Dodaj do ulubionych

maty z Nafra Medical

07.10.10, 20:38
Byłam na spotkaniu w Poznaniu.Facet z Niemiec mówił o chorobach, które znikną gdy będziemy spali na macie na materacu. Ma ona właściwości uzdrawiające od miażdżycy po cukrzycę i bezsenność. Powoduje wzrost stężenia Q10 w komórkach.Drugi tłumaczył a w zasadzie mówił więcej, niż Niemiec.Ten Polak był tak zmęczony, że gdyby mógł, sam by się na tej macie położył.
obaj grali w te same klocki.Żadnego poczęstunku nie było, na koniec dali pudełko kremu z Q10+alantoiną i wkładki do butów z okrągłymi magnesami.Ludzie kupowali tubki jakieś maści ziołowej za 50 zł.która także leczy wszystko.Jako gratis dostali badziewną mini składaną latarkę.Matę kupiło kilkoro za 2300zł/raty albo 2200 zł/gotówka. Dodam, że nikt z kupujących nie obejrzał jej !!!Dostali gratis patelnię z przykrywką. Byłam pod wrażeniem ich manipulacji socjotechnicznej a także naiwności ludzi.Mówili, że robią kampanię reklamową na bezpośrednich spotkaniach, bo od maja te maty będą dostępne w aptekach za ...6800zł !!!To terapia" enagonowa" albo" biorezonansowa."..Robią po 2 spotkania dziennie (chyba) więc kasy zbierają full.Ludzie - uruchomcie swoje pokłady realizmu, nie dajcie się robić za własne pieniądze w konia .... I pamiętajcie - macie 10 dni na odstąpienie od umowy !!!(prawo konsumenta w przypadku umowy spisanej poza siedzibą firmy )
Obserwuj wątek
    • Gość: Do gurdesz Re: maty z Nafra Medical IP: *.versanet.de 08.10.10, 14:10
      Moge Cie pocieszyc,ze debilnych naiwniakow takze w Niemczech nie brakuje,zwlaszcza grupa wiekowa 65 i wyzej.To jest cena jaka sie placi za powolne wymieranie komorek pod deklem.Reasumujac - Azja,panie,Azja !! Pozdrawiam
    • Gość: marek.es Re: maty z Nafra Medical IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 16:06
      Zawsze warto wpierw poczytac z zym bedziemy mieli do czynienia:
      forum.gazeta.pl/forum/w,68,80188258,108656256,Re_GPK_Nafra_Medical_Sp_z_o_o_.html
      • Gość: aaa Re: maty z Nafra Medical IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.10, 20:04
        no tak , ściema marketingowa. Choćby to, że firma nie jest niemiecka tylko polska a i to, że wiosną mówili, że miały być w aptekach w październiku a teraz mówią , że a maju ....Obniżki i promocje, dopłaty i dodatkowe gifty to nic innego jak budowanie napięcia i sprawianie wrażenia, że mamy oto wspaniała okazję....Tylko kupować :((((
        • Gość: medical oszuści Re: maty z Nafra Medical IP: *.rejtravel.pl 05.11.13, 16:18
          Byłam pacjentką u pani Agnieszki w Medicalu. Zostało mi przedstawione same ściemy i kłamstwa. Uważam ze ta firma żeruje na starszych ludziach, którym można słowotokiem wcisnąć nawet największą bzdurę. Po zasięgnięciu opinii u specjalistów jestem przekonana że pani Agnieszka nie ma żadnej wiedzy medycznej do tego by polecać cokolwiek. Zakupiłam lampy które rzekomo miały wyleczyć wszystkie choroby świata, a tak naprawdę tylko cobie świecą... Nie polecam i uprzedzam przed nim
    • Gość: ba Re: maty z Nafra Medical IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 17:10
      dają sobie kit wciskać a później płaczą, że zostali oszukani. Skoro w starszym wieku myślenie dotyczy tylko programu tv i garnków a także różnorodności chorób realnych i wymyślonych oraz obgadywaniu bliźnich to nie dziw się, że robieni są w konia.Na zakupach oglądają towar ze wszystkich stron, oglądają każdą złotówkę, jęczą w aptece ale obcym facetom dają się nabrać za grubą kasę. A spróbuj komuś powiedzieć, by nie kupował - wyzwie, że źle im życzysz na starość....Nie żal mi ich choć też żem stara :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka