Dodaj do ulubionych

Gdzie w Poznaniu można kibicować naszym?

08.06.12, 09:52
Poznańska strefa powinna się nazywać PORAŻKA .... niestety

inni już dawno pokazali i mocno zachęcili do przyjścia do strefy ... nasza będzie otwarta dopiero o godzinie 15 !!!!!!!!

Proponuję otworzyć strefę kibica zaraz po meczu z Grecją .... będzie tak oryginalnie
Obserwuj wątek
    • inka_84 Gdzie w Poznaniu można kibicować naszym? 08.06.12, 09:54
      ŚMIETNIK W CENTRUM! Niestety, zbudowanie stref kibica to nie wszystko. Trzeba jeszcze zadbać o czystość i estetykę Poznania. A wczoraj centrum miasta wyglądało jak slumsy i wysypisko śmieci. Przepełnione kosze, obok nich niemieszczące się śmieci i te, które wiatr zdążył już rozrzucić po ulicach. Ale wstyd! Zresztą Poznań od kilku lat staje się coraz brudniejszy. Zrezygnowałam z weekendowydh wypraw do centym , bo zniechęcił mnie brud. A władze miasta nie potrafią zadbać o porządek nawet w tym ważnym czasie.
      • Gość: Grek ... Re: Gdzie w Poznaniu można kibicować naszym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 09:58
        co za kolesie .... strefa dopiero o 15.00 ? Mam już inne plany na ten mecz ....
    • renepoznan Strafa kibica czyli lizanie loda przez szybę. 08.06.12, 10:10
      Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można się ekscytować meczem oglądanym na telebimie. Ale może to dlatego, iż ersatz nigdy mnie nie interesował.
    • mssa_group Projekt euro 08.06.12, 10:47
      PROJEKT EURO - Kibicuj z GoldDubai!

Wszystkich kibiców zapraszamy na imprezy organizowane przez GoldDubai w dniach 8, 10, 12, 14, 16 oraz 18 czerwca! Od godziny 17 do 24!

Każdy kto w tych dniach odwiedzi jeden z poniższych klubów, będzie miał okazję skosztowania naszego nowego napoju energetycznego GoldDubai, ale także wzięcia udziału w licznych konkursach. Do wygrania wiele puszek napoju oraz gadżetów z oryginalnym logo GoldDubai!

Nie przegap okazji i odwiedź nasze hostessy w:

Club & Restaurant Shivaz
      Belleview
      Sami Swoi
      Shisha Pub Galeria
      Corner Pub
      Colloqvium Pub
      Academic Pub
      Fuego

Zapraszamy do wspólnego dopingowania! :)
    • Gość: n Tanner's IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.12, 11:18
      Tanner's Irish Pub już dawno przeniósł się z Garbar na Klasztorną...
    • tsuranni mam płacić 30 zł za plastikowe krzesełko 08.06.12, 12:09
      i zmuszenie do picia sikacza carlsberga?

dziękuję
      wolę napić się we własnym domu tego piwa, które lubię.
    • a.friday Gdzie w Poznaniu można kibicować naszym? 08.06.12, 16:58
      Wioska Bawarska w Parku Marcinkowskiego jest super. I mają Tyskie, a nie sikacza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka