mirkrup 14.02.11, 16:25 Daremne żale, próżny trud. Gdyby szefostwo Lecha miało j.ja, to prywatnym samochodem powinni pojechać do siedziby UEFA. Ale działają tak jak wszyscy, zamiatają brudy pod dywan, uważając, że nie ma żadnego problemu. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_vibrations Lech odwołał się od decyzji UEFA 14.02.11, 16:31 Trzymam kciuki, żeby odwołanie nic nie dało. Może wtedy pan Prymas razem z kolegami zleci ze stołka. Mówienie w sytuacji, gdy dostało się przed nos raport UEFA a później uwagi i wreszcie karę, że "nic się nie stało, to w 80% zaniedbania po stronie klubu", ogólnie to UEFA nie ma racji itd - to jest SKANDAL! Panowie, miejcie trochę godności jak np. pan Balcer (który bajzlu swoim nazwiskiem firmować nie chciał) i podajcie się do dymisji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Lech odwołał się od decyzji UEFA IP: *.icpnet.pl 14.02.11, 17:26 Trzymaj kciuki za coś co Ciebie dotyczy, a nie drużyny, która wiele znaczy dla wielu ludzi w Wielkopolsce. Lech nie zawinił, nie wybudował tego bubla a teraz Lech pokazowo poniesie konsekwencje kretyńskiej działalności miasta. Mam nadzieje, że Rysiu za to w końcu odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Lech odwołał się od decyzji UEFA IP: 94.127.109.* 14.02.11, 17:43 Rysiu za nic nie odpowie Wygrane w cuglach wybory o tym swiadcza! a Klubu po tym jak zachowali sie w sprawie niejakego Lamy :) to mi w ogle nie zal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Lech odwołał się od decyzji UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:03 nie powtarzaj tych bredni GW! To nie stadion jest bublem, tylko organizacja spotkania, a ta byla dzielem KLUBU! Odpowiedz Link Zgłoś
good_vibrations Re: Lech odwołał się od decyzji UEFA 14.02.11, 20:59 Mylisz pojęcia. Zawsze trzymam kciuki za drużynę. Tak samo trzymałem kciuki za wybudowanie nowego stadionu w innym miejscu. Nie udało się, co nie znaczy że Kolejorz przy każdej okazji ma być w dupę kopany za błędy innych. Nie zalewa Ciebie krew, jak mówią, że to tylko kwestia organizacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek I declare, our stadium to be open IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 17:54 tak rzekł Ryszard G. przed kampanią wyborczą, a teraz wstyd. A poruta dopiero będzie jak nam całe euro odbiorą, bo nie tylko stadion nie jest gotowy (i nie będzie, bo na tym bublu widać coraz więcej baboli) to żadne inne inwestycje w Poznaniu nie zostały wykonane. Nie ma hoteli, linii tramwajowych, lotnisko nie rozbudowane, dworzec w krainie marzeń, obwodnica Poznania kończy się nigdzie, itd itd. Nie widzę żadnego argumentu za tym, żeby Poznaniowi nie odebrać Euro2012. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Lech odwołał się od decyzji UEFA 14.02.11, 21:30 Przynajmniej raz poczujece na wlsnej skorze jak to jest byc zrobionym w wala... Odpowiedz Link Zgłoś