cracken001 26.07.10, 22:03 Co za kretyn wymyslil elektryczny grill??To tak,jak z elektrycznym samowarem-niby to samo,a do DUPY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wowgin Chaos IP: *.icpnet.pl 27.07.10, 09:29 Nad Wartą to trza zrobić miasto, a nie wieś. Ale to z Danii o zarządzaniu reklamami to najświętsza prawda. Tak jest w każdy kraju nowoczesnym. A krajobraz Poznania z chaosem niepasujących domów i pstrokacizną bud i reklam przypomina Brazylię, biedne miasta USA albo Japonię. Gorzej w Wawce. Tam to mamy już Bangkok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: A może by tak elektryczne grille nad Wartą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:53 Kwestia elektrycznych typu wrzuć monetę , do rozważenia a może by tak zwyczajne na węgiel drzewny , i obok tego ławeczka stolik , mogą przecież być betonowe, czy kamienne ( ławki i siedzenia np pokryte plastikiem drewnem, tak by każdy chętny mógł ze znajomumi podejść ze swoim węglem i np kiełbaskami , może to czę=ść pomysłui na zagospodarowanie tzw Szelaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.aleksy Stop! jestem strwożony niektórymi pomysłami! 28.07.10, 13:41 STOP! Jestem STRWOŻONY niektórymi pomysłami! Wydaje się, że GAZETA chce ZAGRACIĆ Poznań różnymi przedmiotami. Ja mam jeden pomysł dla Poznania, a raczej dla poznaniaków- dbajcie o czystość w mieście. Podnieść papierek i wyrzucić go do kosza to nic wstydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś