Dodaj do ulubionych

cuchnące Multikino

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 21:27
Wróciłam z Multikina i CUCHNĘ! Ludzie, jak tak można? Idę na film i zamiast
wrażeń przynoszę do domu smród. Jestem przesiąknięta zapachem popcornu
(którego nienawidzę) i jakiegoś koszmarnego, pomidorowo - czosnkowego sosu do
nachos. Sala kinowa to jedna wielka jadalnia. Mlaskanie, chrupanie i
siorbanie tylko dlatego nie zagłuszyło ściezki dźwiękowej, że nagłośnienie
jest takie, że w uszach dudni. Ostatnio byłam w "Wildzie" - to samo. Czy jest
w tym mieście jakieś kino, które nie przypomina chlewu???
Obserwuj wątek
    • patyczako Re: cuchnące Multikino 15.05.04, 23:10
      bo ludzie teraz nie chodza na film (czy jak sie kiedys mowilo do kina) tylko
      ida sie nazrec tych wszystkich swinstw bo w domu tego nie maja....
      • Gość: george Re: cuchnące Multikino IP: *.icpnet.pl 16.05.04, 01:22
        A czy jest może jakaś zależność między ciężarem gatunkowym filmu a ilością
        bydła żrącego na sali kukurydzianą paszę? Pytam, bo chętnie czasami poszedłbym
        do kina, ale spotkanie z X muzą w chlewie, to wątpliwa przyjemność.
        • Gość: guerra Re: cuchnące Multikino IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.05.04, 09:42
          m.in z tegoż powodu nie chodzę do kin w weekendy.
          Najlepiej seans o 22 w poniedziałek:)
          • Gość: Viking Re: cuchnące Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 10:04
            Jest to jakies rozwiazanie tylko, ze niektorzy pracuja ;(
            • Gość: Sineira Re: cuchnące Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:19
              Bydło to jedno, ale dlaczego, do licha, pozwala się na wchodzenie na salę ze
              śmierdzącym żarciem? Ja rozumiem - schrupać batonik, zjeść cukierka - ale
              siadać w fotelu z plastikową tacką na kolanach??? Czy tak trudno zabronić
              wnoszenia takich posiłków na sale? Czy to brak wyobraźni ze strony obsługi, czy
              zwykłe olewactwo?
          • Gość: wickedway Re: cuchnące Multikino IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 11:19
            Wystarczy o 20tej od poniedziałku do czwartku. Piątki odpadają bo żarłoki w
            soboty nie pracują więc mogą iść późno spać.
    • Gość: Kinoman Re: cuchnące Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 14:25
      I o co tyle halasu? Rozumiem ze niektorzy nie lubia popcornu ale nie trzeba
      przez to odrazu mowic innym ze: smierdza, jedza pasze itp. Po drugie idac do
      multikina wiecie na co sie decydujecie. To przybytek w ktorym zarabia sie
      pieniadze na wszystkim nie dbajac o inne rzeczy. Postulat do obslugi kina zeby
      nie wpuszczac na sale z jedzeniem jest smieszny :D przeciez wlasnie chodzi o to
      zeby oprocz biletu zostawic tam jeszcze troche pieniedzy.. Multikino niejest
      jedynym kinem w Poznaniu. Jesli ktos chce w spokoju obejrzec super artystyczny
      film bez "narzutu komercynego" niech sobie idzie do kina malta i siedzi na
      skrzypiacym fotelu i wgapia sie w ekran zolty od plam starosci.. zapraszam, tam
      smierdzi tylko stechlizna .. ale w koncu mozna powiedziec "trąci myszką" i tak
      powinno byc....
      • patyczako Re: cuchnące Multikino 16.05.04, 19:32
        nie obrazaj malty...moze nie jest to zbyt nowoczesne kino...ale ma swoj
        urok...ktorego juz nie znajdziesz w zadnym innym kinie...typu kinepolis
        (ławica)...no i obejrzysz tu wiele filmow ktorych juz w zadnym kinie nie
        grają...
      • amused.to.death Re: cuchnące Multikino 16.05.04, 20:20
        chyba nieodpowiedni nick sobie wybrałeś "kinomanie"...
    • Gość: mycha Re: cuchnące Multikino IP: *.icpnet.pl 16.05.04, 22:29
      ciesz się że czułaś tylko popcorn i sosy....ja będąc ostatnio czułam coś o
      wiele gorszego...i nie tylko ja,bo co chwilę widziałam zdziwionych ludzi
      zaglądających pod swoje podeszwy i sprawdzających czy czasami w cos nie
      wdepnęli...każdy sie zastanawiał skąd do cholery ten smrod!?to był dopiero
      prawdziwy chlew
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka