Dodaj do ulubionych

sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam

31.05.12, 12:08
Witam.
Szukam sprawdzonego sklepu z gadżetami szpiegowskimi, tj. podsłuchy, mikro-kamery itp. Nie pisać mi tylko tekstów w stylu „sprawdź sobie w google” itd., bo zależy mi głównie na tym, żeby sprzedawca znał się na rzeczy i dokładnie wytłumaczyć co i jak, bo byłem już w 2óch miejscach znalezionych przez googla ale obsługa była na fatalnym poziomie; jeden Pan zalecał „zapoznanie się z instrukcją obsługi”, tylko że ta była po angielsku – bez komentarza, a drugi się tłumaczył że od niedawna pracuje i się nie zna.
Czekam na info – pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: tchórzofretka Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 12:34
      Mam wrażenie, że Szanowny Kolega troszkę chyba pomylił adresatów: zwracając się do kogoś po radę niezbyt uprzejmie jest stwierdzenie "nie pisać mi tylko tekstów w stylu", "czekam na info" bo Szanowni Forumowicze to nie sprzedawcy (a i do nich nie przystoi tak się zwracać). Ale je jestem miłym sierściakiem i pomogę, więc ad rem: w Poznaniu nie ma lepszego specjalisty od szpiegowskich fantów niż Mata Borsuk. Współpracował z renomowanymi agencjami wywiadowczymi, między innymi z Mossadem (tak, tak z TYM Mossadem). Jeśli chodzi o podsłuchy to szelma korzysta ze aparatu Szklanka v 3.2, który po przyłożeniu otworu do ściany a ucha do denka daje takie możliwości podsłuchu, że największe agencje bezpieczeństwa dobijały się do borsuka z propozycjami zakupu. Szczerze polecam - szukaj go na Wildzie (trafisz po zapachu). Pozdrawiam!
      • Gość: Mata - co chceta Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam IP: *.pools.arcor-ip.net 31.05.12, 15:34
        Dzieki cudowny i wylinialy siersciaku za napedzanie do biura bezczelnych typow ! Z mojej strony moge jedynie DODA-c :POsiadam najnowszy model telefonu (drut aluminiowy) z firmy BUWI w POstaci dwoch puszek PO pascie do mesztow.Tak wiec walcie prostaki drzwiami i oknami wachajac przy okazji Hugo Bossa,ktorego tak chetnie uzywa delikwent z Ratusza przejechany kosiarka firmy Husqvarna.Bardzo,ale to bardzo sie POlecam ! Borsuk Mata - co chceta ! :-))
    • Gość: anglikanin Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 17:54
      jak nieznasz angola to szczym do ludu
    • mapo0 Swoje witam i pozdrawiam to... 31.05.12, 18:34
      ...sobie zachowaj dla cioci.
    • Gość: LechBSNT Re: na Głogowkiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 16:54
      Kolego, jak zadajesz pytanie na forum to trochę kultury zalecam.
      Co do pytania, to na Głogowskiej, za sklepem Bodzio masz sklep z tego typu gadżetami, spy szop - czy jakoś tak, codziennie mijam go w drodze do roboty.
      • Gość: Robi Re: na Głogowkiej IP: 95.141.28.* 06.06.12, 11:48
        @LechBSNT kolego, sklep o którym piszesz nazywa się spy-shop nie spy szop :) znajomość języków obcych w narodzie kuleje.
        • dziki.dziku Re: na Głogowkiej 11.06.12, 18:09
          Dziękuję za wszystkie merytoryczne posty (2?), reszta mogła sobie darować.
    • Gość: Thinker Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam IP: 67.221.255.* 14.06.12, 11:15
      Zanim pójdziesz do sklepu to weź sobie poczytaj trochę na ten temat to nie będziesz narzekał że sprzedawca zły. Polecam ci ten blog detektywistyczny
    • daniel8888 Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam 01.08.12, 18:16
      Polecam wspominany Spy Shop. Można skorzystać ze sklepu internetowego albo podejść do sklepu stacjonarnego. Na stronce znajdziesz więcej informacji o produktach i dokładny adres w Poznaniu. Kupiłem tam kiedyś dyktafon szpiegowski i byłem zadowolony. Obsługa na poziomie - konkretni ludzie, znają się na rzeczy:). www.spy-shop.pl/
    • grazzynka1 Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam 11.01.16, 16:43
      Znam ten ból gdy chce sie kupic odpowiedni sprzet i za bardzo nie zna sie na tym jaki on powinien byc. No sprzedawca jest od tego by wszystko wyjasnic. Ja akurat potrzebowałam dyktafonu i kuppiłam go w Alfatroniku: www.alfatronik.com.pl dwa razy sie z nimi kontaktowałam i za kazdym razem byłam zadowolona z obsługi bo widac było zze chca pomoc. W ogole to dziwne ze są sklepy które mają takich pracownikow, którzy tak jak dziku, dziku pisze odsyłają do instrukcji, gdybym miala takiego pracownika to by długo u mnie nie popracował.
    • franek Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam 11.01.16, 18:39
      W sexshopie są fajniejsze gadżety.
    • franek Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam 12.01.16, 16:56
      > sklepu z gadżetami szpiegowskimi, tj. podsłuchy, mikro-kamery itp.

Instalowanie takiego sprzętu bez pozwolenia prokuratora jest chyba karalne.
      • franek Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam 12.01.16, 17:00
        ....a dokładnie do czegoś takiego należy mieć nakaz prokuratora.
    • gitarzysta80 Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam 25.04.16, 18:32
      Ja co prawda nie miałem takiego problemu jak Ty- mało fachowa obsługa itd.- ale szukałem sprzętu szpiegowskiego, a dokładnie kamery, tak by widzieć co robią pracownicy w godzinach pracy ( oczywiście powiadomiłem ich o zamontowaniu kamery;]), a sprzęt kupowałem w sklepie JB Partner. Mieszkam w Łodzi, gdzie sklep ten ma siedzibę, ale spokojnie możesz też zrobić u nich zakupy online. Polecam, bo ceny są bardzo w porządku jak na dobrą jakość- na stronie masz wyczerpujące opisy produktów, chyba nie będziesz miał się do czego przyczepić. Pozdrawiam!
    • Gość: AAA Re: sklep detektywistyczny/szpiegowski szukam IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.16, 13:04
      Podsłuchiwanie i POdglądanie jest nieetyczne. I niczego nie daje poza wzbudzaniem podejrzliwości, nieufności, dzieleniem ludzi, zamknięciem na drugiego, konfliktami, itp.

Zastanów się co robisz, zanim zainstalujesz takie urządzenie.

Jedynym wyjątkiem może być tv przemysłowa w miejscu pracy lub lokalizator floty - ale zawsze z pełną jawnością, czyli wiedzą pracowników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka