wladek.wolarczyk 24.07.11, 18:08 Orientuje się ktoś gdzie można dostać tanio dobry garnitur w Poznaniu i okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elegant z Mosiny Re: Garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 18:11 Hurtownia Cybina w Swarzędzu (google) - podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Garnitur 25.07.11, 12:23 Nie znam takiego miejsca w Poznaniu ani w okolicy. Najbliższe sklepy dobrze zaopatrzone w garnitury, które przychodzą mi do głowy to przy Placu Konstytucji i w CH Arkadii w Warszawie. W Poznaniu generalnie jest jakaś totalna tragedia jeśli chodzi o męską odzież. Łatwiej czasami jest coś trafić na zadupiu niż tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
chirurgjezyce Re: Garnitur 27.07.11, 23:18 Royal Collection w Starym Browarze- bardzo na miejscu miejsce. No ale poniżej 1000 zł to raczej garnitury tylko "z wyprzedaży" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 12:36 to tanio czy dobry?;) A na serio, zobacz może w Vistuli, mają teraz obniżki cen o ponad połowę, a garnitury ładne. sklep.vistula.pl/pol_m_Garnitury-322.html Chociaż w innych sklepach pewnie też 'SALE' więc dobry czas, żeby korzystnie coś kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdf Re: Garnitur IP: *.icpnet.pl 25.07.11, 23:40 a ja polecam dom mody meskiej magnus gielniak ul. Swiatniczki na poznanskim szczepankowie - krzesinach. O dziwo zawsze jest dostepna rozmiarowka na mnie a i tloku nie ma;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukask73 Świątniczki IP: 217.153.71.* 19.05.14, 13:29 To miejsce nazywa się Krzesinki i co do tego jest zgodność na wszystkich dokładnych mapach, jakie miałem okazję widzieć. Nb. ul. Świątniczki prowadzi do Świątniczek, dawnego folwarku, teraz zwyczajowej nazwy jego okolicy, który mieścił się za torami kolejowymi do Kluczborka. Uwaga: przedłużenie ulicy po drugiej stronie tr. katowickiej ma zmienioną nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Garnitur IP: *.ip-37-187-248.eu 12.05.14, 15:35 Czesc, mogę polecić Salon mody Cybina w Swarzędzu, jak potrzebowałem garnitur na ślub brata t własnie tam pojechałem i bez problemu dobrałem garnitur, który kosztował mnie nie całe 500zł. Ma dobrą jakość i ijest bardzo dobrze wykończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZtrach Re: Garnitur IP: 213.158.221.* 12.05.14, 16:10 Mam zupełnie odwrotne doświadczenia z Cybiną w Swarzędzu. Jaśnie pani sprzedawczyni nie odróżniała spodni w kolorze czarnym o tych w kolorze grafitowym. Poza tym jakaś nie miła była, hrabina od podawania spodni ze Swarzyndza. Ale ja mogę mieć inne zdanie, bo nie jestem pracownikiem tego sklepiku. Odpowiedz Link Zgłoś