rob-mat 02.04.11, 11:32 Witam wybieram się jutro na giełdę do Poznania z moją Cordobą i mam dylemat na którą tam najlepiej być. Wiem że jest czynna od 5.30 ale ciekawi mnie od której warto tam być tzn. o której pojawiają się kupujący Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zderzacz-hadronow Re: Giełda samochodowa Poznań / Przeźmierowo 02.04.11, 15:14 Nie warto, uwierz mi, że zainteresowani kupnem auta są tam jedynie handlarze, którzy zaoferują Ci cenę o jakieś 30 - 40 % mniejszą od takiej jaką sobie sam zażyczysz. Przerabiałem to kiedyś i doszedłem do wniosku, że lepiej miesiąc, dwa pobujać się z autem na Allegro i Gratce ale dostać za nie sensowne pieniądze niż oddać je za bezcen gościowi, który po powrocie do domu wystawi je jeszcze tego samego dnia za "normalne" pieniądze. No ale jakbyś się uparł, coby namacalnie doświadczyć moich słów, to jak będzie ok. 7 rano to będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
rob-mat Re: Giełda samochodowa Poznań / Przeźmierowo 02.04.11, 17:36 dzięki za informacje. na allegro też próbuje ale chcę też spróbować na giełdzie bo byłem w Koninie ale tam dosłowna bida z nędzą czy to dla kupujących czy sprzedających Odpowiedz Link Zgłoś