12angry_men 14.06.12, 13:20 Wszystkie osoby, którym wolontariusze tak ofiarnie pomagają, po powrocie do domu będą opowiadać (każdemu kto zechce posłuchać i nie tylko) o ratunku jaki uzyskali, gdy popadli w kłopoty w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Jaką walutą płacą za pomoc zagraniczni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 09:29 Szacunek dla wszystkich wolontariuszy! Robicie niesamowitą robotę nie tylko pomagając kibicom ale wystawiając CUDOWNĄ wizytówkę całej POLSCE i Polakom :) Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
dawniejyaaa Wolontariusze - ludzie 21.06.12, 16:26 którzy zachowują się jak ..ludzie. mili , uprzejmi, pomocni. Czapka z głowy i głeboki ukłon przed Wami. p.s. A po Euro powinniście prowadzić szkolenia dla wszelkiej maści urzędasów jak należy się zachowywać wobec petentów , klientów , szukających pomocy itd. Jeszcze raz. Wielki szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
tuscon Jaką walutą płacą za pomoc zagraniczni kibice? 30.06.12, 18:38 hej Justyna ;) świetnie się z Tobą pracowało! ściskam, pozdrawiam i dziękuję za fajny artykuł, który zapewnił mi dobry humor na cały dzień, zwłaszcza, że dzisiaj miałam ostatni dyżur wolontariacki na PKP i jakoś smutno się zrobiło... Myślę, że gdyby wszyscy wolontariusze opowiedzieli swoje przygody z kibicami to powstałaby fajna książka ;) Agata Odpowiedz Link Zgłoś