Dodaj do ulubionych

Pieprzona Telekomuna!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 08:30
Qzwa mac, jaki oni tam maja burdel! Juz drugi miesiac nie potrafia mi wlaczyc
zamowionego drozszego abonamentu - odpowiedz brzmi: system przetwarza moje
dane. Jaja sobie robia z klientow. Przeciez to jest jakas kpina!!
Obserwuj wątek
    • Gość: suel Re: Pieprzona Telekomuna! IP: 217.153.49.* 01.03.04, 11:08
      I nawet nie licz, ze ten system kiedys to przetworzy!! Juz mi sie o nich nie
      chce pisac, ale twoje dane nie sa wyjatkowe - tam wszystko wpada w przestrzen i
      sie przetwarza! Szkoda nerwów.
    • Gość: bela Re: Pieprzona Telekomuna! IP: *.icpnet.pl 02.03.04, 16:01
      Szkoda słów i nerwów. Zastanawiam się nad zmianą operatora. Chyba włączę się do
      netii, ale czy to coś da? Czy ktoś z Was ma telefon w netii?? Jak ta firma
      działa?? Czy jest lepiej niż w tej pier**lonej telekomunie?? Przepraszam za
      wulgaryzmy, ale tylko to mi przychodzi do głowy, kiedy o nich myślę. Przez
      prawie rok pobierali sobie moje pieniądze za bilingi, ale te bilingi do mnie
      wcale nie dochodziły. Zwalali winę na pocztę, ale jakoś inne listy poczta mi
      dostarczała, tylko regularnie nie otrzymywałam bilingów. Nawet
      słówka "przepraszam" nikt mi nie powiedział na koniec tej sprawy. Dostałam
      bilingi po około 10 miesiącach, od kiedy je zamówilam. Wtedy nie były mi juz
      potrzebne. Ale pieniędzy mi telekur**a nie zwróciła. A to ponad 50 zł było -
      czyli tyle, co 1 calutki abonament. Przestałam płacić im rachunki i teraz mi
      odłączyli telefon. Chyba nie mam już siły na telekomunikację . Zapłacę im
      haracz i przejdę do netii.
      Kto mi może powiedzieć coś o netii???
      • Gość: dr huckenbush Re: Pieprzona Telekomuna! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.03.04, 23:49
        Ja korzystam z netii. Mialem z nimi jedno male starcie - ale to byla kwestia
        niekompetencji lokalnych monterow. Jak ich raz postraszylem, to sprawa sie
        zakonczyla pomyslnie - poza ta mala nieprzyjemnoscia wszystko oki, telefon mam
        chyba ze 4 lata i problemow nie ma. Do obslugi klienta bez problemu sie mozna
        dodzwonic, generalnie jest oki.
        Moje jedyne zastrzezenie to stale lacze z netem - nie ma ciekawej oferty. Ale np
        ryczalty przy dial-upie sa bardzo sensowne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka