Dodaj do ulubionych

Prezent na ślub

14.09.10, 08:36
Pomocy!
Muszę pilnie kupić prezent ślubny.
Może coś z ceramiki, jakieś lampiony do świec etc.
Znacie jakiś dobrze wyposażony sklepik, w którym za tego typu gadżety nie zapłacę majątku (Almi Decor odpada rzecz jasna :) )
Będę wdzięczna za jakieś namiary - lokalizacja nie ma większego znaczenia.
Obserwuj wątek
    • thea1982 Re: Prezent na ślub 14.09.10, 14:02
      fajny gadżet ale na ślub to jednak za mało. interesuja mnie sklepy stacjonarne z Poznania.
    • Gość: Cygan bez taboru Re: Prezent na ślub IP: *.versanet.de 14.09.10, 16:52
      Masz dylemat,tylko do mnie ! Polecam zestaw szesciu patelni wlasnorecznie wykonanych w roznych odcieniach teczy.Wszelakie teflony odpadaja w przedbiegach i cenowo sa bardzo atrakcyjne,udzielam 50%rabatu.Jezeli ladnie poprosisz,moge na gajgach odpitolic takiego marsza weselnego Mendelsona mlodym,ze klekajcie pyrkowe narody i modlcie sie do krzyza bezboznicy.Cygan wszystko moze !!
    • Gość: nutika44 Re: Prezent na ślub IP: *.icpnet.pl 14.09.10, 21:29
      Ikea, poza tym jakiś tam sklep jest w nowej części starego browaru (na parterze, nazwy nie pomnę), sklep z taką "ślubną" ceramiką jest też na parterze pasażu Ronda.
    • dobrusia_to_ja Re: Prezent na ślub 15.09.10, 09:03
      Kup im komplet ładnych, prostych szklanek do zimnych napojów. To zawsze się przydaje, a nie kosztuje zbyt dużo.
      Też uważam, że Ikea to dobry pomysł, ale jeszcze jest hurtownia na Kopaninie, Witek's w Komornikach (TOP Meble) i chyba też jest gdzieś w Poznaniu. Poza tym centra handlowe.
    • Gość: lovvol Re: Prezent na ślub IP: *.chello.pl 15.09.10, 14:19
      Kupowanie gadżetów-kurzołapów to stara pieniędzy, bo nigdy nie wiesz, czy będą pasowały do wystroju domu lub czy będą się podobały. Ja bym optował za jakąś ładną atłasową pościelą, to im zawsze się przyda, albo flanelową, bo zima ma być mroźna :)
    • lnianyzakatek Re: Prezent na ślub 16.09.10, 14:39
      Na prezent ślubny polecam lniany obrus. Zajrzy na lnianyzakatek.pl/

Klienci często kupują lnianyzakatek.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=35&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1

Pozdrawiam
      LnianyZakatek
    • Gość: Aga Re: Prezent na ślub IP: 195.164.97.* 10.02.11, 12:33
      kup taki prosty i elegancki świecznik. Pozdrawiam :)))) Aga
      • Gość: Do Agi Re: Prezent na ślub IP: *.versanet.de 10.02.11, 12:58
        Aga ! To nie wypada,Oni juz 3 x sie rozwiedli ! Chyba ze na sarkofag,to czemu nie ! :-)))
        • Gość: Aga Re: Prezent na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 18:38
          Nie wiedziałam, więc świecznik to nie najlepszy pomysł. Masz rację:)))) Hm...... nie wiem co poradzić ...
    • bimota Re: Prezent na ślub 10.02.11, 13:24
      Kwiatek i "koperta" to najlepszy prezent.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka