Dodaj do ulubionych

Agresja kierowców

14.11.11, 14:38
Witam,

W ramach swojej pracy magisterskiej, prowadzę badanie dotyczące agresywnych zachowań kierowców, do którego serdecznie zapraszam wszystkich posiadaczy prawa jazdy. Badanie jest całkowicie anonimowe. Oto link, który przekieruje Cię do strony z ankietą: www.ebadania.pl/effe551f48ac04d8

Bardzo dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • dziodu Re: Agresja kierowców 14.11.11, 14:57
      Chętnie bym pomógł ale skala odpowiedzi w pytaniu 6/8 jest (przepraszam za sformułowanie) idiotyczna. Co to znaczy "prawie nigdy"? Nigdy nie pokazywałem nikomu palca, nie obrzucałem nikogo wyzwiskami, etc. A do wyboru mam skalę pomiędzy "prawie nigdy" i "prawie zawsze". Jak bym nie odpowiedział - nie będzie to zgodne z prawdą. Prawie robi różnice ; ) Więc z przykrością ankietę zamknąłem - chociaż "prawie" wypełniłem.
      • v.i.k.k.a Re: Agresja kierowców 14.11.11, 15:18
        No jak to? sa 4 stopnie, mozna cos wybrac:)
        1-prawie nigdy; 2-czasem; 3-często; 4-prawie zawsze
        Jest pokazywanie palca, ale nie ma pokazywania jezyka....mam dylemat;)
      • sarabi123 Re: Agresja kierowców 15.11.11, 13:40
        Hmmm, na usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko tyle, że to pytanie nie jest moim pomysłem (a tym bardziej skala odpowiedzi), tylko stworzonym wcześniej przez dwóch naukowców, narzędziem badawczym. Oni ustalili taka skalę odpowiedzi i muszę się tego trzymać, żeby wyniki były rzetelne. Nie mniej jednak, dziękuję tym, którzy ankietę wypełnili, a resztę zapraszam do wzięcia w niej udziału :)
    • Gość: Treiber Peesuw :-) Re: Agresja kierowców IP: *.pools.arcor-ip.net 14.11.11, 15:15
      Chcesz,masz,przyszly Sz. 3 literowcu ! Jak to bywa na tym padole,etwas für etwas !

1.W jakim przypadku nalezy zwolnic gdy sie wyprzedza ?
      2.Na jakiej glebokosci maja byc znaki drogowe zakopane ?

PO otrzymaniu odp.natychmiast wypelniam ankiete !
      POzdrawiam i zamieniam sie w "sluch" :-))
    • v.i.k.k.a przydlugawa ta ankieta, trzeba skrocic 14.11.11, 15:29
      ale...wypelnilam.
      • bassooner Re: przydlugawa ta ankieta, trzeba skrocic 14.11.11, 17:59
        ja na razie nie wypełniłem ale jak wypełnię to nie dam znać... za to jak nie wypełnię to dam znać, że nie wypełniłem... ;-)))
        • v.i.k.k.a Re: przydlugawa ta ankieta, trzeba skrocic 14.11.11, 18:46
          a co mi tam!niech pani wie, kto tak madrze wypelnil;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka