Dodaj do ulubionych

www.jerzyrobertnowak.prv.pl

05.06.04, 15:36
Zapraszam tu:
www.jerzyrobertnowak.prv.pl
artykuly prof.Nowaka ukazujace cała prawda o prozniaczych pseudo
elitach politycznych,próbach oczerniania naszej historii przez pseudo
historykow(Garlicki,Stomma),manipulacjach,cenzurze,
antypolonizmie,aferach,zochydzaniu pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Młodzianek jerzyrobertnowak to stary pederasta IP: *.chello.pl 05.06.04, 15:54
      Grasuje w męskim kiblu na Dworcu Głównym.
      • bbombel Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta 05.06.04, 18:11
        Prosze przytaczac konkretne teksty Pana Profesora ktore mijaja sie z prawda
        • iwo_cyprian_pogonowski Bardzo ciekawa strona! 05.06.04, 19:03
          Pusto na niej całkiem! Zupełnie jak w głowie mojego zacnego kolegi, profesora!
          • Gość: bbombel Re: Bardzo ciekawa strona! IP: *.szaf / 217.153.79.* 05.06.04, 20:16
            Jak to pusto?
        • szabo Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta 06.06.04, 01:14
          przecież Ty jesteś webmasterem tej strony, nikt nie może Cię uważać za
          jakiekolwiek miarodajne źródło informacji
          • bbombel Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta 06.06.04, 11:07
            Te taksty bronia sie same, wystarczy tylko myslec i nie miec uprzedzen do
            patriotyzmu, ja nie musze byc wiarygodnym zrodlem informacji chociaz strona ta
            nie przynosi mi jakichkolwiek dochodow finansowych, stworzylem ja bo uwarzam ze
            prof. Nowak jest za malo znany a jego teksty sa prawdziwe i piszac na forach GW
            oprocz lawiny wyzwisk i epitetow jeszcze nikt nie przytoczyl jakiegos tekstu
            prof. Nowaka mijajacego sie z prawda. Tak wyglada dyskusja z wami, nowoczesni
            Europejczycy, czytelnicy GW, spojrzcie na siebie jestescie nijacy, kosmopolici,
            pelni uprzedzen do kosciola i patriotyzmu!
            • Gość: pkin Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 12:44
              A teraz wyjaśnij czymże są uprzedzenia do patriotyzmu?????
              Do kościoła to rozumiem, ale cóż. Nikt nie przytoczy Ci żadnych tekstów bo
              nikomu nie chce się czytać tych tekstów, większość osób zapewne opiera się na
              swoich doświadczeniach z zasów, gdy JRN wydawał swoje piwerwsze kontrowersyjne
              książki. Zresztą z czym tu polemizować, keżeli autor nie przytacza dokładnych
              źródeł informacji, co chwilę jest: ktoś powiedział, ludzie słyszeli, przecież
              to całkiowicie ahistoryczne
              • Gość: bbombel Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta IP: *.szaf / 217.153.79.* 06.06.04, 14:11
                > keżeli autor nie przytacza dokładnych
                > źródeł informacji, co chwilę jest: ktoś powiedział, ludzie słyszeli, przecież
                > to całkiowicie ahistoryczne
                Prosze sie dokladnie przyjrzec bo Prof. Nowak slynie z wiarygodnosci, jezeli
                wypowiada sie na jakis temat to przytacza mnostwo faktow, podaje np. odnosnik
                do zrodla z dokladnoscia co do stroy.
                Zarzuty calkowicie bezpodstawne, slucham dalej narazie 2:0 dla mnie :)
                • Gość: bbombel Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta IP: *.szaf / 217.153.79.* 06.06.04, 14:12
                  Prof. Nowak jesli przytacza jakis tekst to robi to z dokladnoscia co do strony
                • Gość: pkin Re: jerzyrobertnowak to stary pederasta IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 18:45
                  To się nazywa przypisy i każdy je podaje, nawet w pracach w liceum trzeba
                  przypisy robić (przypisy są zawsze co do strony)
    • bbombel Re: www.jerzyrobertnowak.prv.pl 13.06.04, 12:40

na dobry poczatek prosze o przytoczenie tekstow w ktorych prof. Nowak mija sie
      z prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka