Dodaj do ulubionych

Ankieta dotycząca poznaniaków

19.04.11, 21:57
Mam do Was wielką prośbę. Robię prezentację o poznaniakach i muszę przeprowadzić ankietę dotyczącą tego, jak są postrzegani. A przecież nikt nie wie tyle o poznaniakach tyle, co oni sami! Dlatego proszę Was o poświęcenie tych góra 3 minut i wypełnienie ankiety, bardzo mi to pomoże. Ankieta znajduje się pod tym adresem:

tinyurl.com/3fkvhcg

Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: pyrka Re: Ankieta dotycząca poznaniaków IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 11:10
      zrobilem!
    • dziodu Re: Ankieta dotycząca poznaniaków 20.04.11, 11:14
      Warto by napisać w jakim celu ta ankieta powstała i kto ja przeprowadza ...
      • Gość: Do dziodu Re: Ankieta dotycząca poznaniaków IP: *.versanet.de 20.04.11, 12:03
        Tja ! Napisac mozna wiele,np.zeby wam dopierdzielic lub lacha pozniej POdrzec ! Kto ja przeprowadza ? Tja ! Moze KGB,Stasi lub jakis zaklad dziodowski swiadczacy przeprowadzki ? Anonim jest anonim ni ? ! Hihi :-)))
        • dziodu Re: Ankieta dotycząca poznaniaków 20.04.11, 12:20
          Racja - nigdy nie wiadomo skąd padnie strzał :) A może, nie daj Panie Boże Wszechmogący, Mossad?
          • Gość: Do dziodu Re: Ankieta dotycząca poznaniaków IP: *.versanet.de 20.04.11, 12:37
            W tym przypadku POmoze jedynie - Panie Boze Wszechmogacy daj bron z krzywa lufa na moska i duzy guzik na sznurku ! Hihi :-)))
            • niepoznaniak Re: Ankieta dotycząca poznaniaków 20.04.11, 17:29
              Spokojnie, spokojnie, to ani KGB, ani Stasi, ani nawet Al-Kaida. Jak już pisałem, robię prezentację o poznaniakach, bo potrzebne jest mi to do zaliczenia przedmiotu na studiach. I pomyślałem sobie, że warto byłoby poznać obydwie strony medalu: jak poznaniacy postrzegają samych siebie i jak postrzega ich reszta Polaków. Nie mam możliwości wybrać się teraz do Poznania, więc jedynym źródłem wiedzy są dla mnie poznaniacy-internauci i tylko do Was mogę zwrócić się z prośbą o pomoc. :)

Pozdrawiam!
              • Gość: RAUBER Re: Ankieta dotycząca poznaniaków IP: *.spray.net.pl 21.04.11, 13:42
                wrzuć potem treść prezentacji i wyniki badań ;)

wypełniłem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka