Gość: Poznaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:42 Podwyższą znów cenę wody i będą mieli pieniądze na budowę linii tramwajowej, starczy także na trzynaste, czternaste i piętnaste pensje dla pracowników magistratu, Aquanetu i MPK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemoo Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.tele2.pl 07.07.04, 19:03 P.oejbało cie kolego i to zdrowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronny obserwa Prawda w oczy kole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:57 Prawda w oczy kole panie (pani) pracowniku magistratu, Aquanetu czy MPK? Odpowiedz Link Zgłoś
lowca.masek Re: Nową trasą na Rataje i Franowo 07.07.04, 19:07 Gość portalu: Poznaniak napisał(a): > starczy także na trzynaste, czternaste i piętnaste pensje dla pracowników > magistratu, Aquanetu i MPK. Głupiś jak służbowy but od tramwajarskiego munduru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirkrup Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.echostar.pl 08.07.04, 00:40 Śmieszą mnie stwierdzenia, że ludzie na zakupy do M1 będą jeździć tramwajem. To chyba będzie ewenement na skalę światową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.p-s-inter.net 08.07.04, 00:59 To przejedź się raz na przystanek Szymanowskiego na PST, to zobaczysz ile wiary wędruje tam z tramwaju do Tesco! A potem się wypowiadaj, bo ci którzy nie mają samochodów, też korzystają z centrów handlowych, co widać po autobusach pod M1.A tramwajem chyba łatwiej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepełnosprawny Re: Nową trasą na Rataje i Franowo IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 08:58 nie zawsze łatwiej i nie każdemu łatwiej ja na przykład jestem niepełnosprawny poruszam się na wózku inwalidzkim i do większości tramwajów poznańskich nijak się sam nie dostanę w przeciwieństwie do autobusów Odpowiedz Link Zgłoś