Dodaj do ulubionych

Maria i Lech Kaczyńscy - Zostawcie nas w spokoju.

23.05.10, 08:24
www.youtube.com/watch?v=7MTi-HRejz4
nie wykorzystujcie tragedii wszystkich Polaków do swoich celów!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Maria i Lech Kaczyńscy - Zostawcie nas w spo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 14:00
      Że PISowcy jeszcze tego nie zbluzgali?
      • Gość: a kibic to jakis pedal a nie kibic IP: 95.108.0.* 30.05.10, 23:38
        Kibice normalni i Polscy nie zaglosuja na sprzedajnych platfusow. Zgineli Polacy
        a Po sprzedalo ich i sledztwo Rosji. Rzygac mi sie chce na Bronka i Donka dwa
        pedaly. Przywieze minister o wygladzie tlustego pijaczyny pare kartek
        papieru...i Ewa Kopacz ktora zapewniali ze przekopali teren. Takiego dymania to
        Rosja nie wiedziala co jeden z po to wieksza dz i w ka. Tanio czy drogo - dz i w
        k i z PO maja swoja cene.
        • lili_marleen Re: kibic to jakis pedal a nie kibic 31.05.10, 06:40
          Gość portalu: a (IP: 95.108.0.*) napisał(a):
          "...Rzygac mi sie chce..., ...dwa pedaly..., ....Takiego dymania..., ...wieksza
          dz i w ka..."

Jak na wątek poświęcony zmarłej tragicznie parze prezydenckiej dobierasz dosć
          specyficzny zestaw zwrotów. Aż tak Cię pojednało?
          • Gość: queserra Pojednanie z Rosja i ich szmata PO? IP: 95.108.0.* 31.05.10, 09:01
            Sorry ale ten watek utworzyl jakis platfus a chor jego alfonsow mu wtoruje.

Dz i w k i z PO braly udzial w morderstwie , pomagaja jak moga by s;ledztwo bylo
            po mysli mordercow.

Salonka prezydencka przetrwala widac na zdjeciach i filmie , kabina pilotow
            ..prozno jej jednak szukac na rekonstrukcji wraku przez MAK>

Kto wierzy w to sledztwo jest idiota, kto pomaga Rosjanom w ukryci prawdy jest
            sprzedajana dz i w ka.

Wiem cyngiel wybiorczej napisal ze po konferencji wszystkim fanatykom teoryjek
            musi byc glupio. Ot cyngiel co mial napisac. Cale sledztwo przeczy zdrowemu
            rozsadkowi a w takim przypadku nie ma mowy o niekompetencji sluzb. Sa bardzo
            profesjonalni w tym co robia..szkoda ze szmaty z po im pomagaja.
        • Gość: RAUBER niech się prokurator zajmie autorem ww wpisu IP: *.spray.net.pl 31.05.10, 09:16
          niech się prokurator zajmie autorem ww wpisu, nie zgadzam się z takim
          opisywaniem premiera i marszałka mojego kraju!

proszę Redakcję o stanowczą reakcję!
          • Gość: a Ewa Kopacz klamala w sejmie ! prokurator! IP: 95.108.0.* 31.05.10, 10:45
            Dziennikarze klamali ze cztery proby ladowania! Prokurator!
            Kopacz ze przekopali caly teren! Prokurator
            Sekcja zwlok - polski rzad nie zrobil
          • Gość: admin spray net salon 24 prokurator IP: 95.108.0.* 31.05.10, 10:53
            el.ohido.siluro.salon24.pl/187664,topologia-zbrodni-cz-i

PROKURATOR PROKURATOR PROKURATOR

szkoda ze ws. Smolenska nie wolasz o prokuratora a wiem przeciez jest i prowadzi
            sledztwo
          • Gość: NKWDPO Proklurator bo ten film tez sugeruje IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:10
            www.youtube.com/watch?v=qMyrJlT71Uw&feature=player_embedded#!
            • Gość: hienyzabilyprezyde I jescze ten film bo pokazuje ze prokuratorzy nasi IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:27
              to raczej namiastka prokuratorow a wiem byl swiadek w fakcie z wyuczona formulka
              www.youtube.com/watch?v=FEx7HL4H5yk
              Tylko zeby prokurtorow nie zabraklo
          • Gość: przepraszamy PO Pojednanie wg. Raubera IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:44
            Polska uznaje, że:

1. Rosja ma prawo do odbudowy swojej potęgi imperialnej, gdyż wielka i
            rozległa jest, była i będzie,

2. Gazociąg bałtycki od chwili pojednania już nie zagraża bezpieczeństwu
            energetycznemu Polski i cieszymy się z jego budowy, tym bardziej, że służy ona
            zacieśnieniu tradycyjnie dla Polski korzystnej współpracy Rosji i Niemiec,

3. Gruzja w oczywisty sposób podlega rosyjskiej strefie wpływów, a
            Abchazja i Osetia Południowa powinny zostać przyłączone do Macierzy.

4. Ukraina słusznie zrezygnowała z aspiracji do UE i NATO; cieszymy się
            również z normalizacji stosunków ukraińsko-rosyjskich, czego wyrazem jest
            porozumienie gwarantujące rosyjskiej flocie wojennej stacjonowanie w portach
            ukraińskich przez kolejne 25 lat,

5. Polska zrezygnuje z dążenia do stacjonowania wojsk amerykańskich na
            swoim terytorium, a w przeciągu najbliższych 5 lat wycofa również ze swojego
            terytorium rakiety „Patriot” i nigdy na swym terytorium nie zainstaluje żadnych
            rakiet,

6. Potępiamy terrorystów czeczeńskich, niesłusznie niegdyś nazywanych
            bojownikami i wyrażamy ubolewanie, że zdarzały się w Polsce odruchy poparcia dla
            ich nieuzasadnionych, separatystycznych dążeń,

7. Potępiamy też dysydentów rosyjskich, którzy wzbudzają niepokój
            społeczny i dopuszczają się całkowicie nieuzasadnionej krytyki władz Federacji
            Rosyjskiej,

8. Wzywamy Parlament Europejski do cofnięcia jego błędnej decyzji o
            przyznaniu nagrody im. Sacharowa rosyjskiemu Stowarzyszeniu „Memoriał”,
            (domagającego się między innymi ujawnienia prawdy o Katyniu), uznając, że
            nagroda ta ma charakter polityczny i wprowadza niepotrzebne napięcia w
            stosunkach UE-Rosja,

9. Stanowczo odcinamy się od wszelkich supozycji, jakoby służby specjalne
            Rosji miały jakikolwiek związek z zamachami na byłego agenta KGB Litwinienkę
            oraz dziennikarkę Annę Politkowską,

10. Dziękujemy władzom Federacji Rosyjskiej, w tym w szczególności
            prezydentowi Miedwiediewowi, za przekazanie Polsce aż jednej trzeciej części akt
            śledztwa w sprawie zdarzenia katyńskiego, które nie miało cech ludobójstwa,

11. Wyrażamy wdzięczność władzom rosyjskim za obietnicę prawdopodobnego
            przekazania Polsce w przyszłym roku uwierzytelnionych przez rosyjskiego
            notariusza kserokopii protokołów przesłuchania rosyjskich techników, którzy
            badali zapisy czarnych skrzynek z samolotu „Tupolew”, który rozbił się w
            Smoleńsku z powodu mgły, błędów polskiej załogi samolotu oraz presji wywieranej
            przez śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego,

12. Przepraszamy Rosję za zdobycie Kremla w 1610 roku i bitwę pod Racławicami
            w 1794 roku; uznajemy, że po bitwie warszawskiej w 1920 roku Polska dopuściła
            się masowego ludobójstwa na wziętych do niewoli żołnierzach Armii Czerwonej,

13. Wzywamy Polaków do głosowania w wyborach prezydenckich na Marszałka
            Bronisława Komorowskiego, bo jedynie on jest gwarantem, że powyższe zasady
            polsko-rosyjskiego pojednania nie zostaną naruszone.
            • Gość: a Rauber wierzy prokuratorom od Politkowskiej IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:52
              Gratulujemy Rauberowi wiary w sledztwa przez Federacje Rosyjska. Wszak
              prokurator od Politkowskiej prowadzi to sledztwo.

Wajda zepchnal zywego konia w filmie prokurator. Atrapa polskiego rzadu a na
              czele Rauber. Zboj.
          • Gość: fagasy z POlszewi Bronek Branicki znasz go? i Donek Donald IP: 95.108.0.* 31.05.10, 12:00
            znasz ich?
          • Gość: kibic Nie prokurator ale lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:46
            Poglądy mo.zna mieć różne.
            Ale ten 95-108 .... to wyraźnie ma zaburzenia osobowisci.
            • Gość: POlszewia hau hau Zaburzyly mnie te kartki papieru ktore IP: 95.108.0.* 31.05.10, 12:49
              przywiezie dzisiaj Miller. kopie kopii skopiowanych cyfrowy kopii.
        • Gość: kibic PISiorki dały głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:54
          A konkretniej jeden pisiorek bez baby - co widać po jego wpisach.
          • Gość: leki Piesiewicza Gras mowil ze jest zgoda a nie ma zgody na publika IP: 95.108.0.* 31.05.10, 13:32
            publikacje dowodow.
    • Gość: adk Re: Maria i Lech Kaczyńscy - Zostawcie nas w spo IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 11:15
      www.youtube.com/watch?v=qMyrJlT71Uw&feature=player_embedded#!
    • Gość: tsurani z tym apelem to głównie do Jarka proszę IP: 150.254.191.* 31.05.10, 13:22
      jw
      • Gość: rozdzka Przekazalem facetowi z rozdzka jego Fanie IP: 95.108.0.* 31.05.10, 14:07
        a i bedzie Stadium of Sound kolo Twojego domu.
        • Gość: Bronek Branicki Tusk zapewnial ze czarne skrzynki trafia IP: 95.108.0.* 31.05.10, 14:08
          do Polski. No i co panie Kaszub?

Ja1 13:57:13
          youtube.com/watch?v=58VYuUkbrko
          Ja1 13:57:25
          smolensk-2010.pl/2010-05-30-czy-nadal-nikt-nie-dostrzega-problemu.html
          Ja1 13:58:20
          el.ohido.siluro.salon24.pl/187664,topologia-zbrodni-cz-i
          Ja1 14:00:28
          www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d85fe5f55c9cdd667acf71171569c.jpg
          Ja1 14:03:10
          archiwum-polskie.blogspot.com/2010/05/bardzo-ciekawe-i-wazne-spotrzezenie-z.html
          • dziodu Re: Tusk zapewnial ze czarne skrzynki trafia 31.05.10, 14:27
            starałem się wytężyć mój polski wzrok ale może żydowscy zdrajcy Ojczyzny sączyli
            mi jad do oka bo ni chu.ja nie dostrzegłem żadnych lin zawiesia
            • Gość: Komuchowski Tusk zapewnial ze czarne skrzynk do nasi trafia IP: 95.108.0.* 31.05.10, 14:52
              Na pierwszym filmie 3 liny zoltego zawiesia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka