magdalene76 24.09.12, 20:58 No testowanie reklamy Axe to ja bym orzeprowadzila na jakims niezbyt atrakcyjnym obiekcie, bo ja osobiscie za panem prowadzacym to bym sie i bez uzycia dezodorantu obrocila ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkskris1 grobelny to Borat 25.09.12, 20:15 ten przykry gość kompromituje to miasto dobrze że nie chwali się że mamy najczystsze prostytutki w regionie kretyn czy on nie ma już nic samokrytycyzmu co za debil robił tą reklamę to miasto chyli się ku upadkowi aż płakać się chce nie ma już sensu podkreślania że jet się z Poznania bo teraz zamiast skojarzeń z solidnością to można narazić się na wyśmianie i kupę wstydu dzięki rysiu może weź przykład z innego Ryśka też śmiesznego i odejdź w zapomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Znasz Myth Busters? Poznaj Ad Bustera! IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.12, 08:32 z napojami energetycznymi to akurat pic. co za różnica ile co kosztuje ja lubie napoj wolf z kauflandu, nie widze różnicy miedzy nim a np tigerem. zresztą jedno i drugie robi maspex Odpowiedz Link Zgłoś