumialosc co do zawartosci, gdyz jest dopiero wersja wstepna nad ktora bedziemy jeszcze pracowali. Ponownie zachecam wszystkich zainteresowanych do dzialania w FMS Poznan, a wszystkich pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partt Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:20 fajna strona JESTESCUE SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzialal Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:05 co wy orbice zami amotorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokaa Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:18 fms działa i do wyborow sie przygotowywuje ciekawie komu bedzie plakaty kleił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:06 to sieo kaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 08.04.05, 00:17 Najlepiej sobie( w domysle przedstawicielu FMS-u w wyborach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FMS POZNAN IP: *.echostar.pl 08.04.05, 00:18 Najlepiej sobie( w domysle przedstawicielowi FMS-u w wyborach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ot Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:00 komu przedstawiecielowi kto nim bedzie jaka to bedzie kampania Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta9 Re: FMS POZNAN 30.03.05, 20:33 Bartek Krasicki to był gość! Teraz juz nie ma takich ludzi na lewicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:17 jaki bartek sakd ty go znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodokd Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:55 zki midziecie do wqyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kollee Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:34 popieram postwe czlonkow fms w zyciu publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolle Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:55 dobrzen iue maproblem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:28 pozdrwiamy szystkich czloamnkowo fms doboju niech tomek wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leftie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:12 popieram, i tez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soks Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:53 pozdrawiam tomek do boju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KDKD Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:03 CIEKAWE CZY BYŁ DZIS ADRIAN NA PLACU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana!!! Re: FMS POZNAN IP: *.poznan.uw.gov.pl 06.05.05, 13:44 FMS istnieje i myślę ze nieźle się ma!!!Niewielu liczy działaczy ale lepiej miniej osób ale chętnych do działania,zgranych i zaprzyjaźnionych niz tłumy leni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:43 a gdzie adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekwe Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:36 kto pisze z uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian kocham vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:22 melony sa super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:43 fabryka samochoduw malolitrarzowych nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kols q Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:54 nie fms a nie fsm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leftie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:59 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > fabryka samochoduw malolitrarzowych nie istnieje Powiedziala co wiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:24 zamknij sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:52 ewa kocham cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:11 super ewa kocam cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leftie Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:34 Gość portalu: Ewcia napisał(a): > zamknij sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia Z takim tekstami to sobie mozesz do swoich kolezanek wyskakiwac, moja droga. Wódki nie piłyśmy, więc po pierwsze - nie na ty, po drugie - nie rynsztokowym językiem, po 3 - z szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:42 kocham ewe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:04 kocham ewke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:02 kocham ewe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gghg Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:01 kochaM EQE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:22 kocham ewe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian pozdrawiam patryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:22 pozdrawiam oole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 06:53 a co tam lubie mariana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian adrian rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:22 cwianiaczki krawiaciaze jak wam pokaze ja wygrma wybory i bede przewodniaczacym sld w poznanianiu i nikt mi nie podskoczy,mamy z beatka plany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: adrian rzadzi IP: 217.153.71.* 15.06.05, 15:55 jaki Adrian rządzi? piszesz strasznie ogólnie, i jaka Beata. W poznańskim FMSie nie ma takich osób chyba - przynajmniej na zebraniach takich nie widziałem. Takie bez sensu posty tylko zaśmiecają forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: adrian rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:07 kto rzadzi ja tez ich nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
macin_boar Re: adrian rzadzi 15.06.05, 15:59 a wogole to zauwazylem ze wszyscy na tym temacie o FMSie występują jako "gość"! co to jest... nie zdziwie sie jak ten temat na ponad 100 watkow pisza 2-3 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: adrian rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:41 zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos adrian wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:38 został nie zła fuche posadka ciepła stały dostep do neta,czaty gg randki takich ludzi nam trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian to kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:40 co tu sie dzieje ja wam dam damroewe minty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powrot to ja rwacam po wakcjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:12 kocham viike bwate i ole oraz no wiaodmo mojego mentota adrian rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:16 kocham wszystkich inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:59 kocha ole widze jesien juz kocham was rzadze w tu bi kocham ole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: adrian IP: 150.254.69.* 24.11.05, 14:18 kto to jest adrian?? i marian?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: adrian IP: 150.254.69.* 24.11.05, 14:20 kto to jest adrian i marian?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONKIEL Re: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:32 TEN KTO PRZEKAZUJE INSYGNIA WŁĄDZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolessss wojtus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:38 i co adrianek wojtek teraz rzadzi i bedzie robił porzadki wiec musisz sobie szukac cos nowego chyba ze marianek ci cos zalatwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:45 ja tu rzadze i robie porzadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:04 co tu sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leftie Re: rzadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:15 nieprawda, bo ja rządzę i znów niedługo do Was przyjadę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: FMS POZNAN IP: *.block.alestra.net.mx 03.10.05, 20:16 i co w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonkiel Re: FMS POZNAN IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:37 adrian to ja rzadze jonkiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: FMS POZNAN IP: 150.254.69.* 24.11.05, 14:21 kto to jest adrian i marian?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian mocherwoy beret nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajnik wybory do władz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:25 dzis sa wybory ciekawe czy wybiora tych co maja wybrac czy juz wszystko jest ustawione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinik ARTUR TERAZ DOWODZI ZMIANA WART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:02 ARTUR TERAZ OBIJAŁ PRZYWODZTWO W WLPK.NASZE GRATULACJE WODZU DO PRZODU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:01 co sie dzieje w tym fms co tu sie dzieje,układy układziki ktos przejał władze tylko po co Odpowiedz Link Zgłoś
judta Re: FMS POZNAN 31.12.05, 13:40 I dobrze że Tomuś przegrał..tu jest już tylko kasa a nie ideologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: FMS POZNAN IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 17:43 Spotkania FMS Poznań odbywają sie w każdy czwartek o godz 19 na Piekarach 17 sala 95, 9 Piętro. Przyjdz a zobaczysz jak działa FMS POZNAŃ pod przewodnictwem Marcina i Super Sekretarza DJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: FMS POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:29 oni wygraja Odpowiedz Link Zgłoś