basiabarbara8585 26.06.26, 15:38 Hej.Podobno Barbara w Szwecji to określenie dmuchanej lali.Nie mam szczęścia do imion. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.anna Re: Barbara w Szwecji 26.06.26, 15:53 Po co szukasz takich "informacji"? Nie lubisz Barbary to zmień imię. Pisanie tu i szukanie kolejnych dziwnych rzeczy nt tego imienia niewiele zmieni 🤷. Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara8585 Re: Barbara w Szwecji 26.06.26, 16:27 Wszyscy i tak mówią do mnie tym imieniem.Nie będę zmieniać pracy,znajomych itp., dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Barbara w Szwecji 26.06.26, 20:41 Czyli probowalas przedstawiac sie innym? Odpowiedz Link Zgłoś
basiabarbara8585 Re: Barbara w Szwecji 27.06.26, 10:17 Tak, próbowałam,ale nie przyjęło się.Imie Barbara czasem mi przeszkadza a czasem nie Nie szukam dziwnych informacji na jego temat,po prostu kiedyś takie określenie rzuciło mi się w oczy na forum Kafeteria Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Barbara w Szwecji 26.06.26, 21:42 basiabarbara8585 napisał(a): > Wszyscy i tak mówią do mnie tym imieniem.Nie będę zmieniać pracy,znajomych itp. > , dokumentów Za to będziesz drążyć, wyszukiwać, że podobno to imię gdzieś coś znaczy 🤦. Ponawiam pytanie- PO CO to robisz? Co w ten sposób zyskujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
128ju Re: Barbara w Szwecji 26.06.26, 19:36 Koleżanka wyemigrowała do Irlandii i wszyscy się tam zachwycają międzynarodowym imieniem jej córeczki, Barbary. I lalka Barbie też ma tak na pełne imię 😉 Co na niechęć do własnego imienia oczywiście nie pomoże 😞 Odpowiedz Link Zgłoś