Dodaj do ulubionych

Śmiertelny wypadek o poranku. Droga już przejezdna

• zawszeagnesja Tragedia na Sołaczu. BMW wjechało w ludzi na pr... 10.11.11, 15:12
      Brak słów taki bezwartościowy gów...niarz zabije dwie osoby! Powinien być skazany za zabójstwo z premedytacją, dostać dożywocie, a przykład powinien być rozpowszechniony. Mamy tak wiele przypadków w Poznaniu, nastolatki za nic biją ludzi na ulicach, kopią autobusy,a policji nie ma. Gorzej jak takie zero dostanie samochód!!!
      • Gość: xyz Re: Tragedia na Sołaczu. BMW wjechało w ludzi na IP: *.icpnet.pl 10.11.11, 15:24
        Tak, ten kierowca jest debilem, nie mam co do tego żadnej wątpliwości. Dwa dni temu "spotkałam" go na Rusałką, jak na dużej prędkości, łamiąc dwa zakazy wjazdu podjechał do jeziorka, wysiadł ze swoim młodszym kolegą zaczerpnąć świeżego powietrza przy papierosku i przy "dobrych" bitach wypływających z podrasowanych głośników. Niestety nigdzie w okolicy ani Policji, ani SM nie było, a telefonu nie miałam. Teraz mam wyrzuty sumienia, bo może gdybym poinformowała odpowiednie służby, to ci ludzie nadal by żyli...
        • bimota Re: Tragedia na Sołaczu. BMW wjechało w ludzi na 10.11.11, 15:51
          ZArty se robisz ? Dostal by moze mandacik, choc tacy zwykle maja kumpli w policji...
    • poznanski-rowerzysta Kiedy wreszcie policja zacznie nękać piratów! 10.11.11, 16:04
      Dożywocie dla gó...arza!
      • Gość: Ekipa z Sołacza Re: Kiedy wreszcie policja zacznie nękać piratów! IP: 195.216.103.* 10.11.11, 16:37
        Lepiej dla tego bandyty, żeby prokurator jednak zdecydował o tymczasowym aresztowaniu. Przynajmniej doczeka procesu...
    • kst666 Chwilowy udar mózgu.... 10.11.11, 19:35
      • kst666 Re: Chwilowy udar mózgu.... 10.11.11, 19:40
        3 lata temu w Częstochowie trzeźwy facet rozjechał na chodniku dwoje ludzi.
        Został uniewinniony, bo "biegli" lekarze z Łodzi orzekli, że miał "chwilowy udar mózgu" (coś w stylu "pomroczności jasnej" J.W)
        Znaczy się - w trakcie wypadku miał ten udar, ale chwilę po wypadku już tego udaru nie miał i nie było żadnego śladu, że ten udar był.
        Ale częstochowski sąd uznał, że udar był, więc facet nie odpowiada, za śmieć niewinnych osób, a ich rodziny mogą się "bujać" i żadnego odszkodowania nie dostaną.
        Idę o zakład, że teraz będzie tak samo...
    • Gość: Mankiewicz Re: Śmiertelny wypadek o poranku. Droga już przej IP: *.play-internet.pl 11.11.11, 00:20
      Dobrze,że to nie był motocyklista......bo suchej nitki byście na nim nie zostawili.................................................To jeden z Was.....kierowca puszki matoły !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka