smerfeta7 04.05.10, 12:28 Czy możecie mi polecic baaardzo dobrego notariusza. Sprawa pilna i niecodzienna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luizka.s Re: Notariusz IP: *.icpnet.pl 04.05.10, 12:37 Polecam kancelarie notarialna na Piekarach, rejent Sajda. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfeta7 Re: Notariusz 04.05.10, 13:00 Dzięki. Masz może nr. telefonu, aby sie umówic. Sprawa jest bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pośr.nieruchomości Re: Notariusz IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.13, 10:21 Zdecydowanie odradzam, niesympatycznie, jak z małą sprawą to na drzewo. Notariusz powinien traktować wszystkich równo a nie w ten sposób, że "dobry klient" jest całowany w d... a "mały" zbywany Odpowiedz Link Zgłoś
rcnr Re: Notariusz 17.05.13, 01:27 Temat stary, ale odgrzebie dla tych poznaniaków co swój czas i nerwy szanują! Bo ostatnio "nerw" mnie trafiał jak przez tydzień biegałem po Poznaniu i próbowałem się umówić u "pewnego" notariusza na poradę w sprawie odrzucenia dziedziczenia i delikatnie mówiąc poczułem się z lekka zbyty. Ja rozumiem, że mała sprawa to mała sprawa, ale kwestia miłej obsługi to już inny temat. Poza tym dla kogoś małe a dla mnie duże. Bez filozofowania. Albo ktoś ma dla mnie czas albo nie ma. A dlatego, że sprawę wyjaśniła mi od ręki notariuszka z kancelarii notarialnej na Słowackiego 8a lok. 7 , jak się później okazało z nowej kancelarii w Poznaniu, dlatego tak jak obiecałem z całym przekonaniem będę polecał wszem i wobec. Bardzo sympatyczna i bardzo rzeczowa pani! Notariusz Anna Daniuk Info ze strony: www.notariat-poznan.pl/ godziny urzędowania: poniedziałek-piątek od 9:00 do 17:00 ul. Kochanowskiego 8A/7 60-845 Poznań tel. +48 61 842 79 79 kom. +48 603 176 096 Ps. dobry fachowiec to też miły fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Borsuk Re: Notariusz IP: *.pools.arcor-ip.net 17.05.13, 01:53 Ja natomiast bardzo POlecam pania notariusz Hermenegilde Tchorzofretke z Gornej Wildy obok Hotelu Italiano krypta nr.8... Pani notariusz jest b.slodziutka - jak miod spadziowy,kumata - jak Sowa madra glowa,pikna - jak Ania Grodzka,zgrabna - jak strach na wroble itd itp... Ma tylko jedna wade : bardzo nie cierpi konkurencji z kryptoreklama na forum.Bardzo mi przykro -ale nie POlecam obie Panie... POzdrawiam Hermes Borsuk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Notariusz IP: *.icpnet.pl 18.10.13, 09:54 Jeżeli macie sprawy notarialne to polecam Młodych Rejentów, oni zawsze dla Was znajdą czas. Osobiście polecam i byłem bardzo zadowolony z pani notariusz na ul.Wierzbięcice 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Notariusz IP: *.icpnet.pl 24.02.14, 19:57 Ja też polecam młodych notariuszy - zupełnie inny świat. Ja mam doświadczenie z nowym notariuszem w centrum Poznania- notariusz Tomasz Szymczak na ul. Kościuszki 101d/2 bardzo skrupulatny i zawsze znajdzie czas dla człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś