Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:08 Czy w Poznaniu jeszcze organizuje sie szybkie randki? Jesli tak, to poprosze jakies info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Szybka randka w Poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 20:36 Na Ratajczaka przy wejściu do pasażu kina Apollo jest bar( nie pamietam nazwy) ale tam odbywają sie szybkie randki - afisz na szybie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szybkarandkapoznan Re: Szybka randka w Poznaniu 29.10.10, 19:20 Witaj, zapraszamy Cię na naszą stronę www.szybkarandkapoznan.pl Pozdrawiamy Zespół Szybka Randka Poznan Odpowiedz Link Zgłoś
szybkarandkapoznan Re: 29.10.10, 19:20 Witaj, zapraszamy Cię na naszą stronę www.szybkarandkapoznan.pl Pozdrawiamy Zespół Szybka Randka Poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x a dlaczego panowie się przesiadają, a nie panie? IP: *.unitymediagroup.de 29.10.10, 19:47 to baby domagały się równouprawnienia. Impreza śmierdzi mi wiochą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybciutkarandka Re: a dlaczego panowie się przesiadają, a nie pan IP: *.awakom.net 03.06.11, 18:22 czemu od razu wiochą :) ja także proponuje taką forme alternatywnego spędzania czasu - www.szybciutkarandka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x proponuję po szybciutkiej randce szybki numerek! IP: *.unitymediagroup.de 03.06.11, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
strefasingla Największa Szybka Randka w Polsce 27.01.12, 15:21 Klub StrefaSingla.pl Poznań oraz SzybkaRandkaPoznań.pl zapraszają 11 lutego 2012 r. o 19:00 na Mega Speed Dating, czyli Największą Szybką Randkę w Polsce! Wyobraź sobie klimatyczne, tajemnicze miejsce, nastrojowa muzyka i Ty… a dookoła... dziesiątki osób płci przeciwnej czekające na randkę z Tobą! Mega Speed Dating to niepowtarzalna okazja do dobrej zabawy, zawarcia mnóstwa znajomości i kto wie... może znalezienia swojej drugiej połówki na Walentynki 2012! Nie czekaj na strzałę Amora! Weź sprawy w swoje ręce i zaszalej w karnawale – Mega Speed Dating to propozycja spotkania, jakiego w Polsce jeszcze nie było. Skorzystaj z okazji - gwarantujemy minimum 88 NIEzakochanych osób z apetytem na nowe znajomości - w jednym miejscu! Spróbuj szczęścia i przyjdź na Mega Speed Dating, a później baw się z nami na Walentynkach dla NIEzakochanych! Dołącz do wydarzenia na Facebooku i zaproś znajomych do wspólnej zabawy! www.facebook.com/events/229766407106087/ Pozdrawiamy, Zespół StrefaSingla.pl ... to do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobody-important Re: Szybka randka w Poznaniu 07.03.12, 01:59 Polecam www.szybciutkarandka.pl - organizują szybkie randki w Poznaniu od ponad roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Szybka randka w Poznaniu IP: *.solarme.pl 01.06.12, 17:20 A może NAJWIĘKSZA SZYBKA RANDKA W POZNANIU?? POBIJMY RAZEM REKORD GUINNESSA!!!!JUŻ 16.06 ZOBACZ I DOŁĄCZ DO NAS www.facebook.com/events/392235150822725/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Szybka randka w Poznaniu IP: *.awakom.net 08.07.12, 16:22 Znalazłam zupełnie nową uczciwą i dbającą o prywatność swoich klientów firmę zajmującą się szybkimi randkami www.randkazpoznaniem.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdyy Re: Szybka randka w Poznaniu 16.08.12, 23:24 ale tu reklam :) osobiscie przetestowałam wszystkie te trzy firmy i najbardziej podobało mi sie w Szybciutkiej Randce, potem SzybkarandkaPoznan i na koncu bardzo droga RandkawPoznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szybka randka w Poznaniu IP: 95.108.94.* 17.08.12, 10:56 śmieszne szybciutka randka jest tak samo droga cóż, za dobrą imprezę trzeba płacić i tyle, mam w tym temacie do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
speeddate Re: Szybka randka w Poznaniu 04.09.12, 18:13 Szybkie randki w Poznaniu nadal są organizowane i cieszą się dużą popularnością. Wydaje mi się, że jeszcze kilka miesięcy i na spotkania będzie trzeba umawiać się z miesięcznym wyprzedzeniem. Tak jest już np w Dublinie. Taki sposób zawierania nowych znajomości jest najszybszym i najpewniejszym. W ciągu 2 godz możesz poznać tyle osób ile w 2 miesiące na portalu randkowym. Kilka minut rozmawiasz i wszystko jasne. Bez straty czasu na bezsensowne spotkania, na których już po kilku minutach wiesz, że będzie mega nudno. Szybko, sprawnie i na temat:) sprawdźcie sobie stronkę www.speeddate.nablogu.pl Odpowiedz Link Zgłoś