Gość: jakastam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 22:08 zapomniano dodac, ze na pierogi czeka sie prawie godzine, a na rachunek conajmniej 20 minut, obsluga nie zawraca sobie glowy klientem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smaczek Pierogarnia Stary Młyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 17:56 Ja nie czekałam godziny! Wszystko było podane szybko i bardzo mi smakowało. Do tego fantastyczna obsługa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyra Pierogarnia Stary Młyn IP: *.icpnet.pl 18.11.10, 14:34 Dokładnie, zanim przyjdzie do stolika kelnerka trzeba poczekać dobre 10 min, następnie godzina na danie a później kolejne 15 min. na rachunek. Pierogi wcale nie są rewelacyjne, ostatnio podane nam zostały ugotowane w zupełnie nie osolonej wodzie. Smaczniejsze pierogi można sobie kupić w Delikatesach Prosiaczek i nie trzeba się tyle wyczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalio Re: Pierogarnia Stary Młyn IP: *.icpnet.pl 20.11.10, 13:25 Do dwóch razy sztuka. Kiedy byłam tam pierwszy raz, faktycznie czekałam dość długo. To był weekend, dużo ludzi, ale jedzenie było na tyle smaczne, że opłacało się poczekać. Dlatego zdecydowałam się pójść tam ponownie. Byłam zdziwiona, bo okazało się, że jest tam osoba, która tylko zaprowadza gości do stolików. Obsługa spisała się na medal! Smak potraw się nie zmienił, a miałam swoje piecuchy już po ok. 15 min. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Re: Pierogarnia Stary Młyn IP: *.icpnet.pl 15.02.11, 16:10 To miejsce to po prostu żenada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska234 Re: Pierogarnia Stary Młyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:50 A byłaś/byłeś? ja próbowałam tych pierogów i mi smakowały, a restauracja jest klimatyczna na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Pierogarnia Stary Młyn IP: *.metrolink.pl 28.03.11, 23:33 W moim przypadku wszystko od wejscie po rachunek bylo idealne. Obsługiwała mnie rudowłosa Pani Asia. Bylem sam wiec w trosce o mnie i o to zebym sie nie nudzil zaproponowala i gazetke i szybko podala przystawke. Czesto podchodzila i pytala sie czy wszystko jest ok, czy mi smakowało, co bym zmienil itd. Zwienczeniem wszytskiego byl napis na rachunku : milego dnia - Asia. Tak jak wpisalem w ksiedze: Piekne obsluga - jedzenie to tylko dodatek. Pozdrawiam Pani Asiu mam nadzieje ze niedlugo znowu sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś