Gość: bula Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: *.icpnet.pl 10.03.02, 02:33 Panie Kulczyk olej Pan wszelkie konszachty warsiawskie i rób Pan co możesz dla ziemi wielkopolskiej żeby ich warsiawiaków szlag trafił. Ja to panu mówię jako Poznaniak i człowiek lubiący Bydgoszcz. Żeby się Miller zesrał nasz premier "rządu" jesteśmy z Panem i nie damy Pana skrzywdzić. A Łódź niech szlag trafi. Pozdro Bula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulczyk Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: 158.143.137.* 11.03.02, 18:24 dziekuje bardzo za poparcie, jestem z wami. I Wielkopolska i Poznan sa dla mnie najwazniejsze. Przykladem Stary Browar ( www.starybrowar.pl ) Pozdrawiam wszystkich Poznaniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: *.140.dhcp.lse.ac.uk 19.03.02, 21:29 prosze, prosze... facet to ma klase i charakter... oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 12:39 Gość portalu: Kulczyk napisał(a): > dziekuje bardzo za poparcie, jestem z wami. > I Wielkopolska i Poznan sa dla mnie najwazniejsze. > Przykladem Stary Browar ( www.starybrowar.pl ) > Pozdrawiam wszystkich Poznaniakow Fajny z ciebie klon. Jesteś takim kulczykiem jak ja wałęsą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdost Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: *.cust.poz.supermedia.pl 20.03.02, 12:42 Gość portalu: ax napisał(a): > Gość portalu: Kulczyk napisał(a): > > > dziekuje bardzo za poparcie, jestem z wami. > > I Wielkopolska i Poznan sa dla mnie najwazniejsze. > > Przykladem Stary Browar ( www.starybrowar.pl ) > > Pozdrawiam wszystkich Poznaniakow > > Fajny z ciebie klon. Jesteś takim kulczykiem jak ja wałęsą :D > AX TY Wałeso TY!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulczyk Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: *.138.dhcp.lse.ac.uk 21.03.02, 19:45 nie wierzysz??? to powaznie ja! dlaczego mialbym klamac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: czy Kulczyk ma gdzieś Warsiawskie konszachty? IP: *.icpnet.pl 22.03.02, 00:28 Gość portalu: Kulczyk napisał(a): > nie wierzysz??? to powaznie ja! > dlaczego mialbym klamac??? A co nie ma prawa sobie P.Kulczyk popisać????? Pozdro bula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CJK Bula IP: *.waw.cdp.pl 10.03.02, 18:59 Specjalnie dla Ciebie ten link : www.sky.s64.pl/home/Wwa/p01.jpg buenas noches compadre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CJK Re: Bula IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 23:35 Gość portalu: CJK napisał(a): > Specjalnie dla Ciebie ten link : > > <a href="http://www.sky.s64.pl/home/Wwa/p01.jpg"target="_blank">www.sky.s64.pl/ > home/Wwa/p01.jpg</a> > > buenas noches compadre :) wykonane w weekend, w lato, po 22 inne o normalnej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolyca Re: Bula IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 12:06 Gość portalu: CJK napisał(a): > Specjalnie dla Ciebie ten link : > > <a href="http://www.sky.s64.pl/home/Wwa/p01.jpg"target="_blank">www.sky.s64.pl/ > home/Wwa/p01.jpg</a> > > buenas noches compadre :) niezly syf na tym zdjeciu- to musi byc jakies pizdajewo ....a to stolica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Bula IP: *.matrix.pl 12.03.02, 09:53 Gość portalu: stolyca napisał(a): > niezly syf na tym zdjeciu- to musi byc jakies pizdajewo ....a to stolica A ciekawe jak wyglada Twój Poznań...albo twoje mieszkanie...pewnie też pi......o? Odpowiedz Link Zgłoś