Dodaj do ulubionych

położna ze św. Rodziny

13.08.11, 20:20
Witam Poznańskie Ciężarówki,
proszę o polecenie położnej ze św. Rodziny. Czy którejś z Was udało się tam urodzić bez nacięcia, a jeśli tak, to z jaką położną? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • efellka Re: położna ze św. Rodziny 21.09.11, 12:23
      Zdecydowanie polecam Danutę Zając! Asystowała przy dwóch moich porodach,za drugim razem obyło się bez nacięcia. Kobieta anioł-dała mi ogromne wsparcie! niestety nie mam do niej namiarów, ale na forum na pewno znajdziesz :)
      • monka1077 Re: położna ze św. Rodziny 21.10.11, 22:20
        ja również polecam Panią Danutę Zając, świetna kobieta, jak trzeba poklepie po plecach i przytuli, a jak trzeba to ........ zmobilizuje do działania w inny sposób :)
    • kariatyda79 Re: położna ze św. Rodziny 23.06.12, 17:55
      Dziewczyny, rodziłam z p. Danusią. Mam bardzo dobre wspomnienia z porodu :) Nie udało się bez nacięcia, ale mam nadzieję, że następnym razem się uda. Oczywiście przy pomocy p. Danusi.
    • inso.lent Re: położna ze św. Rodziny 28.12.12, 15:19
      Chciałabym odświeżyć wątek dotyczący położnych ze Św.Rodziny..i zapytać jakie położne polecacie do porodu?Jak wygląda kwestia "załatwienia" sobie takiej położnej?No i ile w tej chwili to kosztuje?

Z góry dzięki za pomoc :)
      • do.not.disturb Re: położna ze św. Rodziny 28.12.12, 21:40
        zdecydowanie nie polecam św. rodziny. warunki świetne ale na tym koniec. nie bede sie rozpisywać, ogólnie położne nawet miłe w przeciwieństwie do lekarzy... do czasu... o 19 czy 20 jest zmiana poloznych i te, które przychodzą w nocy to jakies najgorsze jedze... najgorsze sadystki na jakie zdarzyło mi się trafić. Lekarze traktują człowieka z gory... miałam bardzo trudny porod ktory powinien skonczyc sie cesarką ale nie skonczył, bo lekarz prowadzacy dał zdecydowanie do zrozumienia ze bez koperty jej nie przeprowadzi... ZZO tez nie dostałam chociaz błagalam pozniej juz o jakiekolwiek znieczulenie... do teraz mam koszmary. jesli nie ma sie swojego lekarza i załatwionej polożnej zdecydowanie NIEpolecam.
        • inso.lent Re: położna ze św. Rodziny 22.01.13, 11:39
          Dlatego właśnie chciałabym jakąś położną z polecenia... ale cisza jakaś..
          dziewczyny pomóżcie, pliss:)
          • bungee83 Re: położna ze św. Rodziny 01.03.13, 15:30
            Ja polecam Klinikę Św.Rodziny z czystym sumieniem. Rodziłam tam dwa razy, a w maju będę po raz trzeci. Moja dotychczasowa położna jest na wychowawczym, ale masz już wybraną następną. Zamierzam rodzić z P.Danutą Zając, ale jeszcze nie uzgodniłam z nią szczegółów, bo spotkanie z nią dopiero przedemną, ale z tego co czytałam ma mnóstwo pozytywnych opinii i z rozmowy telefonicznej z nią też wnioskuję że jest przesympatyczna i kompetentna. Napiszę więcej po spotkaniu z nią :)
            • aga_una Re: położna ze św. Rodziny 08.03.13, 19:14
              Również bardzo polecam Panią Danusię Zając, rodziłam z nią na początku lutego, obyło się bez nacięcia.
              • bungee83 Re: położna ze św. Rodziny 12.03.13, 16:38
                To super. Ja jestem już po spotkaniu z nią i jestem bardzo zadowolona, na pewno zadzwonię po nią jak zacznę rodzić :) Napisz proszę czy miałaś znieczulenie z/o ?
              • kariatyda79 Re: położna ze św. Rodziny 15.03.13, 13:35
                Aga, a który to był Twój poród? I czy jakoś sie specjalnie przygotowywałaś?
                • kathyisabel77 Re: położna ze św. Rodziny 17.04.13, 18:17
                  Proszę o pomoc kobiety, które rodziły w Poznaniu, wypełnijcie ankietę, podzielcie się swoją opinią: docs.google.com/forms/d/1b-mkAhxER5ZDIsSPDUUPW2MU806G_Tf5kvpCwF8wwNg/viewform

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka