Dodaj do ulubionych

Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwilę...

20.09.10, 18:46
Niektórych naprawdę poj.ebało.
Ludzie muszą jutro rano wstać do pracy o oni prawie do północy chcą hałasować.
Mam nadzieję, że urzędnik, który to wymyślił został już zwolniony.
Zachęcam wszystkich mieszkańców okolic stadionu, aby równo o 22:00 zaczęli dzwonić do straży miejskiej z informacją o zakłóceniu ciszy nocnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: a jak Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: *.173.29.170.tesatnet.pl 20.09.10, 18:59
      Polecam tabletki na przeczyszczenie.
    • negrar Sting otrzeźwi? 20.09.10, 19:30
      Ciekawa refleksja.

www.rozbrat.org/informacje/publikacje/1415-stadion-sting-i-euro-2012-igrzyska-zamiast-chleba
      • Gość: GDSN Re: Sting otrzeźwi? IP: 80.48.251.* 20.09.10, 19:47
        A co tu ciekawego? Jakaś pseudogazeta socjalistów, którzy nazywają się anarchistami.

Przecież to kompletne jaja. Jak anarchista może sklecić takie wnioski:

- 4000 mieszkań socjalnych bardziej przysłuży się miastu i 600K mieszkańców niż stadion, regularna rozrywka dziesiątek tysięcy poznaniaków
        - miasto to nie firma (a niby k....a co?)
        - "dziś Polska jest krajem wielokrotnie bardziej zapożyczonym, niż za Gierka!"

Takie twierdzenia dowodzą tylko głupoty piszących, braku zrozumienia dla zasad którymi rządzi się rzeczywistość i natura. Nie dziwne, że idzie im słabo i chcą socjalu, najlepiej z moich podatków...

Jak anarchista może mówić o socjalu? Przecież to jest idiotyczne.
        • borluuk Re: Sting otrzeźwi? 20.09.10, 20:32
          no tak natura mówi: wybudujcie byle jaki stadion (nabijając bez przetargu kabzę architektowi) za więcej niż zupełnie nowe obiekty we Wrocławiu i Gdańsku i zróbcie to z moich podatków podczas, gdy budownictwo komunalne i transport zbiorowy dogorywa a miejsc w żłobkach, czy przedszkolach, jak na lekarstwo, tak myślę jednak, że natura ma więcej instynktu racjonalnego niż myślisz
          PS. ze stadionu się mega cieszę (do momentu, w którym zaczynam się zastanawiać na co lepiej można by bl
        • borluuk Re: Sting otrzeźwi? 20.09.10, 20:34
          no tak natura mówi: wybudujcie byle jaki stadion (nabijając bez przetargu kabzę architektowi) za więcej niż zupełnie nowe obiekty we Wrocławiu i Gdańsku i zróbcie to z moich podatków podczas, gdy budownictwo komunalne i transport zbiorowy dogorywa a miejsc w żłobkach, czy przedszkolach, jak na lekarstwo... tak myślę jednak, że natura ma więcej instynktu racjonalnego niż myślisz
          PS. ze stadionu się mega cieszę (do momentu, w którym zaczynam się zastanawiać na co lepiej można by było wydać taką kasę)
          • Gość: a Re: Sting otrzeźwi? IP: *.echostar.pl 20.09.10, 20:57
            te byle jakie stadiony to sa w Gdansku i Wrocławiu bo tam nikt nie bedzie na nie chodzil
        • Gość: ~hiena Re: Sting otrzeźwi? IP: *.awakom.net 20.09.10, 20:58
          Można by za tę kasę 500 rozbratów zbudować w mieście! Wtedy wszyscy byliby szczęśliwi :))
          A że stadion przedrożony i będzie kosztowny w utrzymaniu to swoją drogą też prawda.
          • wlodzimierz_nowak Re: Sting otrzeźwi? 20.09.10, 21:34
            Polityka to zajmowanie się sprawami nas wszystkich (tych lepsiejszych i tych gorszejszych) i dziedzina wymagająca umiejętności wyboru, racjonalnych i perspektywicznych decyzji. A jakich wyborów miasto winno dokonywać mówi konstytucja i ustawa o samorządzie, które definiują jasno, że miasto to NIE jest firma, tylko wspólnota. Każda wspólnota powinna oczywiście żyć zgodnie ze zdrowym rozsądkiem, czyli więcej pracować, inwestować i nieco konsumować, ale bez przesady.

Doceniam korzyści ze stadionu, duży element promocyjny, wobec ogromnej słabości w percepcji przeciętnego europejczyka. Tego nie można lekceważyć. Ten element promocyjny musiałby zostać wykorzystany, jeśli....Poznań potrafiłby przyciągać ludzi i zachwycać np. gorącą atmosferą społeczną w centrum, kulturą, możliwością aktywnego weekendu łączącego sport, rowery po kinach zieleni, z kulturą, może historią, potrafił przyciągać czymś wyjątkowym. Ale nie potrafi i nic w Poznaniu nie zmierza w tę stronę, więc taka promocja pod tytułem Euro będzie zmarnowaną szansą. Pobudzimy komórkę w umysłach milionów europejczyków i pozwolimy aby ona o nas zapomniała nie dając jej pożywki do utrwalenia.

Należę nawet do tych, którym podoba się bardziej od wrocławskiego, czy warszawskiego, ale
            liczę koszty:
            - wkład i wadliwa inwestycja (strategiczne uzależnienie od wykonawcy - kardynalny błąd w sztuce menedżerskiej, który nie powinien się zdarzać nikomu, kto zarządza).
            - najmniej 10 mln kosztów utrzymania rocznie (Wrocław i Gdańsk od początku miały przygotowaną koncepcję zarobkowania na stadionie, w Poznaniu właśnie w sierpniu zaczęto o tym myśleć...)
            - pewnie drugie tyle kosztów finansowych przez dekadę albo i dłużej
            - 10 mln na odszkodowania dla właścicieli kamienic za lokowanie u nich lokatorów z wyrokami eksmisyjnymi
            - utrzymywanie w mieszkań lokatorskich w kamienicach skutkujące postępującym rujnowaniem kamienic (czynsze regulowane nie wystarczają na utrzymanie stanu technicznego kamienic, nie wspominając o renowacji), przeludnieniem, gdyż z reguły duże mieszkania dzielone są na kilka rodzin, zatłoczeniem parkingowym śródmieścia, zwiększeniem korków, hałasu, zanieczyszczenia. Te warunki kumulują się wyganiając ze śródmieścia tysiące ludzi. A zostają najczęściej ci, którzy nie mają opcji.
            W procesie rewitalizacji jedną z najważniejszych rzeczy jest utrzymanie pewnej stabilnej struktury społecznej okolicy. Niestety w przypadku polskich miast, a Poznania w szczególności bardzo słabo widzę taką możliwość, gdyż zwyczajnie nie będzie tych co pozostali stać na udźwignięcie wyższych czynszów wskutek rewitalizacji.

Cały bilans zysków i kosztów sprawia, że nie potrafię w wydaniu takich pieniędzy na stadion przy takiej skali fuszerki zobaczyć w tej imprezie zwyczajnie inwestycji konsumpcyjnej, a nie rozwojowej. Niestety to wszystko to kolejny pomnik wielkości GGK, w poczuciu pychy efekt potrzeby uwiecznienia się w historii miasta.
            • Gość: GDSN Re: Sting otrzeźwi? IP: 80.48.251.* 20.09.10, 22:31
              Stadion kosztował zbyt wiele, to fakt. Realizacja była źle prowadzona, to też fakt. Ale to pierwszy stadion tego formatu w Polsce - gotowy.

Dodatkowo Poznań jako jedyne miasto w Polsce rzeczywiście będzie w stanie ten stadion w pełni wykorzystywać.

Raz, że na Lecha przychodzi spora część mieszkańców, a będzie jeszcze więcej. Ilość telefonów jakie odebrałem od znajomych z np 3miasta, że chcą przyjechać na mecze LE też o tym świadczy.

Dwa, że w końcu będzie gdzie robić duże imprezy muzyczne. Arena się do tego nie nadaje, tor poznań też nie bardzo.

Co do żłobków to tak, jeśli chodzi o mieszkania socjalne itd. - nie. Nie zgadzam się też z opinią, że Poznań nie potrafi przyciągać, nic się nie dzieje itd.

Poznań ma BARDZO mocną pozycję na tym rynku miast. Ot, choćby Malta, czy wiele przepięknych tras rowerowych, najlepsze imprezy muzyki elektronicznej w kraju, sporo imprez jazzowych. Zresztą opieram się opiniach ludzi, którzy przyjeżdżają tu z innych dużych miast. Niektórzy z nich byli tak zauroczeni, że sprowadzili się tutaj na stałe.

Co do rewitalizacji to święte słowa.
              • wacek321 Gdy Lech będzie w II lidze 20.09.10, 23:28
                to tez kibice przyjadą?A to nastąpi znacznie szybciej niż sobie wyobrażasz.
                • Gość: mlx Re: Gdy Lech będzie w II lidze IP: *.icpnet.pl 20.09.10, 23:38
                  A jak w Ziemię uderzy ogromny meteoryt, to co będzie, frustracie? Fajnie, że istnieje internet, bo można sobie bezkarnie, bez żadnego uzasadnienia - pomarudzić, co? Jakieś rzeczowe argumenty?
            • zderzacz-hadronow Re: Sting otrzeźwi? 21.09.10, 16:58
              Ja się dziwię, że skoro to miasto jest takie fatalne to dlaczego Ty się jeszcze nie wyniosłeś stąd?

A co do Rozbratu, to kuźwa śmieszą mnie ci niby anarchiści - nieroby. Ja na ich miejscu nie śmiałbym zabierać publicznie głosu.

Co do stadionu natomiast - fajnie, że wreszcie jest i wali mnie czy przepłacono bądź robiono coś niezgodnie ze sztuką - jak krzyczeli obrońcy krzyża: "Tu jest Polska" a to oznacza, że na bank zarówno w Warszawie jak i we Wrocku czy Gdańsku też przyjdzie czas żeby ludzie przyczepili się do zasadności i sposobu budowy tamtejszych obiektów na Euro.
        • Gość: a Re: Sting otrzeźwi? IP: 188.33.36.* 20.09.10, 22:06
          idiotyczny jest Twój brak zrozumienia dla czegoś poza własnym czubkiem nosa.
          • Gość: GDSN Re: Sting otrzeźwi? IP: 80.48.251.* 20.09.10, 22:41
            Twój błąd polega na tym, że nie rozumiesz na czym polega wolność jednostki.

Mam święte prawo nie interesować się niczym poza czubkiem własnego nosa, moją rodziną i bliskim, na których mi zależy.

I nie jest tak, że jestem gnojem egoistą. Nie, po prostu uważam, że dawanie to nie pomoc, to tylko jeszcze większa szkoda dla ludzi w potrzebie.

Pomoc może polegać na:
            - pomocy w znalezieniu pracy,
            - pomocy w znalezieniu lokum,
            - pomocy w nauce nowych umiejętności,
            - pomoce w nauce języków obcych,
            - pomocy w postaci zajęcia się dziećmi, aby ktoś inny mógł iść do pracy

Pomoc nie może polegać na:
            - dawaniu mieszkania
            - dawaniu pracy
            - dawaniu pieniędzy za niepracowanie
            - dawaniu pieniędzy za dodatkowe dzieci, które nie mają przyszłości

Jeśli tylko zrozumiesz różnicę pomiędzy pomocą, a dawaniem, to chętnie podyskutuję o skuteczności mieszkań socjalnych jako formy rewitalizacji i pomocy zubożałej części społeczeństwa.
      • Gość: Tadzik Kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:36
        Jeden grajków u innych grajków???
    • Gość: GDSN Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: 80.48.251.* 20.09.10, 19:39
      Ale te koncerty to chyba nie codziennie? Ani co tydzień? Ani też co miesiąc?

Przecież nikt Cię nie zmusza do mieszkania obok stadionu, czy w centrum, czy w mieście w ogóle. Chcesz spokoju przeplatanego porannym śpiewem ptaszków to się wyprowadź za miasto, albo do lasu.

