Dodaj do ulubionych

izrael contra AI

13.03.26, 20:51
ponieważ po X echo niesie, to żeby, w razie "w"wink ematka nie była zapóźniona, zadam pytanie: gdzie jest bibi?
Wstąpił już w ślady brata i szefa mossadu i zajął miejsce wśród podopiecznych piekła or not yet?. Echo stąd, że ostatnio pojawia się w przestrzeni publicznej jako sześciopalczasty, hmmmm, awatar?
Swoją drogą lubię AI. Na hasło "ben gvir car accident" odpowiada, że: "There is no evidence that Ben-Gvir died in either an Iranian missile strike or a traffic accident. ".
Na nieszczęście dla AI, there is also no evidence, that he is still alive.

Btw. na chameneim juniorze śladów AI jak dotąd nie odnotowano.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: izrael contra AI 13.03.26, 20:54
      Fascynujące!
      • alicia033 Re: izrael contra AI 13.03.26, 21:17
        krwawy.lolo napisał:

> Fascynujące!

Zgadzam się, fascynujące!.
        Jak się okazało w tamtym rejonie świata działa cenzura dużo lepsza od tej oficjalnej chińskiej.
        No ale coś się jednak coś się stamtąd przedziera. Dziś jakoś mi się trafiły wiadomości w III Programie Polskiego Radia, znaczy w Trójce. Z informacjami korespondenta Polskiego Radia w państwie żydowskim. No więc wykazywał zdumiewająco mało entuzjazmu i optymizmu jak na relację ze strony ponoć wygrywającej.
        • clara.veritas Re: izrael contra AI 14.03.26, 08:48
          Niby coś się przedziera, ale tak naprawdę to widać, ze jednak wiarygodna propaganda jest dużo trudniejsza niż nałożenie całkowitego embarga informacyjnego. AI jest narzędziem o wielu możliwosciach, ale tu trzeba jeszcze mieć jakąś koncepcję dopracowaną, co się wlasciwie chce osiągnąć.
          • alicia033 Re: izrael contra AI 14.03.26, 09:25
            Zgadzam się.
            Zwłaszcza, gdy "operacja specjalna" niby poszła tak, jak miała pójść, bo w Iranie zbombardowali już wszystko, co tam mieli 28.02. na check liście a mimo tego z każdym dniem Iranowi coraz lepiej idzie odgryzanie się.
            Na X się śmieją, że zaraz sami Ameykanie będą u siebie wykopywali wszystko, co jest z akt epstina, żeby nimi przykryć ten irański "sukces".
    • nieobiektywnie Re: izrael contra AI 13.03.26, 21:06
      Nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz.
      • alicia033 Re: izrael contra AI 13.03.26, 21:10
        nieobiektywnie napisała:

> Nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz.

I tak trzymaj, nieobiektywnie!
      • krwawy.lolo Re: izrael contra AI 13.03.26, 21:18
        To jest wątek dla bliskowschodnich freaków. Oni posługują się własnym żargonem i znają jakichś Ben-Gvirów, których normalny człowiek musi wyguglać.
        • clara.veritas Re: izrael contra AI 14.03.26, 08:39
          Gdybyś zamiast silić się na (i tak nieudane z definicji przy twoich parametrach "intelektu") dowcipy zastanowil się chwilę, o czym jest ten wątek, to być może jednak byś dał radę ogarnąć, że "wygooglanie" już nie jest w dużym stopniu, a za chwilę może nie być wcale, dobrą protezą dla uwiędłych możliwości kognitywnych
          • princesswhitewolf Re: izrael contra AI 14.03.26, 09:31
            Jezu, twoja odpowiedz clara jest jeszcze gorsza niz wypowiedz krwawego lolo.
            Niedobrze mi sie robi jak czytam na kazdym kroku to poniżanie ludzi i poczucie wyzszosci. Cenie to ze cwicze tu pisanie po polsku, moja jedyna możliwość ale naprawde co kroras wypowiedz swiadczy o ostrych zaburzeniach narcystycznych
      • princesswhitewolf Re: izrael contra AI 14.03.26, 08:52
        >Nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz.

Satanjahu zniknal. A poniewaz zaczely sie pogloski ze zginal w ataku to wypuscili AI z nim, nie do konca doskonale. I internet o tym huczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka