kasia-2812 11.10.11, 12:18 pomocy jestem z okolic górczyna......znacie jakąś dobrą myjnię mam brudne autko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mapo2 ja myje darmową herbatką z hotelu włoskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 12:51 won spamerko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auto-myjnia Re: halo kobietki IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.11, 13:26 Kajka,nie tylko wymyje,ale wypiaskuje lakier i pierne w oponki ! Chcesz ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jatopier Re: halo kobietki 11.10.11, 13:51 Weź se wymborek, szwamkę, zrób mydliny i wyglancuj se sama! Powietrze jest wilgne, to umyjesz wnet! Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: halo kobietki 11.10.11, 22:59 to ja chyba się zapytam, co mam sobie jutro na śniadanie zrobić...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Re: halo kobietki IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.11, 23:23 Placki ziemniaczane pieczone na kozie z gzikiem ! Mniam mniam ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czysty Re: halo kobietki IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 23:34 Obok Leclerc'a (dawniej Billa) - wjazd albo od strony marketu albo od Winklera na rogu z Głogowską - dobra myjnia ręczna na terenie firmy Transpost (sorki za kryptoreklamę, ale nie wiem jak inaczej to zlokalizować). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-2812 Re: halo kobietki 12.10.11, 10:00 dzięki za zrozumienie...tematu masakra gdy masz brudne autko a cena w tej myjni jest ok.????? naprawdę sprawdzona?????????????? a może w pobliskiej miejscowości taniej????? pracuję w komornikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatnik Re: halo kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 10:07 najlepsza myjnia znajduje się w hotelu włoskim w poznaniu, tuż obok sushi baru. Tylko tam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-2812 Re: halo kobietki 12.10.11, 11:08 A czy ktoś była w myjni w luboniu na trałgutta 3 podobno można umówić się na konkretną godzinę i ful wypas kosmetyka mojego autka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatnik Re: halo kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 11:16 Na Trałgutta nie byłem ale na Traugutta w Luboniu a i owszem, ale nie polecam. Nie mogłem się umówić na konkretną godzinę a kosmetyka mojego autka nie była full wypas :I Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Znowu SPAM 12.10.11, 11:21 Znowu SPAM: kretyn najpierw zadaje pytanie, potem sam sobie odpowiada sugerując super myjnię na ulicy "Trałguta". Trzeba było odpisać już w pierwszym poście "Czy znacie jakąś dobrą myjnię i czy jest to myjnia Luboń Trałgut? Idiota!. Niech moderatorzy forum w końcu zabiorą się do roboty i wycinają spammerskie wątki. Odpowiedz Link Zgłoś