Dodaj do ulubionych

Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 16:16
nie idź do pubu Alcatraz! Sama Knajpka
jest fajna, ale jak nie wprowadzą tam SELEKCJI, to będzie się tam bawiła
m.in.
mafia, karki i inne tego typu osiłki, które tylko wtedy dobrze się bawią, jak
mogą kogoś zaczepić i kogoś pobić.. w poprzednią sobotę dostał w nos moj
kolega, byłem w szoku, bo widziałem takie chamstwo pierwszy raz. Zresztą
barmani i szatniarze mowili w tej knajpce, że jak nie ochorniarze (oczywiście
jeśli nie są związani z karkami tam przychodzącymi) nie zaczną w ALCATRAZ
selekcji, to zrobi się knajpa western'owa, gdzie pobicia będa na porządku
dziennym. Tego dnia, jak moj kolega dostał w nos, to barmanka -bardzo
sympatyczna zresztą - mówila, ze tego wieczora to było 16 pobicie..
Obserwuj wątek
    • Gość: maryn Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.icpnet.pl 16.03.04, 17:14
      ja tam sie bawie od dluzszego czau co weekend i jest super. kulturalna ochrona
      i obsluga, nie zauwazylem zeby zaczepial ktos mnie czy moich kumpli. to bardzo
      fajny lokal
      • Gość: paproć Alcatraz jest OK IP: *.echostar.pl 16.03.04, 17:26
        nie wiem o co chodzi- naprawdę świetna knajpka z dobrą muzą i fajnym
        towarzystwem- ale z ta selekcją muszę się zgodzić- czasem wejdzie jakis
        niedomyty studencik uważający się za kogos szczególnego - no a już od takiego
        podejścia bardzo blisko do prewencyjnego plaskacza...
      • Gość: Wojtek Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 18:33
        Maryn, też tak myslałem, bo co najmniej kilka razy się tam bawiłem. Dlatego tym
        bardziej byłem zaskoczony tak bezsensownym incydentem. A w moim przekonaniu -
        ze to knajpa niebezpieczna - utwierdziły mnie rozmowy z barmanami, którzy byli
        sami wkurzeni, że w szczegolnie w soboty przychodzi mafia, karki i tego typu
        ludzie i nikt z tym nic nie robi, tylko co chwila dowiadują się ze ktoś dostał
        itp. z soboty na niedzielę wg barmanów było co najmniej 16 pobić..
        A rzeczywiscie masz rację - sama knajpka jest ok, obsługa jest bardzo fajna,
        ochrona też niezła, ale właściciele powinni zastanowić czy chcą mieć knajpę, do
        której mozna wejść bez obaw, ze dostaniesz, bo jakiemuś karkowi ktoś sie nie
        spodobasz, albo źle spojrzysz, albo chcą mieć knajpę typu SALOON i mordobicia,
        coraz więcej ludzi zaskoczonych, ze przyszło do fajnej knajpy i niewiadomo
        dlaczego dostało w pysk. Ten pierwszy wariant jest mozliwy, jeśli wlasciciele
        zdecydują się na wybór, kogo chętnie widzą w fajnym pubie, a kogo nie chcą
        gościć. Ja niestety na razie tam nie pójdę..Liczę jednak na mądrość włascicieli
        i mam nadzieję, ze niedługo to się zmieni..
        • Gość: asia Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.icpnet.pl 16.03.04, 19:59
          Lokal moze i przyjemny, ale incydent ktory widzialam w sobote troche mnie
          zdegustowal. Po co ludzie chodza do takich lokali tanczyc czy bic slabszych?
          Dziwnie sie czulam jak to zobaczylam.
    • Gość: Zachwycony !!! Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 21:11
      Mnie sie tam podoba :p moze Twoj kolega wygladal jak idz stad i nie wracaj - to
      sie nie dziwie ze zarobil.

Ostatnio czytalem fajny wywiad z Angelo Mike'em zrobiony wlasnie w Alcatraz i
      kolesie generalnie pisza, ze tam jest fajnie. Sam ze 2 razy bylem. A wywiad
      jest fajniutki. jak kots ma chiwle to polecam www.moosk.pl !!! w dzialle
      kultura chyba
    • Gość: Zachwycony! Zachwycony! IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 21:13
      Mnie sie tam podoba :p moze Twoj kolega wygladal jak idz stad i nie wracaj - to
      sie nie dziwie ze zarobil.

Ostatnio czytalem fajny wywiad z Angelo Mike'em zrobiony wlasnie w Alcatraz i
      kolesie generalnie pisza, ze tam jest fajnie. Sam ze 2 razy bylem. A wywiad
      jest fajniutki. jak kots ma chiwle to polecam www.moosk.pl !!! w dzialle
      kultura chyba
    • Gość: borett Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.hd.pl 04.06.04, 19:01
      eee... bez przesady. fakt, karkow do bolu, ale bez powodu w zeby nie da sie
      dostac... znajomy co prawda zarobil maly wpier...., ale za oblanie piwskiem
      karczana, to sie nalezalo tak z zasady...
    • Gość: Poznaniak! Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:41
      Zapraszam do klub paka 2 do Mieleszyna. www.klubpaka.pl tam jest spokojnie
      bramka jest naprawde wporzadku i ludzie sie dobrze bawia, a Alcatraz to jedna
      wielka kila:)
      • Gość: madz Re: Ostrzegam przed pubem ALCATRAZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:44
        alkatraz jest wykupione przez mafie wiec jak moga ich tam nie wpuszczac :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka