wlodzimierz_nowak 24.08.10, 21:24 Także nie dowierzam. Mam nadzieję, że urzędnicy zostaną zapytani o wyjaśnienie takiej decyzji. Z tymi Ogrodami to chyba jakaś pomyłka. Może urzędnicy zgubili mapy gęstości zaludnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieeetrek15 Re: Jeżyce bez biletomatów 24.08.10, 23:14 Z Rynku Jeżyckiego mam iśc pieszo na Ogrody, żeby z tamtąd pojechac tramwajem na Most Teatralny ? Poprostu żenada. Już dawno biletomaty powinny się pojawic na Rynku Jeżyckim, Łazarskim i Wildeckim, brakuje ich także na Ratajach no i przedmieściach typu: Smochowice, Ławica, Świerczewo, Naramowice, gdzie wogle nie idzie dostac biletów w weekedny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopek Re: Jeżyce bez biletomatów IP: *.echostar.pl 24.08.10, 23:29 tak jak w krakowie biletomaty na pojedyncze bilety powinny byc w kazdym tramwaju i autobusie. biletomaty na petlach powinny sluzyc glownie do doladowywania komkart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry R Paranoja poznańska, w Krakowie IP: *.fema.krakow.pl 25.08.10, 09:03 bilety można kupić u motorniczego lub kierowcy autobusu, w większości autobusów i tramwajów są biletomaty, biletomaty są także przy ważniejszych arteriach komunikacyjnych- PROSZE O ODPOWIEDŻ DYREKTORA RUSAKA Z ZTM- DZIWNEJ SPÓŁKI SKĄD TA NIEMOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: R Paranoja poznańska, w Krakowie IP: 194.114.62.* 25.08.10, 10:57 Jeżyce teraz są monitorowane, więc wystarczy postawić automat pod kamerą (np. Rynek Jeżycki) + ewtl. tablicę 'Automat monitorowany' Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz_nowak ZTM 25.08.10, 14:46 Stawiam tezę - Ponieważ rolą komunikacji zbiorowej w Poznaniu nie jest dawać mieszkańcom dobry środek transportu ale dawać coś tym, których nie stać na samochód. Tylko tak przynajmniej dałoby się uzasadnić decyzje, które podejmowane są w Poznaniu w tak dziwnym nielogicznym ciągu (z mojego punktu widzenia na komunikację zbiorową). Odpowiedz Link Zgłoś