Gość: Bob Budowniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 11:10 szukam informacji na forum ale większość jest z 2008 roku i mało mówią o tej firmie dlatego będę wdzięczny za opinie osób które miały do czynienia z tą firmą. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phantom Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.poligrafia-sj.pl 04.05.10, 17:00 Pojedz sobie na Sianowska i obejrzyj 2 bloki ktore juz stoja i w ktorych mieszkaja ludzie, mozesz nawet ich podpytac co sadza o firmie. Z zewnatrz wyglada to bdb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek80 Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 10:41 ja się interesowałem tą inwestycją i muszę przyznać, że te dwa wybudowane budynki obarczone były pewnymi niedoróbkami, ale z tego co wiem to ten nowy budynek wykonuje inna firma wykonawcza i jakość prac wygląda dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Lew Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 18:27 shanleydeveloper.pl/index.php?lang=default&ct=1&mod=ShowMenu&a=select&id=125 masz i nie marudz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 19:11 Nie działą!!!!! Wyłąnczyli stronę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.10, 23:08 i jakie wrazenia zwiazane z ta firma?? Bardzo proszę o odpowiedz. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 10:20 Witam Państwa, kupiłam mieszkanie w ostatnim domu i jest naprawdę ok:-) Mi się mogło tylko podobać wizualnie, bo się na tym nie znam, ale kolega inżynier potwierdził dobre wykonanie. Za chwilę podpisujemy akty notarialne i możemy mieszkać:-)Pozdrawiam przyszłych Sąsiadów, szczególnie jednego przystojnego Sąsiada:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geryl Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 21:34 a ja kupilem w pierwszym budynku na parterze i jestem rowniez zadowolony. niestety nowa firma wykonawcza miala zajac sie dokonczeniem prac zwiazanych z infrastruktura - wymiana drzewek, plac zabaw co do tej pory nie nastapilo pomimo dogodnych warunkow atmosferycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Shanley Developer z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 19:09 Nie kupuj u nich!!!!!!!!!!! Znajomy kupił mieszkanie w tamtym roku a już ma zacieki na garażu i tynku. Coś jest nieszczelne,zimom będzie gorzej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś