Gość: d Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.rev.numericable.fr 29.05.10, 17:36 nie polecam, troche dziwni nauczyciele. no i na szkole mowia 'klasztor', zgadnij dlaczego. lepiej do 2 lo albo marcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi000 Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.vectranet.pl 29.05.10, 20:07 nie rozumiem o co ci chodzi.. a do marcinka i 2 i tak mnie nie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.rev.numericable.fr 30.05.10, 12:50 NO TO TRZEBA BYLO SIE UCZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi000 Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.vectranet.pl 30.05.10, 15:41 no dobra, już po zawodach, więc pytam o 21... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi000 Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.vectranet.pl 29.05.10, 20:12 i co masz na myśli mówiąc troche dziwni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabelle Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 20:34 Eeee nie jest chyba tak zle.Ja skończyłam co prawda 5 lat temu ale było całkiem ok,ale mogło się pozmieniać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1996 Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.158.218.226.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.04.15, 20:50 powiem tak - drzwi otwarte i rozmowa z nauczycielami to brednie :) na początku każdy miły , ale jak dochodzi co do czego to każdy ma problem :) lepiej posłuchać rad osób , które się tam uczą :) po pierwsze - nauczyciele .. niekompetentni :) każdy z tego liceum ucieka , problemy życiowe i jakieś osobiste porażki przekładają na uczniów ;) nie potrafią uczyć a wymagają tyle , że mało kto daje radę . Nie patrzcie również na zdawalność matury w tej szkole , bo mało kogo dopuszczają :) Nauczyciele nie potrafią pomóc , są czasem bezczelni i rozchwiani emocjonalnie . Jeżeli chcecie naprawdę tam iść to się zastanówcie - ja czekam tylko na skończenie tej szkoły i modlę się aby ten dzień jak najszybciej nastał , nauka pod presją , nie macie tam czego szukać - jeżeli chcecie być dobrze przygotowani na dorosłe życie i myślicie o studiach to nie wybierajcie tej szkoły , bo nie da wam ona takich możliwości . Żałuję że 3 lata wcześniej nie czytałam nic o tej szkole . Uwierzcie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n2015 Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.man.poznan.pl 21.04.15, 10:15 Wolność pozwala na napisanie każdej opinii. Jest ona głęboko niesprawiedliwa. Jeśli ktoś szuka szkoły, która niczego nie wymaga, proszę bardzo... To nie ten adres. Fakt, w każdej szkole zdarzają się różne sytuacje, jednak z pewnością znajdzie się wielu uczniów, którzy nie żałują dokonanego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość K Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.15, 19:13 Nie zgadzam się z opinią Gościa1996. XXI LO Poznań to fajna szkoła. Nauczyciele są tam rzetelni i pomocni. Zawsze można na nich liczyć, szczególnie na wychowawców. W szkole jest fajna atmosfera. Szkołę polecam każdemu, na pewno nie będziesz żałować, jak do niej pójdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.15, 19:36 Tak? A ja tam chodzę i wszystkim polecam! Chyba Ci, Gość1996, coś nie poszło i szukasz winnych. Ja też mam problemy z niektórymi przedmiotami i nauczyciele mi pomagają! I ludzie bardzo fajni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grux Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.icpnet.pl 21.04.15, 20:29 Skonczylem te szkole dwa lata temu i gdybym mial jeszcze raz podejmowac decyzje to wybralbym znowu dokladnie tak samo. Jedyna rozniaca, ze teraz profile sa ciekawsze, niz dwa lata temu. szkola sie rozwija wiec jest spoko, nauczyciele sie staraja i z ich wsparciem osiagnalem wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent 2002 Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.15, 21:49 Jestem absolwentem 2002 i uważam, że to były najpiękniejsze 4 lata w tej szkole. Wielu z moich dawnych nauczycieli uczy po dziś dzień i są znakomitymi pedagogami. Jeśli chcesz coś w życiu osiągnąć musisz się uczyć! Matury nie zdaję się za siedzenie w ławce. Zawszę będę polecał ZSB nr 1 i XXI LO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: LO liceum XXI 21 Poznań IP: *.man.poznan.pl 23.04.15, 15:52 Z tą szkołą będzie mnie się kojarzyła liczba 15 Odpowiedz Link Zgłoś