Dodaj do ulubionych

MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków komun...

06.04.04, 14:49
No i bardzo dobrze!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gott niespodzianka??? IP: *.crowley.pl 06.04.04, 14:52
      niespodzianka???
    • Gość: mały Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 20:16
      i całe szczęście!
      gdyby któraś z złodziejskich firm przejęła zarządzanie Grobelny by poleciał !!!!
      GWARANTUJE
      • Gość: Balbina Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 07:19
        Oczywiście! Lepiej, żeby miasto okradał "swój" złodziej niż "obcy", prawda?
        Pewnie, że lepiej gdy podatki i wszystkie inne opłaty zostaja w mieście a nie
        zasilają budżet innej metropolii.Czy ta wygrana okaże się mniejszym złem pokaże
        czas
    • Gość: Ania Re: MPGM wygrał przetarg? IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 06:22
      To się jeszcze nie skończyło, pewnie ci co przegrali będą się odwoływać?
    • Gość: Q No i niech mi ktos k....wa powie, ze sie nie da !! IP: 195.20.110.* 07.04.04, 08:14
      Jak sie chce to sie wszystko da.
      Zrobic przetarg na dzialki na Morasku zeby bylo git a dzialki kosztowaly 10%
      swej wartosci, zrobic przetarg na wymiane okien zeby cena byla git a dostawca
      nie stracil ... no i zeby MPGM wygral przetarg i Prezes (kumpel V-ce
      Przeydenta) byl zadowolony .... hej!
    • Gość: Antonina Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 09:13
      Wbrew opinii większości lokatorów budynków o nierzetelności tego zarzadu.
      Trwają i się opasają, skutecznie obronili swoje synekury.
      • Gość: kkkkkkkkkkkkkkkkkk Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.visp.energis.pl 07.04.04, 20:14
        A nie pomyslałas o 400 pracownikach ktorzy mogliby stracic prace i znalezc sie
        na bruku w wypadku przegrania przetargu przez MPGM? Oczywiscie tej firmie mozna
        wiele zarzucic ale czesc z tych zarzutow nie ma racji bytu gdyz pieniadze
        wydziela miasto a mpgm jest tylko wykonawca woli zasiadajacych w zarządzie
        miasta poznania osłów z Grobelnym na czele. Moge cie zapewnic ze wiekszosc
        pracownikow tej firmy wbrew temu co mozesz sadzic wcale nie "kwiczy" z radości
        gdyz nie wiadomo jeszcze to tak naprawde ich czeka. Oczywiscie ciesza sie ze
        maja prace-przy czym mam na mysli szeregowych pracownikow a nie zarzad społki-
        bo ci sie zawsze ustawią- natomiast zwykli pracownicy zwłaszcza ci pracujacy na
        bomach zastanawiaja sie jakie kolejne absurdalne polecenia wyda im miasto za
        posrednictwem ZKZl- który zreszta od maja również bedzie spółką z o.o. z
        udzialem miasta poznan i bedzie powielał w zasadzie rzeczy które bedzie robił
        MPGM. Ale na pocieszenie moge dodac ze ta umowa to tylko 3 lata i zawsze mozna
        ja rozwiazac jesli MPGM sie nie sprawdzi
        • Gość: max Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.crowley.pl 21.04.04, 20:43
          > bomach zastanawiaja sie jakie kolejne absurdalne polecenia wyda im miasto za
          > posrednictwem ZKZl- który zreszta od maja również bedzie spółką z o.o. z
          > udzialem miasta poznan i bedzie powielał w zasadzie rzeczy które bedzie robił

A skad te informacje ze ZKZL ma byc spolka od maja???
          Grobelniak, Kruszyna i Flugello chcieli by tego ale mam nadziejke ze radni
          wykaza sie odrobina rozsadku i nie dojdzie to tego.
    • Gość: mila Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.esus.pl 07.04.04, 21:21
      Bardzo przykra informacja ponieważ stare komunistyczne nawyki pracowników tej
      instytucji nie należą do zadawalających. Załatwienie 1 sprawy zajmuje im ok.6
      miesięcy w dobie komputerów i dobrej organizacji pracy sprawa taka powinna
      trwać ok 2 tygodni ale budżet płaci to pracownik olewa wszystkie terminy i
      udaje zapracowanego przez 1/2 roku przy jednej banalneju sprawie To skandal że
      taka instytucja wygrywa przetarg z takimi pracownikami i zarządcami którzy
      utrudniają a nie pomagają klientom tejże instytucji.
      Grobelny takich nioerobów preferuje i zatrudnia udając dobrego wujaszka
      MPGM to najgorsza instytucja pod słońcem z jaką miałam do czynienia nawet
      teklekomunikacja wysiada!!!!!
      • Gość: mieszkaniec MPGM-u Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:58
        mieszkam w kamienicy miejskiej i nie chcę żadnej innej spółki ani firmy. MPGM
        nie jest może najlepszy ale jest od wielu lat. Wiem czego mogę się po nich
        spodziewać i kogo opierniczać . I tak niech zostanie !
      • werata Re: MPGM wygrał przetarg na zarządcę budynków kom 08.04.04, 10:19
        Zgadzam się! W ogóle o "zarządzaniu" trudno mówić w kontekście MPGM.
        To jest firma z okresy liczydeł i lamp naftowych!
        I gdyby głupota mogła latać, to odleciałby nam zarząd MPGM-u baaaaaaaaardzo
        daleko.............
    • Gość: vvv MPGM przegra :) IP: *.chello.pl 19.04.04, 22:36
      Wygrał?
      Ofertą w której było wiele więcej błędów niż odrzucone przez miasto.
      Sprawa jest oprotestowana, ciekaw jestem dlaczego wyborcza przyjęła strategię
      strusia... może ktoś pofatygowałby się z dziennikarzy i zbadał tę sprawę? Jest
      ciekawsza niż te brudy, które wyciągano na firmy spoza Poznania!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka