humbakus 23.05.10, 08:24 www.youtube.com/watch?v=7MTi-HRejz4 nie wykorzystujcie tragedii wszystkich Polaków do swoich celów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Maria i Lech Kaczyńscy - Zostawcie nas w spo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 14:00 Że PISowcy jeszcze tego nie zbluzgali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kibic to jakis pedal a nie kibic IP: 95.108.0.* 30.05.10, 23:38 Kibice normalni i Polscy nie zaglosuja na sprzedajnych platfusow. Zgineli Polacy a Po sprzedalo ich i sledztwo Rosji. Rzygac mi sie chce na Bronka i Donka dwa pedaly. Przywieze minister o wygladzie tlustego pijaczyny pare kartek papieru...i Ewa Kopacz ktora zapewniali ze przekopali teren. Takiego dymania to Rosja nie wiedziala co jeden z po to wieksza dz i w ka. Tanio czy drogo - dz i w k i z PO maja swoja cene. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: kibic to jakis pedal a nie kibic 31.05.10, 06:40 Gość portalu: a (IP: 95.108.0.*) napisał(a): "...Rzygac mi sie chce..., ...dwa pedaly..., ....Takiego dymania..., ...wieksza dz i w ka..." Jak na wątek poświęcony zmarłej tragicznie parze prezydenckiej dobierasz dosć specyficzny zestaw zwrotów. Aż tak Cię pojednało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queserra Pojednanie z Rosja i ich szmata PO? IP: 95.108.0.* 31.05.10, 09:01 Sorry ale ten watek utworzyl jakis platfus a chor jego alfonsow mu wtoruje. Dz i w k i z PO braly udzial w morderstwie , pomagaja jak moga by s;ledztwo bylo po mysli mordercow. Salonka prezydencka przetrwala widac na zdjeciach i filmie , kabina pilotow ..prozno jej jednak szukac na rekonstrukcji wraku przez MAK> Kto wierzy w to sledztwo jest idiota, kto pomaga Rosjanom w ukryci prawdy jest sprzedajana dz i w ka. Wiem cyngiel wybiorczej napisal ze po konferencji wszystkim fanatykom teoryjek musi byc glupio. Ot cyngiel co mial napisac. Cale sledztwo przeczy zdrowemu rozsadkowi a w takim przypadku nie ma mowy o niekompetencji sluzb. Sa bardzo profesjonalni w tym co robia..szkoda ze szmaty z po im pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER niech się prokurator zajmie autorem ww wpisu IP: *.spray.net.pl 31.05.10, 09:16 niech się prokurator zajmie autorem ww wpisu, nie zgadzam się z takim opisywaniem premiera i marszałka mojego kraju! proszę Redakcję o stanowczą reakcję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Ewa Kopacz klamala w sejmie ! prokurator! IP: 95.108.0.* 31.05.10, 10:45 Dziennikarze klamali ze cztery proby ladowania! Prokurator! Kopacz ze przekopali caly teren! Prokurator Sekcja zwlok - polski rzad nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin spray net salon 24 prokurator IP: 95.108.0.* 31.05.10, 10:53 el.ohido.siluro.salon24.pl/187664,topologia-zbrodni-cz-i PROKURATOR PROKURATOR PROKURATOR szkoda ze ws. Smolenska nie wolasz o prokuratora a wiem przeciez jest i prowadzi sledztwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKWDPO Proklurator bo ten film tez sugeruje IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:10 www.youtube.com/watch?v=qMyrJlT71Uw&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hienyzabilyprezyde I jescze ten film bo pokazuje ze prokuratorzy nasi IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:27 to raczej namiastka prokuratorow a wiem byl swiadek w fakcie z wyuczona formulka www.youtube.com/watch?v=FEx7HL4H5yk Tylko zeby prokurtorow nie zabraklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przepraszamy PO Pojednanie wg. Raubera IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:44 Polska uznaje, że: 1. Rosja ma prawo do odbudowy swojej potęgi imperialnej, gdyż wielka i rozległa jest, była i będzie, 2. Gazociąg bałtycki od chwili pojednania już nie zagraża bezpieczeństwu energetycznemu Polski i cieszymy się z jego budowy, tym bardziej, że służy ona zacieśnieniu tradycyjnie dla Polski korzystnej współpracy Rosji i Niemiec, 3. Gruzja w oczywisty sposób podlega rosyjskiej strefie wpływów, a Abchazja i Osetia Południowa powinny zostać przyłączone do Macierzy. 4. Ukraina słusznie zrezygnowała z aspiracji do UE i NATO; cieszymy się również z normalizacji stosunków ukraińsko-rosyjskich, czego wyrazem jest porozumienie gwarantujące rosyjskiej flocie wojennej stacjonowanie w portach ukraińskich przez kolejne 25 lat, 5. Polska zrezygnuje z dążenia do stacjonowania wojsk amerykańskich na swoim terytorium, a w przeciągu najbliższych 5 lat wycofa również ze swojego terytorium rakiety „Patriot” i nigdy na swym terytorium nie zainstaluje żadnych rakiet, 6. Potępiamy terrorystów czeczeńskich, niesłusznie niegdyś nazywanych bojownikami i wyrażamy ubolewanie, że zdarzały się w Polsce odruchy poparcia dla ich nieuzasadnionych, separatystycznych dążeń, 7. Potępiamy też dysydentów rosyjskich, którzy wzbudzają niepokój społeczny i dopuszczają się całkowicie nieuzasadnionej krytyki władz Federacji Rosyjskiej, 8. Wzywamy Parlament Europejski do cofnięcia jego błędnej decyzji o przyznaniu nagrody im. Sacharowa rosyjskiemu Stowarzyszeniu „Memoriał”, (domagającego się między innymi ujawnienia prawdy o Katyniu), uznając, że nagroda ta ma charakter polityczny i wprowadza niepotrzebne napięcia w stosunkach UE-Rosja, 9. Stanowczo odcinamy się od wszelkich supozycji, jakoby służby specjalne Rosji miały jakikolwiek związek z zamachami na byłego agenta KGB Litwinienkę oraz dziennikarkę Annę Politkowską, 10. Dziękujemy władzom Federacji Rosyjskiej, w tym w szczególności prezydentowi Miedwiediewowi, za przekazanie Polsce aż jednej trzeciej części akt śledztwa w sprawie zdarzenia katyńskiego, które nie miało cech ludobójstwa, 11. Wyrażamy wdzięczność władzom rosyjskim za obietnicę prawdopodobnego przekazania Polsce w przyszłym roku uwierzytelnionych przez rosyjskiego notariusza kserokopii protokołów przesłuchania rosyjskich techników, którzy badali zapisy czarnych skrzynek z samolotu „Tupolew”, który rozbił się w Smoleńsku z powodu mgły, błędów polskiej załogi samolotu oraz presji wywieranej przez śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego, 12. Przepraszamy Rosję za zdobycie Kremla w 1610 roku i bitwę pod Racławicami w 1794 roku; uznajemy, że po bitwie warszawskiej w 1920 roku Polska dopuściła się masowego ludobójstwa na wziętych do niewoli żołnierzach Armii Czerwonej, 13. Wzywamy Polaków do głosowania w wyborach prezydenckich na Marszałka Bronisława Komorowskiego, bo jedynie on jest gwarantem, że powyższe zasady polsko-rosyjskiego pojednania nie zostaną naruszone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Rauber wierzy prokuratorom od Politkowskiej IP: 95.108.0.* 31.05.10, 11:52 Gratulujemy Rauberowi wiary w sledztwa przez Federacje Rosyjska. Wszak prokurator od Politkowskiej prowadzi to sledztwo. Wajda zepchnal zywego konia w filmie prokurator. Atrapa polskiego rzadu a na czele Rauber. Zboj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagasy z POlszewi Bronek Branicki znasz go? i Donek Donald IP: 95.108.0.* 31.05.10, 12:00 znasz ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Nie prokurator ale lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:46 Poglądy mo.zna mieć różne. Ale ten 95-108 .... to wyraźnie ma zaburzenia osobowisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlszewia hau hau Zaburzyly mnie te kartki papieru ktore IP: 95.108.0.* 31.05.10, 12:49 przywiezie dzisiaj Miller. kopie kopii skopiowanych cyfrowy kopii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic PISiorki dały głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:54 A konkretniej jeden pisiorek bez baby - co widać po jego wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leki Piesiewicza Gras mowil ze jest zgoda a nie ma zgody na publika IP: 95.108.0.* 31.05.10, 13:32 publikacje dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Maria i Lech Kaczyńscy - Zostawcie nas w spo IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 11:15 www.youtube.com/watch?v=qMyrJlT71Uw&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani z tym apelem to głównie do Jarka proszę IP: 150.254.191.* 31.05.10, 13:22 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdzka Przekazalem facetowi z rozdzka jego Fanie IP: 95.108.0.* 31.05.10, 14:07 a i bedzie Stadium of Sound kolo Twojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Branicki Tusk zapewnial ze czarne skrzynki trafia IP: 95.108.0.* 31.05.10, 14:08 do Polski. No i co panie Kaszub? Ja1 13:57:13 youtube.com/watch?v=58VYuUkbrko Ja1 13:57:25 smolensk-2010.pl/2010-05-30-czy-nadal-nikt-nie-dostrzega-problemu.html Ja1 13:58:20 el.ohido.siluro.salon24.pl/187664,topologia-zbrodni-cz-i Ja1 14:00:28 www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d85fe5f55c9cdd667acf71171569c.jpg Ja1 14:03:10 archiwum-polskie.blogspot.com/2010/05/bardzo-ciekawe-i-wazne-spotrzezenie-z.html Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Tusk zapewnial ze czarne skrzynki trafia 31.05.10, 14:27 starałem się wytężyć mój polski wzrok ale może żydowscy zdrajcy Ojczyzny sączyli mi jad do oka bo ni chu.ja nie dostrzegłem żadnych lin zawiesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuchowski Tusk zapewnial ze czarne skrzynk do nasi trafia IP: 95.108.0.* 31.05.10, 14:52 Na pierwszym filmie 3 liny zoltego zawiesia... Odpowiedz Link Zgłoś