Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o firmie Insomnia Tech

IP: *.icpnet.pl 31.03.11, 09:49
Cześć wszystkim ostatnio staram się o dotacje na rozpoczecie działalności gospodarczej i znalazłem firme która pomaga w wypełnianiu wniosków o dotacje z funduszy unijnych
tylko niewiem czy skorzystać z jej usług , wyszystko wydaje sie być w porządku zostałem dobrze potraktowany , przedstawiono mi wzór umowy , poinformowano o kiosztach , jednak mam opór przed zdradzeniem swojego pomysłu na biznes bo boje się że może on być wykorzystany przez ta firme a ja strace szansę ( być może jedyną) na odniesienie sukcesu , jak się zabezpieczyć ???
czy miał ktoś kiedyś do czynienia z tą firmą??
Obserwuj wątek
    • tymektymontymanski Re: Co sadzicie o firmie Insomnia Tech 31.03.11, 10:14
      Cześć raz korzystałem z usług jakie oferuje ta firma , i szczeże mówiąc kojaże z nimi wszystko co pozytywne udało mi się uzyskać ochrone Loga mojej firmy , wszystko szybko i żetelnie
      co do kwesti jaką możesz ise zabezpieczyć to napiszcie klauzule tajności , zresztą oni powinni ci to dać, ja dostałem ja przy podpisaniu umowy.
      Ogólnie możesz śmiało kożystać z INOMNIA TECH
      • Gość: herbatnik Re: Co sadzicie o firmie Insomnia Tech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 15:43
        Mam nadzieję, że Twoja firma nie jest wydawcą podręczników do nauki języka polskiego.
    • Gość: INSOMNIA TECH Re: Co sadzicie o firmie Insomnia Tech IP: *.icpnet.pl 02.04.11, 13:26
      Odnośnie komentarza od tymektymontymanski chyba pomyliłeś firmę ponieważ nasza firma nie oferuje ochrony Znaków Towarowych
      naszą oferte można znaleźć pod adresem www.insomniatech.pl

Mikołaj Budner
      Tel: 724575988
      Email: insomniatech@insomniatech.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka