rockville 26.10.11, 18:39 LITAR NA PREZYDENTA MIASTA POZNANIA !!!!!! DZIS ALBO NIGDY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek To kibic w czerwonym zaatakował Litara! IP: 95.108.101.* 26.10.11, 18:48 Najpierw uderzył go twarzą w pięść a potem brzuchem w kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pislamista Nie "kibic", tylko małpa w czerwonym! IP: 87.213.43.* 26.10.11, 19:01 Kibice są patriotami i nigdy nikogo nie uderzą (chyba, że w obronie własnej lub krzyża), więc oczywistą oczywistością jest, że to tamten zaczął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosne Litar płacze: ja nie oplułem, ja chciałem polizać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 08:46 Zero odwagi. A nawet mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pislamista Nie daj się, Litar, drogi Patrioto! IP: 87.213.43.* 26.10.11, 18:58 Zdrowy element narodowy z bliźniaczej formacji "Wyznawcy Jarosława" popiera Cię i trzyma kciuki! Bo masz prawo i musi zostać wymierzona sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Żytnicki a może wspomnisz.. IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 19:05 Żytnicki a może wspomnisz o tym, że Sąd uchylił środek zapobiegawczy w stosunku do Litara, gdyż zeznania poszkodowanych były niespójne.. Jak widać Sądy nie dają się nabierać na manipulacje i nagonki prokurowane m.in. przez Pana redaktora. Dlaczego o tym nie ma w tekście? Bo nie pasuje do odgórnych prikazów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wpieniony Re: Żytnicki a może wspomnisz.. IP: *.netcologne.de 26.10.11, 21:24 Spadajcie obaj, impotenty mózgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litar_pasyw? A co na to chłopak Litara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 08:47 Ten co go bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: investigator Re: Żytnicki a może wspomnisz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 08:20 Eure - czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? W przedostatnim akapicie jak byk stoi napisane (wklejam z artykułu): "Sąd uchylił w środę zakaz wejścia na stadion nałożony przez prokuratora na "Litara" podczas śledztwa". Czyżby nienawiść do "redaktora" az tak Cię zaślepiała, że tak jak Twój "MISTRZ" zaprzeczasz oczywistym oczywistościom. Więcej szacunku do drugiego człowieka!!! Ponoć gentlemani nie dyskutują o faktach i pieniądzach. Pewnie chciałbyś, aby mówiono o Tobie GENTLEMAN - bo football pochodzi z kraju gentlemanów. Kibicuję LECHOWI, ale "z domu" bo nie widzę sensu ryzykowania zdrowiem lub życiem na stadionie MIEJSKIM wybudowanym również z moich lokalnych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz byłeś chociaż raz na stadionie? IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 08:32 Z wpisu wnioskuję, że nie, bo się ośmieszasz. Tak, tak, co rundę jest walna bitwa na maczety wśród kibiców i trup ściele się gęsto. Co za ludzie. Stadion jest bezpieczny, a jedyne co w jego sprawie można sprawdzić, jak to jak utopiono w nim aż tyle milionów (stadion Juventusu, ładniejszy, był sporo tańszy...), oraz kto wybrał fatalnego architekta-debiutanta stadionowego... No i kto mu aż tyle zapłącił - gość miałprocent od całkowitego kosztu stadionu, więc jego wynagrodzenie wzrastało wraz z kosztami. O braku praw do stadionu (które trzeba było odkupić), deszczy, który jak nie pada pionowo zaskakuje projektanta, braku dojścia dla kibiców gości (po to powstaje ta śmieszna kładka), czy nawet w początkowej fazie sektora jako takeigo... Lista jest długa i zamiast perełki jak w Gdańsku, mamy bubel arenę, którą wkrótce trzeba będzie remontować p otych wszystkich zalaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walić lecha Lech to żałosne gluty. Legia to potęga!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 08:51 J..ć Lecha j..ać! J..ać i się nie bać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszerna klamie Re: Żytnicki a może wspomnisz.. IP: *.itelligence.pl 28.10.11, 09:23 Tylko widzisz, Piotrusia Zytnicka nie zostala nawet do konca rozprawy, wiec czesc artykulu musiala zmyslic. Owszem, napisala, ze uchylono srodek zapobiegawczy - ale np. nie napisala (a zostalo to opublikowane m. in. w Glosie Wielkopolskim) dlaczego ten srodek uchylono. Niestety, przyczyna jest druzgocaca dla koszernego GWna, ktore prowadzi krucjate przeciwko Lechowi Poznan: sedzia uznal zeznania strony przeciwnej za niespojne i malo wiarygodne. Czyli co, czyzby rodzina wcale nie zostala opluta, wcale sie nie przestraszyla i wcale nie przestala chodzic na mecze? O to zreszta nie trzeba pytac, w dalszej czesci nagrania monitoringu widac jak spokojnie sobie stoja caly czas na schodach, z kolei wiadomo (co sami zainteresowani potwierdzaja) ze po tym "zajsciu" regularnie chodzili na mecze, rowniez do kotla, rowniez pod wplywem alkoholu. A stadion jest bezpieczny, slynne rodziny z dziecmi caly czas na niego chodzily. Teraz moze mniej i sie nie dziwie - boja sie wszechobecnej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 19:01 Pan Litar uzywa wode kolonska Hugo Boss, ktora kupuje w Starym Browarze za 395 zlotych za flakonik 20 ml.. W Starym Browarze Pan Litar kupuje rowniez koszulki Polo by Ralph Lauren w cenie 600 zlotych za sztuke. Zaden Poznaniak przy zdrowych zmyslach nie uwierzy pismakom z GW , ze byznesman , ktory uzywa wode Hugo Boss i ubiera sie w koszulki Rafala Laurenskiego oplul kobiete !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starybrowarnik Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.icpnet.pl 26.10.11, 19:03 Nudny już jesteś z tym Starym Browarem. Nie przyjęli Cię na ochroniarza, że im tak jedziesz? A może chciałeś być kasjerem w Almie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow 26.10.11, 19:16 Gość portalu: starybrowarnik napisał(a): > Nudny już jesteś z tym Starym Browarem. Nie przyjęli Cię na ochroniarza, że im > tak jedziesz? A może chciałeś być kasjerem w Almie? :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Z kad wiesz, ze sie staralem o prace kasjera w Almie ? Mimo , ze mam kwalifikacje i wyzsze wyksztalcenie nie zostalem przyjety , bo podczas rozmowy stwierdzili , ze z ust mi smierdzi alkoholem. Tak wiec ciagle na zasilku....Ale jak odloze 500 zlotych , to kupie butelke hugo Bossa i bede biznesmenem jak Pan Litar ! Komu kielbaska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 176.31.128.* 27.10.11, 01:14 A ja wolę świeży browar niż stary browar. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.europa Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow 26.10.11, 19:09 W takim razie ten Litar to idealny dresiarz... Pachnacy, ubrany w drogie dresy - idealny biznesmen, Poznaniak i Polak. To ze czasami flegma czy qrwa z pyska poleci to tylko wypadek przy pracy. Wazne ze na chodniki nie sra (chyba). Dla mnie to idealny kandydat na prezydenta Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow 26.10.11, 22:25 rockville napisał: > Pan Litar uzywa wode kolonska Hugo Boss, ktora kupuje w Starym Browarze za 395 > zlotych za flakonik 20 ml.. W Starym Browarze Pan Litar kupuje rowniez koszulki > Polo by Ralph Lauren w cenie 600 zlotych za sztuke. Musisz być z nim bardzo blisko, skoro dokładnie wiesz czym pachnie. I jaką nosi bielizne... coż złamane serce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4711 Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 212.114.201.* 27.10.11, 01:53 Klamiesz. Nie ma czegos takiego jak "wode kolonska Hugo Boss" Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow 27.10.11, 09:23 Jak widać woda kolońska za gromadę pieniędzy,jak i markowe ciuszki nie powodują,że chłop staje się panem. Odpowiedz Link Zgłoś
good_vibrations "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 19:05 Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać, że tak poczytna i jeszcze opiniotwórcza gazeta zajmuje się takimi pierdołami. W mieście jest burdel jakiego nie było dawno, a wy się przejmujecie tym, że ktoś obraził na stadionie pijanego menela. Powiem tak - jak widzę kogoś nawalonego w barwach narodowych, to też reaguję, jak Litar. Może nie tak jak on, ale reaguję. A jak było to ustali sąd - nie Wyborcza i nie "znawcy" na jej forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 19:12 Dokładnie good vibrations. Jeszcze śmieszniejsze jest to, że GW najzwyczajniej w świecie "przekłamuje" rzeczywistość, pomija fakty niewygodne. Jak pan "redaktor" mógł zapomnieć w tekście o tym, że Sąd dzisiaj uchylił środek zapobiegawczy, bo wersja zaproponowana przez żulika była zupełnie niewiarygodna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaralecha pinokio Wpiszcie w google "Litar pedał"... Hmmm...???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 19:18 www.google.pl/search?q=litar+peda%C5%82 Co o tym sądzić???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to co Zamiłowanie Litara do pałek wszyscy chyba znamy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 08:49 No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylitar Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.pools.arcor-ip.net 26.10.11, 19:15 good vibrations, reagujesz jak litar i skonczysz tak jak litar bo jestes glupol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wozak Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.238.64.17.ip.abpl.pl 26.10.11, 19:29 Jakimi pierdołami? Zajmują się dokładnie tym na czym zależy mnie i zapewne wielu innym aby gnidę udupić. Niech wreszcie bezkarna hołota pokroju opluwacza litara zostanie nazwana po imieniu. Im mniej takiej hołoty na stadionach tym chętniej kibice wrócą na te stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 19:35 To kolego wozek, dlaczego Sąd uchylił zakaz stadionowy? No tak, ale pewnie tego nawet nie wiesz, bo łykasz bezrefleksyjnie wszystko co Ci podsunie "redaktor" Żytnicki. Prawda? A poza tym o jakim powrocie kibiców na stadiony Ty piszesz? Kiedy byli kibice na stadionach? W latach 90 średnia na Lechu wynosiła ok. 2.000 widzów. Od kiedy zaczęła działać WL systematycznie rosła, by w zeszłym sezonie osiągnąć średnią 19.000. Największą w kraju. O czym Ty więc człowieku piszesz? Lepiej byś się nie wypowiadał na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia, a stadion to widziałeś na zdjęciu w Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.ists.pl 26.10.11, 19:43 Tak, tak. Zasługa Wiary Lecha. Nie nowego stadionu, nie dobrej formy w pucharach i nadziei ludzi na lepszą w lidze, tylko ekspertów od ustawek, kos i sztam plemiennych oraz monotematycznych bluzgowatych zaśpiewek określanych jako "wspaniały doping". Wiara Lecha zaczęła działać, jeny, jeny. Strzelcie k..... gola, normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 19:50 Chłopie sprawdź kiedy oddano nowy stadion, kiedy były Puchary, a kiedy poszła ostro w górę frekwencja.. Spójrz też jak wygląda frekwencja teraz, w czasie gdy wiele osób odpuściło sobie dopingowanie. Masz jeszcze jakieś wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.ists.pl 26.10.11, 19:56 Oczywiście, że mam. Nie jestem w stanie uwierzyć, że na stadion przyciąga ludzi agresja i chamstwo oraz kibolskie stronnictwo, które decyduje o tym, kiedy dopingujemy, a kiedy nie. A stadne posłuszeństwo skołowanych widzów mnie nie interesuje (jeśli w ogóle nie jest Twoim wymysłem). Z uporem maniaka będziesz i tak twierdził swoje wciskając, ze kilkanaście tysięcy ludzi zachwyca się Waszą neandertalską atawistyczną atmosferą. NOT. Uświadom sobie raczej wreszcie, że ludzie nie dopingują, bo nic ich nie porywa, a nie z powodu Waszych WL pseudoprotestów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 20:01 A Ty w ogóle byłeś kiedyś na meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.washdc.fios.verizon.net 26.10.11, 20:09 Wiara Lecha to organizacja gejowska . Nie sadze , aby dziewczyna chciala chodzic z chlopakiem , ktory w "kotle" skacze jak trsowana malpa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.ists.pl 26.10.11, 20:14 Oczywiście. Zaglądałem co parę lat i za wielu zmian nie zauważyłem, nie będę z takimi siedział na jednej imprezie masowej. Po prostu nie. Przecież i tak pikniki są Wam niepotrzebni, liczą ci "wierzący". A "wierzyć" inaczej niż przykładowy Staruch i Litar nakazują przecież się nie da na stadionie. Choćby Twój wujek Stefan znał na pamięć wszystkie wyniki Kolejorza od czasów zanim się jeszcze urodziłeś, to i tak będzie durnym piknikiem, bo nie krzyczy z Wami strzelcie k..... gola. Przecież Wy tak uważacie właśnie i tak na każdym nieformalnym forum kibolskim zawsze określicie Wasze zapatrywania. Natomiast, kiedy przychodzi to przyznania tego otwarcie gdzieś na szerszym forum publicznym, to kręcicie, jak ten opluty, który wykazywał niespójność w zeznaniach, bo pewnie za mało pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.cable.net-inotel.pl 26.10.11, 20:17 ale ci mózg wyprali. Chcesz to śpiewasz, nie chcesz, to siedzisz i jesz kiełbasę, rozmawiasz z kumplami lub zabawiasz się ze swoim chłopakiem. Wolny kraj, wolny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.ists.pl 26.10.11, 20:27 Kiełbaskę od Litara? Nie, ja nie chce siedzieć z takimi. Wyraziłem się wyraźnie. To po pierwsze. Po drugie patrząc na Was wszystkim się śpiewać odechciewa. To taki prosty fakt. Ponieważ dokonujecie uzurpacji. Czujecie się reprezentantami jakiegoś nieokreślonego zbioru wszystkich kibiców, co nie przeszkadza ich Wam segregować. Taka banalna niespójność na każdym kroku. Nikt mi nic nie wyprał, zaglądam na mecze co kilka lat i za każdym razem jestem w równym stopniu zdegustowany. Oczywiście, wolny kraj. Miejscie sobie te Wasze igrzyska agresji plemiennej. Wiadomo, kto jest w Waszej nomenklaturze "piknikiem" i nie ma sensu wrzucać tutaj zakamuflowanych bredni o kiełbaskach. Ja bym się nie chciał natknąć na takich, jak znajomi Litara i tyle. Litar to oczywiście tylko egzemplifikacja klasycznego modelu. Może być Staruch, albo i inny. Tylko fajnie o tym Orłowski pisał. Dopóki tacy jak Wy będą rządzić dopingiem, dopóty będzie marna frekwencja. I nie chrzańcie bzdur, że poprawa jej jest Waszą zasługą. W to nawet już dziecko wierzące w Św. Mikołaja nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef_socjopata Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.Red-81-36-212.dynamicIP.rima-tde.net 26.10.11, 23:16 Żałuję tylko, że nie ma więcej takich jak Ty w Polsce. Lub może - że nie wypowiadają się tak jak Ty. Więcej was - jest szansa że Polska "piłka" (phi) znormalnieje. Ale tak to jest z głosami nieantagonizującymi - umierają w gąszczu tłuszczy wrzeszczącej nt. krzyży, czy też prześladowania kibiców, czy też czegotam obecnie. Nam, "wyjezdnym", po prostu wstyd. Ale, jak mówisz - Orłowski powiedział co i jak. Nie będzie kogoś na miarę Thatcher, będzie PZPN i pierdzenie w stołki. I 100 lat będzie jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolant Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.173.26.253.tesatnet.pl 26.10.11, 23:49 Nie musisz jeść kiełbaski Litara, możesz spróbować swojej jak masz "sprawny" kręgosłup lub ewentualnie kolegi z którym przyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 20:59 Bredzisz, nie masz pojęcia o czym piszesz. Ja jestem piknikiem, chodzę na prostą. Wulgaryzmy mnie nie rajcują, ale też mi nie wadzą. Stadion nigdy nie był teatrem i mam nadzieję, że nigdy nim nie zostanie. Kiedyś fajny na ten temat tekst napisał Pilch. Jak się nie jest kibicem piłkarskim, nie czuje się tego czegoś, to lepiej naprawdę omijać z daleka stadion, albo chodzić na niego ale bez nachalnych prób "reformowania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef_socjopata Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.Red-81-36-212.dynamicIP.rima-tde.net 26.10.11, 23:11 Wulgaryzmy na stadionie Cię nie rażą? To daleko Ci, kolego, do prawdziwego świata. Pozdrowienia z kraju prawdziwej piłki, gdzie i stadiony śliczne, i kibice nietłukący się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Tak, tak, efekt aktywności WL IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 06:56 wracaj, leszczu na zmywak, bo ci się przerwa kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
hirszhahr Re: Tak, tak, efekt aktywności WL 26.10.11, 21:20 Jak jest człowiekiem na poziomie to nie był. Ludzie oczywiście zajmują się sportem - ale piłka nożna jest dla plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.icpnet.pl 26.10.11, 21:04 Litara nie było przez pół roku i dlaczego nie wrócili ci kibice którzy mieli tak wracać tłumnie? Powiem ci ponieważ ich nie ma to jest twoja urojona wyobrażnia, że są jacyś lepsi kibice których poprostu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 19:09 i pomyslec ze wrog piknikow ktorzy przychodza na mecz tylko zeby wpieprzac popcorn mail firme ktora im to sprzedawala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dol Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.cable.net-inotel.pl 26.10.11, 19:13 Trzeba być totalną łajzą dziennikarską, kłamcą i manipulatorem, żeby stworzyć taki artykuł jak ty Żytnicki podczas gdy rozprawa zakończyłą się tak: Sąd w Poznaniu uchylił w środę środek zapobiegawczy w postaci zakazu stadionowego dla Krzysztofa M. pseudonim "Litar". Prezes stowarzyszenia Wiara Lecha jest oskarżony o naruszenie nietykalności cielesnej i publiczne znieważenie pary kibiców. Do zdarzenia miało dojść w listopadzie ub.r. podczas meczu Polski z Wybrzeże Kości Słoniowej. Prokuratura zarzuca "Litarowi", że opluł i popchnął kibiców. Pierwsza rozprawa w tej sprawie prawie trwała cztery godziny. Sporo czasu zajęły wyjaśnienia samego "Litara", który podkreślał swoje zasługi jako prezes Wiary Lecha w zwiększeniu bezpieczeństwa na Bułgarskiej.Nie przyznaje się do winy. Tłumaczy, że do incydentu doszło z winy pokrzywdzonego, a konkretnie stanu, w którym ten się znajdował. Miał być pod wpływem alkoholu. Sąd przesłuchał również dwoje pokrzywdzonych oraz ich świadków. Według ich wersji, padli ofiarą napaści ze strony "Litara" i innych kibiców z powodu wymalowanych na twarzy barw narodowych. W ich zeznaniach pojawiło się jednak sporo nieścisłości, których nie udało się wyprostować nawet sądowi. Uchylenie zakazu stadionowego oznacza, że "Litar" będzie mógł pójść na najbliższy mecz Lecha Poznań. Mam nadzieję, ze ty manipulatorze będziesz kolejną ofiarą zwolnień w koncernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: id Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 80.51.161.* 26.10.11, 21:08 Co - sędziego delikatnie postraszyliście? Nic to - i tak jesteście kozakami tylko na stadionie - poza jesteście tylko miernotami. Po to chodzicie na te swoje meczyki, żeby się poczuć mocni w grupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 178.73.49.* 26.10.11, 19:25 "trybunę nr 2 zajmują najbardziej zagorzali kibice i nie jest to miejsce bezpieczne dla małych dzieci." To cytat z Litara. I to by było tyle, jeśli chodzi o bezpieczeństwo na rządzonych przez bandytów stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dol Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.cable.net-inotel.pl 26.10.11, 19:39 Gdybyś LEMINGU choć raz był na stadionie to wiedziałbyś, że jest to prawdą. Nie chodzi tu o zadymy i agresję, ale ścisk i ekspresją ludzi tam się znajdujacych. ALe lepiej ślinić się zza monitora i budować wizję świata na bazie tak rzetelnego i obiektywnego dziennikarza jak Żytnicki. Przeczytaj sobie w jaki sposób o sprawie i decyzji sądu napisał Głos Wielkopolski. Wyjaśnie ci w łątwy i przyswajalny dla ciebie sposób: POSZKODOWANY KRĘCI. Rozumiesz lemingu? Odpowiedz Link Zgłoś
hirszhahr Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow 26.10.11, 21:21 Naprawdę myślisz, że są tylko dwa bieguny : aktywność na stadionie i ślinienie się zza komputera? Jesteś jeszcze prymytywniejszy, niż większość kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 178.73.49.* 26.10.11, 23:05 Jeeez... Ale jedziesz na tego Żytnickiego. Co się stało, chłopaka ci odbił? > Wyjaśnie ci w łątwy i przyswajalny dla ciebie sposób: POSZKODOWANY KRĘCI. A Litar wcale. Przysunął głowę, a tamten się wziął i spocił. No qźwa, są chyba jakieś granice naiwności, gościu. Weź się ogarnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEPSKI Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 46.227.240.* 26.10.11, 21:59 Idz już baranie bo słabo sie robi czytając te wyprane przez media mózgi. Na mecze nie chodzi ale wie jak jest.Ale nie wie dlaczego kocioł nie jest mieiscem dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Męska dziwka Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.netcologne.de 26.10.11, 22:10 To co? Młocie, już nie wolno mi z dziećmi iść na imprezę? Zastrzeżona dla idiotów jak ten palant i ty? Biedny jesteś, totalnie głupi. Zdziwko, że kluby nie mogą zdobyć pieniędzy? Skoro tacy durnie gonią tych, którzy chcą zapłacić to nie dziwota. Tak w ogóle banda stadionowa przynosi więcej szkody klubom, którym niby kibicuje. Same kary - ile to? Kluby padną, właśnie dzięki takim kibicom. Kibole to banda sku.....ów. Im nie zależy na sporcie. Oni chcą się lać po ryjach pod czyjąś flagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 178.73.49.* 26.10.11, 23:06 Nie ty będziesz, cieciu wszawy, decydował, gdzie mogę wejść z dzieckiem, a gdzie nie. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shadowthrone Tylko 3 tys. zł!!! Biedaczek! To katastrofa! IP: *.les.ar.krakow.pl 26.10.11, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
forall4a Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow 26.10.11, 19:46 zastanawiam czy steruje nim z sadzie mojses czy eli eli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Haha IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 19:52 Pan Redaktorek chyba przeczytał w komentarzach, że Sąd jednak uchylił środek zapobiegawczy (bo do tego momentu nie dotrwał na rozprawie) i szybko dodał odpowiedni akapit. Akapit, który pasuje do tego artykułu jak wół do karety. Żenujące, żenujące dziennikarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Spocił się IP: *.ists.pl 26.10.11, 20:08 Żenującej to Ty się misji raczej podjąłeś. PR na rzecz Litara, weź już może przestań się kompromitować. Utracona cześć Litara, normalnie, bo nie opluł, tylko tamten się spocił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Re: Spocił się IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 21:01 Brak argumentów? Kto tutaj się kompromituje? Pan Żytnicki i tacy jego czytacze jak Ty. Pewnie jesteś fanem Euro2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Czyli jednak spocił się IP: *.ists.pl 26.10.11, 21:32 "Brak argumentów?" U Ciebie? Mnie Żytnickiego pisanie nie ekscytuje, w przeciwieństwie do Ciebie. Poczytaj może, co miał Litar na swoją obronę i chwal dalej wolną przestrzeń stadionową, w której od zaprowadzania porządku jest grupa, która przywłaszczyła sobie sektor. Powodzenia. Ja olewam już polemikę z Tobą. Nie uważam też, że bycie kibicem piłkarskim determinuje to, czy masz znosić beznadziejnych kolesi - władców trybun, czy nie. Bo przecież każdy ma wolny wybór, może usiąść w sektorze dla "dziadków". Tak, stadion nigdy nie będzie teatrem, ale Ty chyba w teatrze nigdy nie byłeś, bo używanie tak absurdalnego zestawienia aż razi w oczy. Ktoś chce, by był teatrem, czy to taka piękna figurka retoryczna zaczerpnięta od Wiary Lecha, która zaczytuje się namiętnie w dramatach Mrożka? Odpowiadaj sobie na to lub nie. Możesz sobie pobiadolić do ściany, jak to pismak Żytnicki manipuluje. Większość ludzi na monitoringu widzi swoje i wyciąga wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajatollah Re: Czyli jednak spocił się IP: 195.20.110.* 27.10.11, 09:11 tej euro tak cie czytam i w zasadzie piszesz logicznie i czasami tam nawet elokwencja błyśnisz tyle ze całe twoje wynurzenia są z dupy wyjęte bu u ich podstawy leży teza którą sobie założyłes i której nie zmienisz choćbyś zczezł. Skoro sąd uwierzył to dlaczego ty kwestionujesz ta decyzję? wiesz lepiej? a może znasz lepiej sprawę? no chyba ze uważasz iż mocarna wiara lecha sowimi mackami oplotła również wymiar sprawiedliwości w tym kraju? Ogólnie rzecz biorać z twoich wypowiedzi bije straszny głęboko skrywany ból. NIe będę robił analizy psychologicznej twojej osoby ale idę o zakład ze gdzies kiedyś miałeś jakąs nieprzyjemność z "kibicem" Głęboko to w tobie siedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajatollah Re: Czyli jednak spocił się IP: 195.20.110.* 27.10.11, 09:13 powyższe oczywiście do 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Haha 26.10.11, 22:37 Gość portalu: Eure napisał(a): > Pan Redaktorek chyba przeczytał w komentarzach, że Sąd jednak uchylił środek za > pobiegawczy (bo do tego momentu nie dotrwał na rozprawie) i szybko dodał odpowi > edni akapit. Akapit, który pasuje do tego artykułu jak wół do karety. Żenujące, > żenujące dziennikarstwo! Żenująca to jest Twoja znajomość prawa. "Uchylenie środka zapobiegawczego" nie oznacza, że Litar jest aniołkiem i niewiniątkiem, tylko to, że na szczęście polskie sądy przestają traktować owy środek jako "karę zastępczą". I uznają zasadę "domniemania niewinności" nawet wobec takiego pajaca. Szkoda tylko, ze na tym samym posiedzeniu nie zapadł wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
bleku666 Re: Haha 27.10.11, 13:13 Szkoda że GW wyznaje zasdę "domniemania winy" według uznania. Skoro sąd uznał, że Pan Litar może chodzic na mecze, to stwierdził tym samym, że nie jest on taki groźny jak przedstawiają to dziennikarki GW, czyli nie uznał za uprawdopodbnione ze mógłby stanowić on zagrożenie. Czyli już wstępna ocena okoliczności faktycznych sprawy pozwoliła sądowi ustalić inny obraz rzeczywistości, niż tak plastycznie przedstwiane manipulacje GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz wsiowy prostak IP: *.173.45.123.tesatnet.pl 26.10.11, 20:44 nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: wsiowy prostak IP: *.netcologne.de 26.10.11, 20:55 Łeb takiemu upier.....ć u samej d..y!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jmariusz2 "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 20:45 buhahhahaa a taki odwazny byl :/ dno i wodorosty !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Judei A dlaczego towarzyszka Żytnicka opuściła salę... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 21:07 na długo przed tym nim Sąd stwierdził, że w zeznaniach niby "pokrzywdzonej" rodzinki jest za dużo rozbieżności, których nie udało się wyjaśnić nawet sądowi.?? I dlaczego tego nie zacytował a nawet nie podkreślił tego w swoich wypocinach? Nie po partyjnej i politycznej linii były te zeznania? Ot cała GazWyb vel Wybiórcza... Odpowiedz Link Zgłoś
hirszhahr "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 21:17 Byłem dziś w szpitalu właśnie u pobitego przez takich jak "bohater" artykułu. Łyse, przybydlone, ciuchy sportowo casualowe. Pęknięcie podstawy czaszki. Powód? Długie włosy. Ludzie reanimowali, a ten się śmiał paląc peta. I se poszedł, tuż przed przyjazdem policji, nie zatrzymywany. Nie ma to jak polscy patrioci, prawda prezesie ? A wiecie, co po turecku znaczy Jarek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.netcologne.de 26.10.11, 21:20 Wal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.izacom.pl 26.10.11, 21:41 zenujacy ludzki smiec!!! no i kumpel grobelnego i romaszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wpieniony Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.netcologne.de 26.10.11, 21:47 Jak ktoś komuś chce przywalić z tzw. byka to też tylko zbliża głowę. Inaczej zbliżanie nie ma sensu, chyba, że chcesz całować ale tu raczej to nie wchodzi w grę. Druga sprawa: ten bandyta powinien mieć ksywę "Liter" od ilości gorzały spijanej przed meczem. Zwykłe bydło. Teraz Jaro wiesz, czemu przegrałeś, i już będziesz przegrywał aż do U.ś. (Usranej śmierci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Tej, wybitniegłupi IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 08:51 Wiesz, że możesz beknąć za groźby karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
bleku666 Re: litar ty tepy h...u 28.10.11, 07:12 dlaczego na forum GW bezkarnie i bez reakcji moderatorów można nawoływac do popełnienia przestępstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
djenn Przy sędziowskim stole będzie 26.10.11, 22:12 leżeć gó... a oni powiedzą że deszcz. Dość pobłażania takim kibolskim chamom i dziadowstwu na stadionach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 22:23 Teee kozak! "Zbliż głowę" do kibica przeciwnej drużyny. Tylko nie na swojej trybunie. Cały ten "ruch kibicowski" jest żałosny, ale ten cały litar nie mający odwagi przyznać się do swojej idelogii i udaje skrzywdzoną niewinność jest wyjątkowo żałosny. Wiadomo, że on trzepie duża kasę z Lecha i nawet tak się sku..., żeby zakazu stadionowego nie dostać Odpowiedz Link Zgłoś
boodrysso "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 22:48 www.transferfield.com/4693/litar-w-sadzie-czy-to-najglupszy-kibic-w-polsce/ pojechali po litarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.spray.net.pl 26.10.11, 22:55 zrobi wkrotce kariere polityczna, moze trafi do sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
antyfacetrp "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 26.10.11, 23:05 Ja też chciałbym się utrzymywać TYLKO z pensji w wys. 3000 PLN, ale cóż, jestem tylko prostym nauczycielem akademickim, nie potrafię nikogo opluć ani walnąć z główki, więc pewnie nie zasługuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yohann Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: *.173.26.253.tesatnet.pl 26.10.11, 23:56 Znaczy, ze jesteś jeszcze ćwierćinteligentem z wyższym wykształceniem, skoro mimo owego wykształcenia nie potrafisz znaleźć sobie odpowiednio płatnej roboty, a biadolisz na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajatollah Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 195.20.110.* 27.10.11, 09:17 zawsze możesz zostać prezesem Wiary Lecha. Nie uczyli ze to nieładnie zaglądać innym do kieszeni? Smierdzisz komunista na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
trup jak Wiara toleruje takiego gluta? 27.10.11, 00:29 To jest Wiara czy zbieranina żuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: juz jestes zwlok. IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 27.10.11, 05:05 Co drugi w Poznaniu to scierwo,a grobelny to szczegolna kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 27.10.11, 05:06 Kretyńskie tłumaczenie. Możliwe do przyjęcia tylko przez PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajatollah Re: "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głow IP: 195.20.110.* 27.10.11, 09:22 widzisz synku sąd dał wiarę temu "kretyńskiemu" tłumaczeniu. Nie dał natomiast wiary jedynym słusznym zeznania "poszkodowanego" Chyba nie chceż powiedzieć ze sędzia jest z Wiary Lecha? I co mam do tego PIS? Strasznie ci sie w głowie pomieszało synku. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless a tera jestem taki bohaterski, że nie umiem 27.10.11, 06:14 wziąć na klatę swojej odpowiedzialności... nie plułem tylko zrobiłem dziubek, a gościu się spocił, nie uderzyłem, tylko se kiwnąłem - o, tak... ojoj, ale ćwuniak, prosto ze stadionu... XX-lecia... Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 "Litar": Nie uderzyłem - tylko zbliżyłem głowę 27.10.11, 09:26 Kiedy skończą się kabarety pt."Polska Piłka Nożna"i za to dziadostwo weźmie się wymiar sprawiedliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER i to ma byc honor? IP: *.204.71.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.11, 09:33 I to ma być honor który jest tak ważny dla kibolstwa? jak się zrobiło A to trzeba potem się przyznać i zrobić B Gratuluję odwagi cywilnej, a firmie Troca-coś tam życzę upadku. Tak dla zasady i ku przestrodze. Kibolstwo nie będzie rządzi na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajatollah Re: i to ma byc honor? IP: 195.20.110.* 27.10.11, 09:42 hmm człowieczku a co to ma z honorem wspólnego? Gość został oskarżony o coś czego nie zrobił, został zaszczuty przez gadzinówke i betony tobie podobne to się broni. Dlaczego mnie to nie dziwi cze ciebie to dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: i to ma byc honor? IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 16:02 człowieczku, zobaczymy jaki będzie wyrok Sądu jak na razie mamy w prasie wuchte artykułów na ten temat włącznie ja monitoringiem i na podstawie tego co czytałem nie wierzę w niewinność Litara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajatollah Re: i to ma byc honor? IP: 195.20.110.* 31.10.11, 11:48 nie w prasie tylko w gadzinówce wybiórczej a to zasadnicza róznica na razie sąd uchylił zakaz stadionowy bo zeznania "poszkodowanych" były niespójne. Wyłoże ci to prostszym językiem. "Poszkodowani łżą, a sąd nie daje im wiary. Odpowiedz Link Zgłoś