Dodaj do ulubionych

Nową trasą na Rataje i Franowo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:42
Podwyższą znów cenę wody i będą mieli pieniądze na budowę linii tramwajowej,
starczy także na trzynaste, czternaste i piętnaste pensje dla pracowników
magistratu, Aquanetu i MPK.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemoo Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.tele2.pl 07.07.04, 19:03
      P.oejbało cie kolego i to zdrowo!!!
      • Gość: Bezstronny obserwa Prawda w oczy kole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:57
        Prawda w oczy kole panie (pani) pracowniku magistratu, Aquanetu czy MPK?
    • lowca.masek Re: Nową trasą na Rataje i Franowo 07.07.04, 19:07
      Gość portalu: Poznaniak napisał(a):

> starczy także na trzynaste, czternaste i piętnaste pensje dla pracowników
      > magistratu, Aquanetu i MPK.
      Głupiś jak służbowy but od tramwajarskiego munduru
    • Gość: mirkrup Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.echostar.pl 08.07.04, 00:40
      Śmieszą mnie stwierdzenia, że ludzie na zakupy do M1 będą jeździć tramwajem. To
      chyba będzie ewenement na skalę światową!
      • Gość: Marcin Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.p-s-inter.net 08.07.04, 00:59
        To przejedź się raz na przystanek Szymanowskiego na PST, to zobaczysz ile wiary
        wędruje tam z tramwaju do Tesco!
        A potem się wypowiadaj, bo ci którzy nie mają samochodów, też korzystają z
        centrów handlowych, co widać po autobusach pod M1.A tramwajem chyba łatwiej,
        nie?
        • Gość: niepełnosprawny Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 08:58
          nie zawsze łatwiej i nie każdemu łatwiej ja na przykład jestem niepełnosprawny
          poruszam się na wózku inwalidzkim i do większości tramwajów poznańskich nijak
          się sam nie dostanę w przeciwieństwie do autobusów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka