Dodaj do ulubionych

Kolejarze upominają ZDM: Wiadukty się wam sypią!

07.09.11, 20:24
Cóż powiedzieć... Poznań hau hau, zgodnie z hasłem zmienia się w obsraną psim gównem prowincjonalną dziurę, w której samorząd troszczy się wyłącznie o własne biznesy, a troskę o miasto i jego rozwój ma głęboko w dupie.
Ludzie, zastanówcie się, kogo wybieracie!
I módlcie się, aby wam Hinc nie wystawił potworka na Starym Rynku, "bo mu się spodobało...".

Jak tak dalej pójdzie, to Poznań, pod względem bajzlu, przegoni rządzony przez camorrę Neapol, gdzie władze też "nic nie mogą" i ogólnie panuje syf.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert ZDM - Klub Wzajemnej Adoracji IP: *.echostar.pl 07.09.11, 20:34
      bo na pewno nie rzetelna firma. Burdel na kółkach do kwadratu. Widać to po sposobie prowadzenia remontów ulic.
      • Gość: Paralizator Ciszej nad trumną POZ IP: *.awakom.net 07.09.11, 20:43
        Ale za to mamy piękny rezerwuar wodny do zbierania deszczówki za prawie 800 baniek przy Bułgarskiej. Nikt nie ma drugiego takiego.
        A teraz do nowiusieńkich wiaduktów-widmo dołączą stare wiadukty-widmo straszące katastrofą w ruchu lądowym.
        Poznaniowi gratuluję wyborców
    • Gość: Jajo Co tam wiadukty. Stadion mamy za 800 baniek! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 20:46
      I to nie jest nasze ostatnie słowo.
      • Gość: geordi Re: Co tam wiadukty. Stadion mamy za 800 baniek! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.11, 20:51
        znaczy jeszcze jeden miś będzie? Czy na 800 bańkach się nie skończy? ;)
    • wszechpastor co tam wiadukt jest stadion 07.09.11, 20:47
      poznań hał hał
      • Gość: Jackx Re: co tam wiadukt jest stadion IP: *.icpnet.pl 07.09.11, 20:57
        PKP może zajmie się remontem własnej infrastruktury. Bo woła o pomstę bardziej niż drogowe wiadukty. No chyba, że jako przykład dać remont dwóch kładek na Dębcu. PKP po prostu je rozebrało.
        • Gość: mieszkaniec PKP IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 22:04
          to ta firma ma czelność jeszcze komuś coś sugerować?
        • Gość: ziom wiadukt na Dębcu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:22
          Z tego co pamiętam to wiadukt na Dębcu, ten w ciągu ul. 28 czerwca 1956 był kilka lat temu remontowany i to dość gruntownie, bo zamknięto w ogóle ulicę, położono nowe tory tramwajowe itd.
          Czy na Dębcu jest jeszcze jakiś inny wiadukt??
          O kładce nie ma co mówić - żenada...
    • ksmx Najwyższy czas poprosić gminy powiatu poznańskiego 07.09.11, 20:54
      O pomoc.
      • Gość: oponent Mam wizję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 21:49
        Włodek Nowak w lnianym gieźle, na kolanach, bardzo prosi PZ'tów o partycypację w budowie kładki nad torami... Posypuje glowę popiołem i przeprasza za III ramę...
        Prosi nie tylko "Hinców" , Marię Strzałko, Piotra i Pawla, no i wszechwładnego Ryszarda...
        • ksmx Re: Mam wizję! 07.09.11, 22:37
          Gość portalu: oponent napisał(a):

> Włodek Nowak w lnianym gieźle, na kolanach, bardzo prosi PZ'tów o partycypację
          > w budowie kładki nad torami... Posypuje glowę popiołem i przeprasza za III ram
          > ę...
          > Prosi nie tylko "Hinców" , Marię Strzałko, Piotra i Pawla, no i wszechwładnego
          > Ryszarda...

Hahahaha ;) Bardzo realna wizja bo nad Poznań nadciąga komunikacyjny armagedon.
        • ksmx Re: Mam wizję! 07.09.11, 22:42
          Oczywiście żartowałem. WN przeżywa w tym momencie chwile chwały. W końcu 40% poruszających się samochodem Poznaniaków zrozumie, że przyszłością są wycieczki piesze, tramwaje, rowery, może nawet riksze, a co najważniejsze wszyscy powinni mieszkać w centrum ;)
    • Gość: mkrs Przyganiał kocioł garnkowi IP: *.devs.futuro.pl 07.09.11, 21:30
      Znaleźli się ci, u których zawsze czysto, porządnie i w idealnym stanie technicznym...
      • Gość: geordi jak na 1/3 pokrycia kosztów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.11, 21:38
        to i tak radzą sobie całkiem niezle. Akurat jesli chodzi o obiekty inzynieryjne, to na PKP caly czas bezpieczenstwo jest na pierwszym miejscu, pomimo złych reform.
      • Gość: antyrovereck Re: Przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 21:51
        Dobrze sprawdź swój zasr...ny rowerek, żebyś jutro nikomu krzywdy nie zrobił!
    • Gość: www przyganiał kocioł garnkowi IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.11, 09:18
      PKP to od wielu lat najwiekszy syf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka