deprim6 20.06.09, 11:51 żeby mnie szlag trafił, elektronika mi padła w aucie buuuuuu, znów unieruchomiona, tym razem na ile???????? mmmmmmmmmmmmmmmmmmm wwwwwwwwwwwwwwwrrrrnie wytrzymam z tym wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: drugi powód 20.06.09, 12:31 a jasnie Pani hrabianka komunikacja miejska to sie brzydzi przejechac Odpowiedz Link
gagunia Re: drugi powód 20.06.09, 12:39 Wcale by mnie to nie zdziwiło. Od miesiąca jeżdżę do pracy miejskimi, bo chłop zaczyna pracę pół godziny wcześniej i musiałabym być o 7:20 w robocie gdybym chciała dalej dupę samochodem wozić. A zaczynam o 8, więc wolę miejskim jechać. W szoku jestem jacy ludzie jeżdżą. Pomijając wulgarnych małolatów 70% to śmierdzące niedomytki, pijaki po przepiciu, jakieś babcie i dziadki w zatęchłym odzieniu. Od miesiąca chyba nie było dnia, żeby jakiś śmierdziel nie siedział za mną, przede mną albo obok mnie. Na szczęście nie ma tłoku, bo bym chyba pieszo szła (mam jakieś 1,5km). Odpowiedz Link