Skąd się biorą tacy kretyni? Z Włoszczowej tu przyjechałeś?
      • Gość: mapo Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: *.icpnet.pl 20.09.10, 20:12
        Niestety to poznańska maruda
    • Gość: ttt Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 19:53
      to dobry pomysł, będą mogli zrobić listę natrętów
    • Gość: Ann Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: 109.243.35.* 20.09.10, 20:00
      Piękny ten stadion, ale bez zamontowanych CKM-ów i miotaczy ognia, kibole go uczczą jak w Bydgoszczy :-( Trzymam kciuki za Poznań, żeby dali radę debilom.
    • bumeros Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi 20.09.10, 21:07
      idz lepiej posluchaj radio Maryja
    • wybitniemadry podswietlony na niebiesko? 20.09.10, 21:25
      to dlaczeo pokazujecie zdjecie paramilitarnych bucow patrzacych agresywnie naokolo komu by tu przypie...c, zamiast te niebieskie podswietlenia?
    • Gość: cyryl Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: *.chello.pl 20.09.10, 21:26
      Zacofany egocentryku! Takie święto należy uczcić a nie tylko siedzieć w domu i narzekać! Miłego życia!
    • orcyprenalina Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Trwa koncer... 20.09.10, 21:42
      Do szanownych redaktorów piszących tą relację :) - moglibyście zamieścić tracklistę po zakończeniu koncertu? Pozdrawiam, fanka Stinga
      • Gość: gość Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Trwa konc IP: *.chello.pl 20.09.10, 21:58
        niewiarygodne ! sting chwycił tamburyn :/ :D
      • oleandra65 Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Trwa konc 20.09.10, 22:00
        A Szanowni Redaktorzy, zamiast informować o kolejnych utworach, prowadzą sprawozdanie z sytuacji meteorologicznej na stadionie i analizują barwy oświetlenia. Zaiste. Bardzo ciekawe informacje koncertowe...
        • Gość: gośćA Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Trwa konc IP: *.chello.pl 20.09.10, 22:06
          otóż to! może trochę bardziej istotne informacje.. a nie o zmianie garderoby!
      • crinos_pl Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Trwa konc 21.09.10, 10:17
        Bez żartów, najpierw by musieli znać twórczość Stinga ;)
    • Gość: rl Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi IP: *.echostar.pl 20.09.10, 22:02
      bylem pod stadionem przy wejsciach razem z kilkuset osobami na poczatku koncertu (english man in new york,roxanne etc) ale jakosc dzwieku byla slaba, najlepiej wypadaly krzyki i oklaski ludzi.
    • ylunia78 gdzie obejrzeć już!!!! 20.09.10, 22:20
      słyszałam,że gdzieś jest transmisja z konceru Stinga do obejrzenia w necie,czy ktoś coś wie na ten temat?
      bo umieram ze smutku,że nie dostałam biletu i nie mogłam tam pójść i choć w necie zobaczyć:(

ps nikogo njie poje...ło siedź człowieku i gnuśniej dalej w tej chacie!!!!!!!!!!!
    • agaw Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Kydryński 20.09.10, 22:33
      ambasadoremkoncertu to ciekawe czemu Jopkowa śpiewa przed Stingiem?
      Tak jak na kazdej płycie siesty błłłłłeeeeeeeeeeeeeeee, ręka rękę myje.
      FUJ prywata
      • Gość: gośćA Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Kydryński IP: *.chello.pl 20.09.10, 22:42
        w końcu "żona" swojego "męża"... to przykre bo jest pare zdecydowanie lepszych wokalistek !!!
      • Gość: kysio Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Kydryński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:54
        powiem tak - odkad kydrynski zaczal meczyc doslownie meczyc stingiem - zameczac cholernie to poprostu mi go obrzydzil ... I TAK POWIEM ...
      • Gość: diana Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Kydryński IP: *.aster.pl 20.09.10, 23:42
        "Autor: agaw 20.09.10, 22:33 Dodaj do ulubionych Skasujcie
        Odpowiedz ambasadoremkoncertu to ciekawe czemu Jopkowa śpiewa przed Stingiem?
        Tak jak na kazdej płycie siesty błłłłłeeeeeeeeeeeeeeee, ręka rękę myje.
        FUJ prywata "

Ty idioto, Jopek zgodziła się być suportem czyli wystąpić "przed" gwiazdą tak jak robią nieznani wykonawcy aby zaistnieć.Jopek jest gwiazdą i to był ukłon w stronę Stinga i podkreślenie jego wielkości.
        Ucz się durniu ucz, bo nauka to potęgi klucz.
        • Gość: gośćA Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Kydryński IP: *.chello.pl 21.09.10, 00:25
          kto jest idiotą!
          Jopek wystapiła przed Stingiem dzięki Kydryńskiemu. To taka jej promoca.
          Była już suppoertem dla Stinga w 2000 roku, wiec teraz mogła się tutaj "nie pchać" i dać "wypromować" się innym równie utalentowanym osobą ! tyle w temacie !
        • Gość: AKWE Re: Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! Kydryński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 13:32
          Zaistniala, ale akurat bardzo negatywnie. Zawodzila.... Zal ogarnial jak sie tego sluchalo bo to naprawde dobra wokalistka i potrafi spiewac. Smutek ogarnial jak sie tego sluchalo.
          Zeby pokazac ze sie dobrze spiewa nie trzeba udowadniac swoich mozliwosci wokalnych.
          Jednym slowem PORAZKA!
    • wacek321 Ten stadion kosztował miasto 700 mln zł. 20.09.10, 23:22
      Za to można by spokojnie wybudować 5000 mieszkań.Można by je dalej wynająć,zarabiać i znowu budować następne mieszkania.Ale mamy stadion,kiladziesiąt tysięcy kiboli będzie co jakiś czas zadowolonych,trochę trzeba będzie dokładać do jego utrzymania.A ci co nie mają gdzie mieszkać......olać ich.
      • Gość: zenek Masz chłopie rację IP: 95.108.69.* 21.09.10, 01:12
        Z moich wyliczeń wynika, że można by za te pieniądze także kupić 200 wagonów smalcu i 5 basenów olimpijskich ogórków kiszonych, a także 50 000 bochenków chleba.
        Można by z nich zrobić kanapki, sprzedać je, a za zarobione pieniądze kupić kolejne 200 wagonów smalcu...
        • Gość: huf Miasto to nie firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 07:51
          Żadnego handlu smalcem ani mieszkaniami.
          Ja chcę sobie iść na mecz Lecha a reszta poznaniaków ma do tego dokładać. Po przegranym meczu muszę wyładować frustrację więc proszę okolicznych mieszkańców o pozostawianie samochodów jak najbliżej stadionu.
          • Gość: huf 3,5 mln dopłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 18:21
            Gdybym wiedział że miasto dopłaca do koncertu Stinga 3,5 mln to też bym poszedł, należy mi się.

PS. Droga ta kampania wyborcza.
    • Gość: beckett Szaleństwo budowy stadionów a brakuje przedszki... IP: *.chello.pl 20.09.10, 23:53
      W świetle szaleństwa budowy na mistrzostwa...
      Najważniejszym okresem rozwoju, decydującym o późniejszej karierze, nauce, relacjach z ludźmi jest okres przedszkolny. W większości krajów UE postawiono sobie za cel objęcie maksymalnej ilości dzieci wychowaniem przedszkolnym w różnych formach. W Polsce zlikwidowano masę przedszkoli. W dużych miastach jak Warszawa dzieci się losuje i znaczna cześć nie uczestniczy w edukacji przedszkolnej. W małych miejscowościach, na wsi, często wcale jej nie ma.
      My budujemy stadiony piłkarskie za setki milionów złotych. Na których grać będą w dużej części zakupieni za granicą piłkarze...

Niezrozumiałe są priorytety naszego kraju.

Chcesz to zmienić, głosuj na mnie :-))) Poszukuję obecnie pracy.
      jacekkotowski.blogspot.com
    • al-kochol-8 Re: Kolejka do wejścia na stadion rośnie! Za chwi 21.09.10, 01:42
      jest w moim wieku, ale mnie tak bebechy jeszcze nie puscily
    • kasiamarias Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! - relacja 21.09.10, 09:41
      Moja ocena: był to mój trzeci koncert Stinga i oceniam go jako najlepszy. Duże znaczenie miała orkiestra i nowe aranżacje piosenek. Koncert był pełny, nie skrócony, w sumie ponad dwie godziny i cztery bisy. Sting świetnie nawiązał kontakt z publicznością, która jak widziałam równie świetnie się bawiła (przynajmniej na trybunach, bo ludzie na płycie siedzieli jak w filharmonii). Sting śpiewał z pasją, a wokalistka była po prostu fantastyczna (jakaś dziewczyna z Australii) - niesamowita ekspresja i energia, a przy tym bardzo dobry i mocny głos. Koncert był naprawdę bardzo dobry. Należy jednak oddzielić sam koncert od pozostałych wydarzeń, z których część była po prostu żenująca, np. brak części rzędów w sektorze B1, O i H - bilety zostały sprzedane na nieistniejące miejsca i wolontariusze musieli przydzielać nowe, co rodziło negatywne emocje i zakłocało przyjemność odbioru i bycia na stadionie. Okropne było też zdarzenie, kiedy wodospad iskier- sztucznych ognii spadł na publiczność siedzącą na trybunach, częśc osób uległa lekkim poparzeniom a znaczna część osób utraciła ubrania, gdyż iskry wypaliły w nich dziury (pewnie będą sprawy o odszkodowania). Pomijam tutaj względy bezpieczeństwa i paniki, która mogła powstać wśród publiczności). Również "część artystyczna" - performance o powstaniu stadionu- była kiepska, ale to może tylko moje odczucie. Otoczenie stadionu - plac budowy troche uprzątnięty, ale walającą się folię i fragmenty cementu były w wielu miejscach. Plus ma Prezydent Grobelny za wspomnienie Prezydenta Frankiewicza - wielkiego działacza Poznania w dziedzinie sportu, który zainicjował maraton poznański i dążył do budowy stadionu i Euro 2012 w Poznaniu. Spełniło się Jego marzenie, szkoda, ze Go już nie ma. Ogólna ocena: koncert bardzo dobry, na resztę można spuścić zasłonę milczenia. Na temat komunikacji się nie wypowiadam, gdyż na stadion mam ok. 15 min. pieszo :-)
    • Gość: Rurke Zazdroszczę - opinia gościa z innego miasta IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 10:51
      Czytam, posty Poznaniaków i jednej rzeczy nie rozumiem. Mieszkańcy mają świetny obiekt, organizacja naprawdę była na poziomie europejskim(wracałem do samochodu tramwajem), a publiczność bawiła się dobrze w kulturalnej i miłej atmosferze. Czego chcieć więcej? Za każdym razem jak jestem w Poznaniu zazdroszczę zmian na plus. Moje miasto (Łódź) stacza się coraz bardziej :(.
      • Gość: zenek A ja Ci zazdroszczę Atlas Areny IP: 95.108.69.* 21.09.10, 12:00
        Coś za coś.
        Byłem na Rammsteinie w w/w obiekcie.
        Rewelacja! I mam tu na myśli halę.

Poznań nie ma i chyba szybko nie będzie miał hali widowiskowo-sportowej z prawdziwego zdarzenia.
        A Łódź ma i można tam robić koncerty nie tylko przy sprzyjającej aurze.

Always look on the bright side of life...
        • Gość: Macio Organizacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 19:36
          Bywalem na koncertach w Berlinie, Londynie, Pradze i jest to PIERWSZY MASOWY KONCERT W POLSCE na ktorym nie bylo problemow z organizacja. The Police i U2 w Chorzowie to byl organizacyjny koszmar. Wczoraj Poznan pod tym wzgledem rozwalil na lopaty reszte PL. Gratulacje. Parkingi, transport, stadion, obsluga na nim (wolontariat? wczesniej niespotykany na taka skale). Chetnie tam wroce. Choc naszej ekipy udzialem byla wtopa z biletami (miejsca 18 na sektorze m2 byly tylko wirtualne) i musielismy sie rozdzielac i ogladac koncert z roznych miejsc. Poza tym? SUPER!!!!
    • catherinegral Stadion Miejski w Poznaniu otwarty! - relacja 26.09.10, 11:10
      Witam! Mój 1szy post na Gazeta.pl :) Zostałam zmobilizowana małym błędem w relacji z koncertu, który troszeczkę uderzył w moją osobę:D
      Kawałek artykułu dotycz.godz.16: - "Studiuję anglistykę, a Sting ma fantastyczny akcent. Oczywiście przyszłam też dla muzyki - mówi, puszczając oko, Natalia z Gliwic. - "Englishman in New York" to moja ulubiona piosenka - dodaje Kasia, jej koleżanka". - to Kasia, czyli ja ;) jestem studentką anglistyki :) :) Szczerze liczę na korektę w artykule, wiem, czepiam się, ale jednak! :)
      Poza tym, koncert rewelacyjny - a Sting jak zwykle zachwycał pięknym głosem I akcentem :) :)
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka