Dodaj do ulubionych

Szybka randka w Poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:08
Czy w Poznaniu jeszcze organizuje sie szybkie randki? Jesli tak, to poprosze jakies info :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Szybka randka w Poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 20:36
      Na Ratajczaka przy wejściu do pasażu kina Apollo jest bar( nie pamietam nazwy) ale tam odbywają sie szybkie randki - afisz na szybie :)
    • szybkarandkapoznan Re: Szybka randka w Poznaniu 29.10.10, 19:20
      Witaj,

zapraszamy Cię na naszą stronę www.szybkarandkapoznan.pl

Pozdrawiamy
      Zespół
      Szybka Randka Poznan
    • szybkarandkapoznan Re: 29.10.10, 19:20
      Witaj,

zapraszamy Cię na naszą stronę www.szybkarandkapoznan.pl

Pozdrawiamy
      Zespół
      Szybka Randka Poznan
      • Gość: x a dlaczego panowie się przesiadają, a nie panie? IP: *.unitymediagroup.de 29.10.10, 19:47
        to baby domagały się równouprawnienia.
        Impreza śmierdzi mi wiochą.
        • Gość: szybciutkarandka Re: a dlaczego panowie się przesiadają, a nie pan IP: *.awakom.net 03.06.11, 18:22
          czemu od razu wiochą :)
          ja także proponuje taką forme alternatywnego spędzania czasu - www.szybciutkarandka.pl
          • Gość: x proponuję po szybciutkiej randce szybki numerek! IP: *.unitymediagroup.de 03.06.11, 19:38
      • strefasingla Największa Szybka Randka w Polsce 27.01.12, 15:21
        Klub StrefaSingla.pl Poznań oraz SzybkaRandkaPoznań.pl zapraszają
        11 lutego 2012 r. o 19:00 na
        Mega Speed Dating, czyli Największą Szybką Randkę w Polsce!

Wyobraź sobie klimatyczne, tajemnicze miejsce, nastrojowa muzyka i Ty… a dookoła... dziesiątki osób płci przeciwnej czekające na randkę z Tobą!

Mega Speed Dating to niepowtarzalna okazja do dobrej zabawy, zawarcia mnóstwa znajomości i kto wie... może znalezienia swojej drugiej połówki na Walentynki 2012!

Nie czekaj na strzałę Amora! Weź sprawy w swoje ręce i zaszalej w karnawale – Mega Speed Dating to propozycja spotkania, jakiego w Polsce jeszcze nie było.

Skorzystaj z okazji - gwarantujemy minimum 88 NIEzakochanych osób z apetytem na nowe znajomości - w jednym miejscu!

Spróbuj szczęścia i przyjdź na Mega Speed Dating, a później baw się z nami na Walentynkach dla NIEzakochanych!

Dołącz do wydarzenia na Facebooku i zaproś znajomych do wspólnej zabawy!
        www.facebook.com/events/229766407106087/
        Pozdrawiamy,
        Zespół StrefaSingla.pl

... to do zobaczenia :)
    • nobody-important Re: Szybka randka w Poznaniu 07.03.12, 01:59
      Polecam www.szybciutkarandka.pl - organizują szybkie randki w Poznaniu od ponad roku :)
      • Gość: Julita Re: Szybka randka w Poznaniu IP: *.solarme.pl 01.06.12, 17:20
        A może NAJWIĘKSZA SZYBKA RANDKA W POZNANIU?? POBIJMY RAZEM REKORD GUINNESSA!!!!JUŻ 16.06
        ZOBACZ I DOŁĄCZ DO NAS
        www.facebook.com/events/392235150822725/
        • Gość: Anna Re: Szybka randka w Poznaniu IP: *.awakom.net 08.07.12, 16:22
          Znalazłam zupełnie nową uczciwą i dbającą o prywatność swoich klientów firmę zajmującą się szybkimi randkami

www.randkazpoznaniem.pl

pozdrawiam
    • magdyy Re: Szybka randka w Poznaniu 16.08.12, 23:24
      ale tu reklam :)

osobiscie przetestowałam wszystkie te trzy firmy i najbardziej podobało mi sie w Szybciutkiej Randce, potem SzybkarandkaPoznan i na koncu bardzo droga RandkawPoznaniu
      • Gość: kamil Re: Szybka randka w Poznaniu IP: 95.108.94.* 17.08.12, 10:56
        śmieszne
        szybciutka randka jest tak samo droga
        cóż, za dobrą imprezę trzeba płacić i tyle, mam w tym temacie do powiedzenia...
    • speeddate Re: Szybka randka w Poznaniu 04.09.12, 18:13
      Szybkie randki w Poznaniu nadal są organizowane i cieszą się dużą popularnością. Wydaje mi się, że jeszcze kilka miesięcy i na spotkania będzie trzeba umawiać się z miesięcznym wyprzedzeniem. Tak jest już np w Dublinie. Taki sposób zawierania nowych znajomości jest najszybszym i najpewniejszym. W ciągu 2 godz możesz poznać tyle osób ile w 2 miesiące na portalu randkowym. Kilka minut rozmawiasz i wszystko jasne. Bez straty czasu na bezsensowne spotkania, na których już po kilku minutach wiesz, że będzie mega nudno. Szybko, sprawnie i na temat:) sprawdźcie sobie stronkę www.speeddate.nablogu.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka