Dodaj do ulubionych

ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę

06.05.11, 13:40
www.gazetapolska.pl/3613-otworzyc-stadiony-zamknac-tuska
tak wklejka, i chyba nie trzeba komentarza.
Artykuł sam się broni.
Poczytajcie. Warto.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę 06.05.11, 14:02
      www.gazetapolska.pl/3619-zamkniecie-stadionow-decyzja-polityczna
    • pan.nikt Re: ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę 06.05.11, 14:03
      politykier.pl/kat,1025795,wid,13379257,wiadomosc.html?ticaid=5c416
    • pan.nikt Re: ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę 06.05.11, 14:07
      www.gazetapolska.pl/3623-inicjatywa-kibicow-pokryja-straty-na-stadionie
    • pan.nikt Re: ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę 06.05.11, 14:10
      www.gazetapolska.pl/3627-policja-wypowiada-wojne-kibicom
      Jaki krok wstecz??
      Policja jest od ochrony obywateli.
      Firmy ochroniarskie mogą tylko pomagać policji.

I tyle.

A tak naprawdę chodzi o krok wstecz, czy o KASĘ DLA KUMPLI Z FIRM OCHRONIARSKICH??
      • Gość: atakitam tylko chore mózgi gadają same z sobą IP: 83.142.195.* 06.05.11, 14:22
        i tak nikt nie uwierzy w twoją pisowską propagandę...
        • pan.nikt Re: tylko chore mózgi gadają same z sobą 06.05.11, 14:52
          ni napisałem słowa o pis
      • pan.nikt coś innego 06.05.11, 14:42
        o firmach ochroniarskich

nasygnale.pl/kat,1025343,title,Syn-Chajzera-zostal-pobity-pod-warszawskim-klubem,wid,13379046,wiadomosc.html?ticaid=5c416
    • pan.nikt Zamknięcie stadionów to wyraz bezradności rządu 06.05.11, 15:09
      sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/zamkniecie-stadionow-to-wyraz-bezradnosci-rzadu,1634239,812
      Niestety
    • zderzacz-hadronow Re: ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę 06.05.11, 15:35
      Na 9 wpisów w tym wątku 8 jest Twego autorstwa; rozumiem, że wyznajesz zasadę, iż czasem dobrze pogadać sobie z kim inteligentnym?

• pan.nikt Re: ciekawe spojrzenie na kibolską zadymę 06.05.11, 15:55
        BĘDZIE DZIEWIĄTY.
        Zauważ, że nie dyskutuję ze sobą, tylko dodaję zdania innych znalezione w sieci.
    • pan.nikt i jeszcze 06.05.11, 16:52
      wiadomosci.onet.pl/raporty/blogi-polityczne-w-onet-pl/ostra-wojna-futbolowa-polskich-politykow-wolek-to-,1,4264091,wiadomosc.html
      ryszardczarnecki.blog.onet.pl/Wolek-klamie-w-obronie-Tuska,2,ID426844074,n
      ps nie komentuję sam siebie
      wklejam co ciekawsze zdania na temat
      • pan.nikt Re: i jeszcze 06.05.11, 16:55
        wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Tusk-marzy-by-manifestacja-przerodzila-sie-w-zadyme,wid,13383923,wiadomosc.html
        • kiks4 Moja rada 06.05.11, 20:23
          Póki nie jest za późno- weź się Kolego za lektury innych czasopism. Dla równowagi. Bo z licznych zaserwowanych tu linków wynika, że niczego innego, po za GP nie czytasz.
          Nie wiem, czy zgodzisz się ze mną, że jest to pismo najmniej wiarygodne na polskim rynku. Już tabloidy typu bardziej liczą się z rzeczywistością. Gazeta Polska żyje, ponieważ odkryła, że pisząc nie musi opisywać rzeczywistości. Wystarczy, że będzie każdy tekst bogato nasycać odniesieniami do polityki i polityków. Oczywiście w najwyższym stopniu krytycznymi. To cala tajemnica. A że opisuje bzdury typu hel nad Smoleńskiem- to nieważne. Ważne, że rozpylił go Putin.
          Ale ty jesteś człowiekiem inteligentnym, w świecie bywałym, wieć naprawdę gorąco zalecam czytanie - dla równowagi psychicznej- także innych pism. Już nawet lektura Uważam, rze... może uratować cię przed wypraniem mózgu. Nie odważę się polecić lektury Polityki, to mogłoby cię zabić. Więc może Angora- łatwo i przyjemnie prezentuje szeroki wachlarz poglądów. Nowe Wprost też może rzucić nieco inne światło na te same wydarzenia, które opisuje GP.
          • pan.nikt Re: Moja rada 06.05.11, 20:42
            Ależ oczywiście KIKSIE.
            Akurat dzisiaj trafiłem na takie komentarze, zresztą nie tylko z GP.
            A przyznasz, że problem jest ciekawy zarówno socjologicznie, jak i politycznie i trudno go rozpoznać czytając tylko prasę "politycznie poprawną".
            To tak jakbyś za komuny widział rzeczywistość tylko przez pryzmat "Trybuny Ludu"
            • zderzacz-hadronow Re: Moja rada 07.05.11, 08:44
              Problem jest ciekawy,szczególnie Twój i to w kontekście jego beznadziejności.
            • kiks4 Re: Moja rada 07.05.11, 20:06
              pan.nikt napisał: > To tak jakbyś za komuny widział rzeczywistość tylko przez pryzmat "Trybuny Ludu
              Bardzo trafne spostrzeżenie. Świat widziany przez czytelnika GP jest tak samo prawdziwy i tak samo jednostronnie przedstawiany. Dlatego zalecam "dywersyfikację" lektur. Zwłaszcza po zdaniu z GP-Stan bezpieczeństwa na stadionach w ostatnich latach nieporównywalnie poprawił się. Stało się za sprawą kibicowskich stowarzyszeń, dzięki którym kibice zajęli się działaniami patriotycznymi, antykomunistycznymi oraz na rzecz społeczności lokalnych.
              Zwłaszcza urzekł mnie ten patriotyzm. Taki sam, jaki prezentował- przy szerokiej akceptacji społecznej- ruch pod kierownictwem NSDAP.
              Kibole w swej masie to czystej wody faszyzm. Fascynacja siłą, skupienie się wokół wodza, pełna pogarda dla innych. Faszyzm nie umarł, on nigdy nie umrze. Odradza się zawsze w ludzkich umysłach , zwłaszcza w czasach kryzysów, gdy potrzebne jest jasne wskazanie winnych naszych cierpień.
              Dlatego trzeba z nim walczyć w każdy dozwolony prawem sposób. Czy akurat zamykanie stadionów jest sposobem- nie jestem przekonany. Bo zaraza rozlezie się jak robactwo i obejmie inne obszary. Ale jako doraźna kara- a tu akurat mamy z tym do czynienia- na pewno jest dopuszczalna, bo pokazuje siłę i determinację administracji państwowej. Jednak nade wszystko sądy, kary finansowe, bezlitośni komornicy zabierający ostatni dres z grzbietu- to jest kierunek leczenia zarazy.
              • Gość: Do kiksa Re: Moja rada IP: *.versanet.de 08.05.11, 23:46
                Widze kiksie,ze komuna z ciebie nigdy nie wyjdzie,predzej wyjdziesz z siebie niz te twoje durne wywody ! W zyciu ci nie przyjdzie do tej starej durnej makitry,ze madre rzadzenie krajem,zapewnienie mlodym pracy,sensownego i perspektywicznego zycia,w szerokim slowa znaczeniu rozrywki jak i edukacja od przedszkola przyniesie wiecej POzytku niz strat.POwiedz, jakie maja mlodzi perspektywy w tym dzikim kraju,skoro wszedzie gdzie nie wlozysz palca trafisz w gowno !Cymbalow i zlodzieji macie u gory,cymbalow i zlodzieji macie w samorzadach (tapirowany) cymbalow macie we wladzach szkolnych,cymbalow macie w sluzbie zdrowia,cymbalow macie wsrod profesorow,cymbalow macie w wojsku,cymbalow macie we wszelkich ministerstwach ! Itd.A ty niczym Cyrankiewicz i Uszatek : Upie...c raczki przy samej dupie,bo POdnosza reke na wladze ! Tak tak kiksie, to jest bunt mlodych z POwodu braku zajecia i sensu zycia w dzikim kraju !Wiedz jedno,jezeli tego gora nie zrozumie,bedzie jeszcze gorzej !Wspomnisz moje slowa !
              • Gość: Do kiksa Re: Moja rada IP: *.versanet.de 09.05.11, 09:20
                No to teraz kiksie,bedziesz mial szanse POkazac swoja sile i determinacje przy budowie autostrad i drog expresowych PO roku 2012.Jestem na 100% pewien,bedziesz lepszy od administracji panstwowej biorac pale i pepesze w dlonie ( jak Kiszczak ) i napie...jac firmy budowlane wykonasz wszystko przed terminem ! Bedzie to taka nowa wersja NSDAP POd twarda reka Kiszczaka o ksywie KIKS4.Tylko pamietaj jedno,mlodzi juz wypisuja hasla : przezylismy ruska przezyjemy i tuska ! Czy ciebie tez ? Tego juz nie wiem ! PS zacznij budowe z dwuch stron,wyjdzie ci autostrada !
          • pan.nikt no to Kiksie z innej bajki 06.05.11, 23:41
            interia360.pl/sport/artykul/euro-2012-z-przeciwnikami-wygraja-tylko-polscy-kibole,45321
            • pan.nikt albo to 06.05.11, 23:58
              czarzasty.blog.onet.pl/
              wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/logika-premiera-ma-cechy-mozgowego-rozwolnienia,1,4264573,wiadomosc.html

• Gość: abc Ciekawy artykuł IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 06:57
      Nie przepadam za GP, ale wreszcie ktoś napisał dobry kontr-artykuł dla "rzetelnego" GooWna
    • Gość: tsu w gazecie polskiej coś warto czytać? IP: *.icpnet.pl 07.05.11, 19:19
      raczysz żartować. Szkoda lasów na ten szmatławiec
      • pan.nikt Re: w gazecie polskiej coś warto czytać? 07.05.11, 19:23
        na kilka innych też, ale jest jeszcze net
    • pan.nikt a jak jest w cywilizowanym świecie?? 08.05.11, 22:53
      w Niemczech, podobnie jak w UK
      www.tvn24.pl/12694,1702167,0,1,kibice-wbiegli--policja-wylapala,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka