Gość: Rumor IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 12:36 musze zadac wam jedno pytanie. Co byscie zrobili/pomysleli gdyby doszedl do was na komorke z nienznanego numeru (od jakiegos abonenta ale nie z internetu) e- semes o tresci "pomoz mi.." ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Co byście zrobili? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:05 Zapytałbym: "W czym mogę pomóc" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Co byście zrobili? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:00 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: Co byście zrobili? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 21:37 zastanawialy mnie wlasnie wasze reakcje.. pytam dlatego ze sam mialem okazje przetestowac ta sytuacje on air powiedzmy . moze dlatego ze miewam czasami checi na przypadkowe gry determinowane przypadkiem.. i tak o to pewnej soboty kiedy moje czlonki padly pozna noca zmeczone ''igraszkami'' chwil poprzedzajacych (co tu duzo mowic - sobota wywrota) znalazlem pod poduszka telefon.. nie wachawszy sie dluga chwycilem go w dlon i na przypadkowo wybrany numer wyslalem takie wlasnie slowa... intryga rozkreca sie na dobre ...to cos jakby analiza i gra w ktorej wiesz ze ustalasz zasady.. Odpowiedz Link Zgłoś