Dodaj do ulubionych

ECHO INVESTMENT

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 20:55
Co sądzicie na temat kieleckiego Echo Investment. teraz budują z Poznaniu.
Słyszałem o wybudowanych mieszkaniach w warszawie szczecinie krakowie. Czy
macie jakieś info na temat jakości wykonania i obsługi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Reatail Re: ECHO INVESTMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 19:15
      www.money.pl/gieldy/wiadomosci/20040803/71916/
      • emilchna Re: ECHO INVESTMENT 18.10.04, 13:37
        Też byłam zainteresowana kupnem mieszkania w Echo-Investment. Można zobaczyć
        inwestycję przy Warcie w Poznaniu (Falowiec),bądź na Naramowicach (też Poznań).
        Mieszkania (te na Małych Naramowicach) w standardzie - bez framug dzwiowych
        (nie mówiąc o drzwiach), ściany przetarte farbą (jedna warstwa),itd...zatem po
        kupnie mieszknia od razu działać należy ze wszystkim w "M".Szczerze mówiąc,to
        umowa mnie odstraszyła. Długa,zawiła, małą czcionką, hipoteka zaciągnięta pod
        inwestycję.
        • Gość: projektant Re: ECHO INVESTMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:58
          ECHO to naciągacze, falowiec nad Wartą jeszcze nie cały sprzedany a stoi już
          parę lat, ceny wyprowadzają z Warszawy a tam już chłopaki kombinują 12 tyś zł
          za metr! Jakość bez rewelacji budują firmami z łapanki i prawdopodobnie siłami
          zza wschodniej granicy, naciągają również projektantów... polecam Atanera od
          kilkunastu lat na rynku w Poznaniu i z budowy na budowę coraz lepiej.
          Szkieleczczyzna tylko dla frajerów z Wa-wy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka