Gość: gunner IP: *.mm.pl 09.04.03, 12:11 ... w tym roku beda do d...!!! Pluszaki przyjezdzaja do torunia w krajowym skladzie. ale wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: DERBY... IP: *.firma / 192.168.0.* 09.04.03, 13:47 Wstyd mi za tę bande kretynów którzy zwą się działaczami. Mają w tyłku kibiców całego regionu. Przecież derby to najbardziej oczekiwane zawody. Jestem z Bydgoszczy i zyczę Apatorowi zdobycia DMP 2003. Niech nie dziwi później fakt że po takich numerach godnych piłkarskiej B-klasy na stadiony chodzi mniej ludzi. Przypominam sobie jaki hałas był w ubiegłym roku na Sportowej gdy Atlas przyjechał w krajowym składzie. chciałoby sie przypomnieć przypowieść o Kalim.. Pozdrawiam z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: DERBY... IP: 80.51.243.* 10.04.03, 09:57 Coz mozna przelknac jakos brak obcokrajowcow - przynajmniej beda Gollobowie i Mirek Kowalik. Jesli Polonia chcialaby zaoszczedzic to spokojnie mogla sobie podarowac start Wiltshire'a w Zielonej Gorze i w innych meczach wyjazdowych poza Pila i Gdanskiem. I tak by nie wniosl nic znaczacego do dorobku druzyny. Prezes Polonii dobija zuzel! Zal mi kibicow bydgoskich. Czy Polonia jest z gory skazana na porazke? Wkrajowym skladzie na pewno tak. Z Loramem mogloby byc roznie. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś