bartek3331222 10.06.10, 17:13 Witam. Dziś byłem na badaniach aby uzyskać uprawnienia na wózki widłowe. Jednak dostałem tylko uprawnienia na wózki niskiego składowania, jakie to są wózki? tylko paleciaki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zderzacz-hadronow Re: Uprawnienia wózki widłowe 10.06.10, 21:42 Ja się w dziedzinie wózków widłowych nie kształciłem, ale nie trzeba być chyba nadwyraz rozgarniętym żeby dojśc do wniosku, że wózki te są...jak sama nazwa wskazuje :-) Na przyszłośc, jak nie wiesz "o co kaman" to wpisz w przeglądarce wszechwiedzący adres: www.google.com i znajdziesz np. to: kuhn-polska.pl/strona.php?43815 Miłego składowania. Niskiego składowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Uprawnienia wózki widłowe IP: *.versanet.de 10.06.10, 23:05 Widocznie Twoje IQ bylo ponizej zera,skoro zalapales sie na niskie skladowanie.Mam dla Ciebie jeszcze smutniejsza wiadomosc.Musisz przychodzic do pracy kazdego dnia po grochowie,bo potrzebujesz jeszcze uprawnienia na wymiane butli z gazem.A wlasne zasilanie przyda sie w krytycznej sytuacji.Wcale nie zartuje,takowe musisz posiadac!! Odpowiedz Link Zgłoś