Dodaj do ulubionych

Wezwali Robalex na Ułańską

29.07.11, 18:31
Powinni człowieka wypieprzyć na zbity pysk a mieszkanie dać komuś kto doceni ten "luksus".
To tak odnośnie eksmisji i wyrzucania na bruk lub przekwaterowania do kontenerów.

P.S. nazwa Robalex bardzo mi się spodobała ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: hellbert Robactwo i śmieci zawieżć do lewckich obrońców IP: *.icpnet.pl 29.07.11, 20:01
      meneli!! Niech poznają te luksusy, które zapewniają innym poprzez swoje chore przywiązanie do nietykalności menelstwa!
    • lili_marleen Krótka piłka 29.07.11, 20:53
      W Berlinie dostałam kiedyś przydział na tzw mieszkanie socjalne. Pode mną mieszkał jakiś półindianin z Meksyku. W sumie równy gość tyle, że pewnego dnia wyjechał na pół roku do ojczyzny Azteków. Latem spod drzwi jego mieszkania zaczęły sie wydobywać przykre zapachy a wzdłuż ciągów kanalizacyjnych zaczęło pełzać robactwo. Musiał zostawić kupę świeżego żarcia i pewnie nie opróznił kubła na śmieci. Zaalarmowana administracja wezwała odpowiednie słuzby które wyważyły drzwi, wyniosły wszystkie sprzęty tego "dzikusa", wykonano odkażanie i remont. Kilka tygodni potem zamieszkał tam pewien gosć z Nigerii z rodziną. "Mój" Aztek był szczerze zdziwiony po powrocie swoim nowym status quo bezdomnego.
      • bimota Re: Krótka piłka 29.07.11, 21:47
        Jak krotka to metys...

Niesamowita historia... Robalexku... ;)
    • Gość: wesoły Jacek A mi sie spodobało: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 21:49
      "mogą się tylko cieszyć, że nie było tam pluskw "

To chyba nie "literowkowy" brak "i" ?
      • Gość: Bimota Re: A mi sie spodobało: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 18:22
        Znaczy gdzie "i" ? "Pluskiw"... ? :)
    • v.i.k.k.a a mozna ich wyjebac? 29.07.11, 23:45
      i kupie calosc za 4pln/m2?
      • v.i.k.k.a Re: a mozna ich wyjebac? 29.07.11, 23:46
        ale mi sie nieladnie napisalo;)
        pseplasam:)
      • Gość: xoni ******* Re: a mozna ich wyjebac? IP: *.pools.arcor-ip.net 30.07.11, 06:24
        Znowu sie nafaszerowalas !? Wstyd mi za ciebie Vikka ! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka