Gość: JD IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 04:20 jak kazdy Lomzyniak z krwi i kosci.do boju Lomza i i inne spolecznossci mi wierne . Ostroleka i Monki tez . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Jestem za atakiem USA na Irak IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 04:23 Gość portalu: JD napisał(a): > jak kazdy Lomzyniak z krwi i kosci.do boju Lomza i i inne spolecznossci mi > wierne . Ostroleka i Monki tez . he he he ! Wpierw sobie chleba poszukajcie codziennego glodomory zabuzanskie,a dopiero o wojnie myslcie,he he he glodomory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Jestem za atakiem Iraku na USA IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 04:24 jak kazdy Lomzyniak z krwi i kosci.do boju Lomza i i inne spolecznossci mi wierne . Ostroleka i Monki tez . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad z pgr Re: Jestem za atakiem USA na Irak IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 04:39 Gość portalu: JD napisał(a): > jak kazdy Lomzyniak z krwi i kosci.do boju Lomza i i inne spolecznossci mi > wierne . Ostroleka i Monki tez . ja tesz bo ja zdsycham z glodu w lomzy,jak amerykance romna to morze u mie sie polepszy w chlewie mojim lomzynskim Odpowiedz Link Zgłoś