Dodaj do ulubionych

W PO nie chcą posła Tomczaka? "Nikt mnie nie za...

24.07.12, 22:17
to ciekawe, że Tomczak po przygodzie z PiSem, zgodził się na start w wyborach z listy PO, a w ogóle się z nią nie utożsamia - jak widać chciał się tylko jakoś załapać do parlamentu - a z jakiej to akurat partii to mniej ważne - żałość !!!
Obserwuj wątek
    • tad-tad W PO nie chcą posła Tomczaka? "Nikt mnie nie za... 24.07.12, 23:21
      Tomczak liczył na koryto, a tu kicha, to się żali, pomyślał że, każdy odpad z PIS platforma przygarnie , i się przeliczył. Jeżeli Jarek nie odpowiada, to może gościu wstąp do solidarnej polski, koryta z tego nie będzie, ale pokażesz swoją ideowość,Jakoś ten Pan nie pasuje do PO.
    • otec1 PO już bardziej skurw...ć się nie mogła 25.07.12, 00:52
      Ściągają jakieś odpady z innych partii. Dziwne jak ludzie szybko potrafią poglądy zmieniać byle do koryta szybko dojść. Nagle w tym kraju się okazuje, że zdeklarowany wróg gejów, murzynów, żydów staje się nagle przyjacielem obcych nacji, natomiast nacjonalista nagle potrafi pokochać arabów, lesbijki itp. Żygać mi się chce jak patrzę na tych naszych polityków, tomczaków i innych. Niestety ale 99% polityków honoru nie ma i dla profitów nawet z diabłem się skumają.
    • archfil W PO nie chcą posła Tomczaka? "Nikt mnie nie za... 25.07.12, 06:27
      PO stała się partią, która przyjmie pod swe skrzydła każdego, niezależnie od jego poglądów, byle tylko uzyskać dodatkowe 100 głosów w wyborach - zapominają tylko policzyć, ile głosów tracą, gdy na listy wciągają Libickiego, czy Tomczaka. Nie wszyscy wyborcy tracą pamięć po 4 latach!
      Z drugiej strony PO, jako partia władzy, jest atrakcyjna dla wszystkich karierowiczów, którzy chętnie zmienią poglądy, jeśli w zamian dostaną atrakcyjne stanowisko z odpowiednią pensją!
    • frankyy A to dramat! i co biedaczek teraz zrobi? 25.07.12, 09:10
      • monitor1518 wstawmy się za nim nodlitwą 25.07.12, 11:19
        Tusku, Tusku, prosimy Cię, przyjmij go do partii, no Tusku. Może gdyby list rekomendacyjny napisała mu Ania Sobecka albo koleżanka Pawłowicz, to może Tusk by się ulitował.
    • monitor1518 Cała Peło 25.07.12, 10:34
      Peło dużo straciła w moich oczach jak wciągnęła na listy Tomczaka i tego drugiego, którego oburzał i gorszył sklep Beaty Uhse. A startowanie z tej samej listy co "libertyńska" Kidawa-Błońska go nie gorszy?
    • peterpan_1 W PO nie chcą posła Tomczaka? "Nikt mnie nie za... 25.07.12, 11:04
      polityka kadrowa poznańskiej platformy wkrótce doprowadzi do klapy wyborczej w tym bastionie a prezydent Grobelny zostanie wybrany na nastęoną kadencję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka