Dodaj do ulubionych

Ile punktów wystarczyło, by dostać się do pozna...

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.06.04, 10:56
Wreszcie wynik, który daje właściwe uszeregowanie szkół. Proszę bardzo,
łatwiej było się dostać do jakiejś dwunastki albo szesnastki niż do jedynki -
ponoć "najlepszej szkoły średniej w wielkopolsce".
Jak ktoś się dostał do ósemki, to do zobaczenia ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Qba Re: korekta ;) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.06.04, 10:59
      sorry, chodziło o wyrazik "trudniej" anie łatwiej oczywista :)
    • Gość: Z Marcinka Re: Ile punktów wystarczyło, by dostać się do poz IP: 62.233.156.* 30.06.04, 11:49
      Pierwsza liczba, to ilość punktóe od jakiej przyjmowano w najslabszej klasie, a
      druga liczba, to ilośc punktów od której przyjmowano w najlepszej klasie - nie
      jest to wynik kandydata najlepszego w szkole, ale najgorszego w danej
      klasie !!!! Pamiętajcie o tym!!!
    • Gość: siostra Doroty Kuba, czy to Ty? IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 11:57
      Pozdrowienia od Doroty i jej siostry :>
    • Gość: FreeRider Strona http://www.nabor.poznan.pcss.pl/kandydat/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:50
      Strona www.nabor.poznan.pcss.pl/kandydat/ to syf na maxa!!!! Dokłanie od
      15 próbuje wejść na tą witryne i nie moge!!!! Dlaczego ktoś kto zakładał tą
      strone nie zamieścił jej na takim serwerze który potrafił by obsłużyć osób że
      mogli by zobaczyć to wszysy na raz!?!?!? To chyba można było przewidziec że
      bardzo duzo osób będzie chciało wejść i sprawdzić czy sie dostało do szkoły
      którą wybrali!!! ZNOWU KTOS NIE POMYŚLAŁ !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Qba Re: Strona http://www.nabor.poznan.pcss.pl/kandyd IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.06.04, 17:02
        hehe kolejne 4 mln na supersystem w pizdu ;)))
        trzeba było tradycyjnie pojechać do swojej szkółki i zobaczyć się na liście
        przyjętych, jak ja :) do obaczenia!
        • Gość: nieznany Re: Strona http://www.nabor.poznan.pcss.pl/kandyd IP: *.man.poznan.pl 30.06.04, 21:05
          A w szkole skad mieli wyniki? Z systemu wlasnie...
      • Gość: matis Re: Strona http://www.nabor.poznan.pcss.pl/kandyd IP: *.crowley.pl 30.06.04, 20:30
        no faktycznie, mimo ze serwer jest jednym z bardziej wydajnych w polsce, nie
        był w stanie obsłuzyc tylu chetnych, ja dostałem smsa z wynikiem chwile po
        zamknieciu drzwi autobusu ktorym miałem jechac do szkoły :)))) jestem troche
        zawiedzony, bo w mojej klasie juz od 110 przyjmowali, czyli bedzie troche
        zroznicowana, ja mam 151:)
    • Gość: PiTeR Re: Ile punktów wystarczyło, by dostać się do poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:34
      Ja sie dostalem do marii magdaleny mialem 161 pktow i jestem zadowolony, tylko
      towary jakies kiepskie tam byly. Mam nadzieje ze sie bede dobrze bawil w tym
      liceum.
      • Gość: mama Re: Ile punktów wystarczyło, by dostać się do poz IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 19:52
        Mój synek tez sie dostał do tej szkoły ale on ma zamiar wiedzę zdobywać a nie
        dziewczęta:-)
        • Gość: Qba Re: Ile punktów wystarczyło, by dostać się do poz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.06.04, 21:23
          ROTFLMAO!!!! :DDDD
          to było wybitne.
          Ja miałem 149 pkt i jestem w VIII LO. I cieszę się z upadku zakichanego
          marsinka, jak już pisałem powyżej :)
          • Gość: Z Marcinka Re: Ile punktów wystarczyło, by dostać się do poz IP: 62.233.156.* 30.06.04, 22:02
            To sie tak nie ciesz, bo do większości klas w Marcinku i tak byś się nie dostał
            CIeeeeniasie!!!!!
            A osemka to wielkie głównooooooooo!!!!!!!!!
            • Gość: yuleeda z marcinka IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 22:16
              hehe pewnie, ze nie, bo zeby sie tam dostac trzeba byc rozjechanym kujonem albo
              brac amfe jeszcze przed dostaniem sie do szkoly...
            • Gość: kon Re: Ile punktów wystarczyło, by dostać się do poz IP: *.icpnet.pl 02.07.04, 15:10
              nikt, kto dostał się do ósemki nie jest cieniasem!!!
              VIIILO górą!
              pozdrowienia dla 110-punktowców z Marcinka

kon - 182p.
          • Gość: yuleeda do Qby IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 22:20
            tez dostalem sie do ósemki, do 1a. minimalna ilosc punktow do tej klasy to
            163.33, czyli nieco wyzej niz rok temu. A gdzie Ty sie dostales?
            • Gość: Qba Re: do Qby IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 01.07.04, 00:29
              do 1F.
              A w jedynce, co wynika z powyższego rankingu mógłbym być nawet olawszy sobie
              jeden test ;)))
              Ech, kiedy wy placki pojmiecie sie na żartach ?
              Po prostu szczerze wam współczuje zalewu ciemnoty ;)) To samo do dziewiątki...
    • Gość: RAUBER XV LO i tak jest najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 22:06
      I tak XV jest najlepsza, ech ile to już lat minęło... :)
      • Gość: PiTeR TEMaT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:42
        Z tego co widze to wszyscy tu są ciemni jak czeluście zanzibaru ( no moze
        oprocz "Qba"). Mamo, ja chce zdobywać dziewczęta a jakze :D Pozdrow syna :*
        • Gość: Z Marcinka Re: TEMaT IP: 62.233.156.* 02.07.04, 16:58
          A ty jestes najbardziej ciemny!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka